MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dzisiaj nareszcie z mężem udało nam się zwiedzić szpital, w którym chcemy rodzić. sale nie wyglądają na szpitalne, a wręcz przeciwnie można się tam poczuć jak w domu. jak słyszeliśmy płacz maluchów z sąsiednich pomieszczeń, to zaraz byśmy każdego wyprzytulali, wycałowali, itd. nawet do Michasia pukaliśmy, żeby wreszcie coś tam poczynił w kierunku wyjścia na świat.
dzisiaj podpisaliśmy jednak umowę z położną, dot. indywidualnej opieki. niby kasa nie mała, ale po tym co się ostatnio słyszy, to włosy stają dęba. teraz czuję się bardziej spokojna, a przede wszystkim chodzi mi o bezpieczeństwo malucha. szkoda, że żyjemy w takich czasach, że bez kasy, albo znajomości to się nic nie załatwi. paranoja. -
nick nieaktualny
-
Marysia0312 wrote:Tak z ciekawości zapytam - ile trzeba zapłacić położnej?
1000 zł, ale to też zależy od szpitala.
ta kwota jest dzielona dla szpitala i dla położnej i coś tam jeszcze, ale nie pamiętam co.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 18:07
-
nick nieaktualny
-
KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRZESZŁAM DEPRESJE DLATEGO SIE NIE ODZYWAŁAM ALE PRAWIE CO DZIEŃ TU ZAGLĄDAŁAM. 18.02.2014 PRZEZ CC POWITAŁAM NA ŚWIECIE DRUGĄ CÓRECZKĘ DARIĘ ANNĘ, WAGA 3000, 54 CM, 10/10 - ULOZENIE MIEDNICOWE.
TERAZ JUZ JEST ZE MNA PSYCHICZNIE O WIELE LEPIEJ... DUZO BY OPOWIADAC OJ DUZO..... GRATULUJE WSZYSTKIM ROZPAKOWANYM MAMUSIOM:)
SAMA NIE WIEM CO NAPISAC ZA DUZO BYM CHCIALA WAM POWIEDZIEC A NIE WIEM OD CZEGO ZACZAC, JEDYNE CO WAM SZYBKO POWEIM TO TO ZE MIALAM ZNIECZULENIE PRZY CC PODPAJECZYNKOWE I ZARAZ PO CC DOSLOWNIE ZARAZ DOSTALAM DZIECKO DO OPIEKI I BYLAM ZDANA SAMA NA SIEBIE.... DOBZE ZE MAZ MOGL POMAGAC.... POZDRAWIAM WAS DZIEWCZYNY I CALUJE I ZYCZE WIELE SZCZESLIWYCH CHWILkaaasiaczek_, ania_mr, Marysia0312, pillow, sylvia, juicca, Effcia28, szczessciara lubią tę wiadomość
-
Pillow piękny opis porodu aż się zastanawiam kiedy w koncu u mnie to nastąpi , bo ja nadal nie wiem jak to w koncu sie zakonczy CC czy sn
pillow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny