MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
paula22 wrote:Kocur ja tak bardzo chciałam karmić piersią i nic z tego nie wychodzi:(
biust mam i co z tego jak nie mogę dziecka wykarmić...
brodawki tez takie średnie do chwytania a pokarmu mam tyle, że nawet na 1 karmienie nie starcza... połozna i pediatra badały piersi i mówiły, że teraz to powinno ładnie tryskać a u mnie to krople sąi musze dokarmiać Amelke butlą a ona apetyt to ma...
chwilami poczułam się złą matką bo moje dziecko chciało ssać pierś a ja nie mogę jej pokarmu naprodukować... -
no właśnie moje dziecko czasem by zjadła 90 ml i ma mało boję się że ją przekarmie ale z drugiej strony co mam zrobić jeśli mi płacze i szuka?! Podaje jej również moje mleko bo mam tylko nie ma go na tyle żeby się najadała :/a druga sprawa jak dokarmiam mm to się teraz wycwaniła i nie chce jej się ssać piersi więc podaję jej odciągnięty pokarm w butelce.
-
Effcia, tu masz linka do szybkiego wstawienia fotki, bez logowania.
http://pl.tinypic.com/
wchodzisz, wybierasz plik ze zdjęciem, potem ustawiasz jego rozmiar
(tylko rozmiar weź chociaż 640x480, żebyśmy dobrze widziały )i klikasz "prześlij teraz", potem kopiujesz link do "Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych" i wklejasz tutaj i już gotowejuicca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pillow wrote:Fakt, kilka maluchow bedzoe marcowych, ale za to beda duze i silne, a nie takie kruszyny wazace mniej niz 3 kg. Z niecierpliwoscia czekam na porod kolejnej z Was:) u nas maluch z jedzeniem radzi sobie coraz lepoej - pomogly nam nakladki na piersi z aventu. Z canpolu okazaly sie do niczego. Laktator mam reczny z aventu i jak dla mnie jest super, ale po zdjeciu nakladki masujacej, bo z nia nic nie leci. Moze ktorejs z Was przydadza sie te informacje. Mam duzo pokarmu i dodatkowo troche odciagam i mroze bo jezzcze mam wartoscowa siare, ktora wkrotce sie skonczy i bedzie normalny pokarm.
jak mówili na szkole rodzenia pokarm staje się stały po 3 tygodniach, dlatego ważne jest aby dziecko dostawało mleko wieczorne bo jest bardziej wartościowszeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:24
pillow lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:no właśnie moje dziecko czasem by zjadła 90 ml i ma mało boję się że ją przekarmie ale z drugiej strony co mam zrobić jeśli mi płacze i szuka?! Podaje jej również moje mleko bo mam tylko nie ma go na tyle żeby się najadała :/a druga sprawa jak dokarmiam mm to się teraz wycwaniła i nie chce jej się ssać piersi więc podaję jej odciągnięty pokarm w butelce.
moja też już by chciała 90 ale spytam połoznej czy mozna bo teraz to już prawie co karmienie zjada 80 i szuka jeszcze. -
Witam Was Dziewczyny:)
Wczoraj wróciliśmy do domku, Mały urodził się 26.02 silami natury:) Ważył 3160, 54 cm, jest cudowny taka kruszynka kochana Opis porodu i zdjęcie wkleje jak się troszkę ogarnę. pozdrawiam Waskaaasiaczek_, Marysia0312, paula22, pillow, juicca, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny