MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Marysia, u mnie też cisza, brzuch nie boli, tylko plecy, ale to się nasprzątałam dzisiaj, a tak to nic. więc też pewnie dzisiaj nic nie ruszy, znając moje szczęście to urodzę po terminie, a tego za bardzo bym nie chciała.
Marysia0312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oto mój Karolek. Co prawda urodzony w 38 tygodniu ale ważył 3650 i liczy sobie 57 cm wzrostu. Część ubranek okazała się za mała:)
Oleńka, Bea_tina, juicca, pillow, paula22, kaaasiaczek_, Marysia0312, magdalena, Endokobietka lubią tę wiadomość
-
Marysia0312 wrote:Hej a co u Oleńki? jesteś jeszcze w dwupaku?
Hej jestem jeszcze w dwupaku Jutro ostatnia wizyta o 18 i wszystko będę wiedzieć dokladnie co i jak
Mała dziś szaleje a w nocy myślałam że już się zaczyna ale bóle przeszły...Marysia0312 lubi tę wiadomość
-
Jan Ryszard vel. Walentynka
sorry ze wszystkie naraz ale akurat znalazlam chwilke.
maly mial w piatkek 2 tygodnie i wazyl 2720 g (ur. 2660, przy wypisie 2470), malo przybiera ale przybiera, je 10-12 razy dziennie z butli miedzy 50 a 80 ml mleka mojego lub modyfikowanego (max 3 na dzien). Pokarm odciagam bo maly nie da rady z ssac, mam nieodpowiednie piersi. Polozna zadowolona, moglby wiecej przybierac na wadze, ale jest ok, nieplacze, dzisiaj pierwsza noc spal miedzy nami, wczesniej na moim brzuszku codziennie. Dzisiaj byla druga kapiel, maly zadowolony. mialam go przez 2-3 tygodnie rozpoieszczac i to robie, ciagle jest przy mnie, od wczorja troche go "odstawiam" zeby cos porobic w domu. Narazie cierpie tylko na brak snu, po za tym jest wszyskto super.
Pozdrawiam Was serdecznie lutowe i marcowe Mamuski.
Wszystkie dzieciaczki sliczne czekamy na nastepne!kaaasiaczek_, Bea_tina, juicca, Marysia0312, pillow, Klemens86, szczessciara, stardust87, Viril, wisnia11, ania_mr, Kocur lubią tę wiadomość
-
Endokobietko śliczny Janek a ten uśmiech rozbrajający na pewno maluszek dobije do wagi satysfakcjonującej ale ważne że przybiera na wadze Cuudo
Effcia córeczka śliczna
Magda Karolek kochany
a my dzis z mężem pierwszy raz od połowy lipca dziwnie sie czulismy , mały stresik był ale faaajnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 17:13
Endokobietka, kaaasiaczek_, Marysia0312, Bea_tina, pillow, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny