MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Maja jest juz na swiecie urodzila sie 4.03 o 14:20 waga 3 kg i 56 cm ))))
Miriam, Viril, Bea_tina, szczessciara, sylvia, Klemens86, Effcia28, Marysia0312, juicca, kaaasiaczek_, ania_mr, paula22, magdalena, pillow, Kocur, wisnia11, Magda421 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hey dziewczyny ja po dzisiajszym badaniu no i co można stwierdzić szyjki nie ma , znacznie rozpulchniona macica i rozwarcie na 1 cm,póki co tylko tyle wiem, dzis milam robione badanie na GBS, nastepna wizyta za 10 dni wtedy bedą wyniki, ale cos dziwnie czuje ze nie dotrwam , ale zobaczymy, póki co straam sie odpoczywac wedlug zaleceń lekarza Pozdrawam Was Kochane
Ps.A myśłałam ze tylko ja mam wrażenie że "grubsze" potrzeby stały się częstsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 21:28
szczessciara, sylvia, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oleńka gratuluje Majeczki
Aniu ale sie nacierpisz, ale juz niedlugo
Kasaiaczek daaj znać czy coś się rozkręci.
Marysia już chociaz zaczely sie jakiiekolwiek skurcze, to jest nadzieja hehe
Miriam , juicca, jestesmy w podobnych tygodniach i pewnie jako ostatnie sie rozpakujemy, czy tez juz macie serdecznie dosyć ?
Ja już nie mogę sie nawet przewracaz z boku na bok tak mi Synuś Ciąży, co chwile toaleta, brzuch tez mnie pobolewa, to dalej mam sobie brac magnez... predwczoraj wymiotowalam, myslalam ze to po czipsach, ale być moze to nie dlatego chociaz którz to wie , sama nie wiem, Wiem że chcialabym żeby było już po
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 10:19
-
Oj viril to mamy podobne odczucia ja tez już chcę rozwiązanie i spotkać Mojego Synusia . problemy z obracaniem się z boku na bok ,ciągłe napinania , spojenie łonowe mnie boli...a wczoraj strasznie mnie w pochwie kuło , co kilka sekund na kilka sekund
Aniu to jutro byc może Alicja będzie z Wami ;)nabieraj sił
Marysia , Kaasiaczku trzymam kciuki żeby to było już to i się coś rozkręcało;)
-
Oj bardzo bym nie chciała przenosić ;P a ale cóż to nie My o tym decydujemy , tylko Nasze smerfy
Małe prowokacje typu już są
Mam wrażenie że te spojenie łonowe mam rozchodzone , nie wiem jak to inaczej nazwać tak jakbym miała tam zakwasy , przy pachwinach tak samo -
nick nieaktualnyViril wrote:Oleńka gratuluje Majeczki
Aniu ale sie nacierpisz, ale juz niedlugo
Kasaiaczek daaj znać czy coś się rozkręci.
Marysia już chociaz zaczely sie jakiiekolwiek skurcze, to jest nadzieja hehe
Miriam , juicca, jestesmy w podobnych tygodniach i pewnie jako ostatnie sie rozpakujemy, czy tez juz macie serdecznie dosyć ?
Ja już nie mogę sie nawet przewracaz z boku na bok tak mi Synuś Ciąży, co chwile toaleta, brzuch tez mnie pobolewa, to dalej mam sobie brac magnez... predwczoraj wymiotowalam, myslalam ze to po czipsach, ale być moze to nie dlatego chociaz którz to wie , sama nie wiem, Wiem że chcialabym żeby było już po
nie nie ja jeszcze nie jestem gotowa oooo nie jeszcze tydzien albo dwa niech mała posiedzi tak myśle ze po 18 marca bede gotowa 18 mam kolejna wizyte u lekarza i chce do niej wytrwac