MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hej!
nie wiem czy sie udalo wstawic ale moze akurat tym razem mi sie uda wstawic zdjecie mojej Darii Anny
sylvia, juicca, Bea_tina, Endokobietka, kaaasiaczek_, Viril, pillow, Klemens86, magdalena, paula22, wisnia11, Kocur, Miriam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marysia0312 wrote:Oleńka już pewnie po cc i maluszka ma juz ze sobą
A mój Michałek - uparciuch nie chce wyjść z brzuszka:) dziś o 16 ide na wizytę ciekawe co doktorek powie.
no Marysiu Twój maluszek trzyma Cię w niepewności trzymam kciuki za wizytę.
-
hej ,odebrałam wyniki z GBSa - ujemny ufff
ja juz tez zaczynam małe prowokacje żeby maluszek wyszedł w najblizszych dniachkaaasiaczek_, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:)
Ja juz po wizycie.
KTG - idealne ,tętno 140 ,brak skurczy.
Szyjki brak i 2,5cm rozwarcia - czyli troszkę się zwiększyło przez tydzień
Wymiary oraz stan wód płodowych w normie.
Dr. obstawia ,że synuś przy porodzie bedzie miał około 3,5 - 3,7kg
Ale najlepsze z tego wszystkiego jest to,że termin wg. miesiączki mam na 8 marca a wg. pierwszego usg na 17 marca. Zawsze pielęgniarka mi wpisywała wg miesiaczki i liczyłamna to ,że 8marca urodzę a okazuje się ze mogę nawet później.
szczessciara, Endokobietka, juicca, sylvia, pillow, kaaasiaczek_, Kocur lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NO Marysia Kaasiaczek Ania sylwia klemens ja szczęściara i viril
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 23:06
magdalena, Marysia0312, pillow, szczessciara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was dziewczyny:)
Ja dzis w nocy dosłownie co godzinę wstawałam do wc - 6 albo 7 razy -masakra.
Poza tym skurczy brak ale lekkie plamienia koloru krwi miałam - lekarz powiedział ,że to normalne po badaniu (szczerze Wam powiem ,że zbadał mnie porządnie -aż zabolało)
szczessciara lubi tę wiadomość
-
eh, u mnie też cisza, brzuch czasem zaboli, ale wczoraj jadąc samochodem myślałam, że urodzę, nie wiem czy maluch się tak ustawił, ale tak mnie w pochwie zaczęło kłuć, że na każdej nierówności, aż zwieracz ściskałam bo ból był tak duży. oczywiście później przeszło. ale dziwne to było.