MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny też macie takie wrażenie ,że Wasze maluszki strasznie szybko teraz rosną? bo ja od kilku dni czuje jakbym miały wybuchnąć - strasznie napiętą mam skórę mimo ,że smaruję to i tak rozstępy sie powiększyły.
A po 2 znów świruję bo ostatnio na wizycie byłam 10dni temu i strasznie sie martwie o maluszka - byle do wtorku! -
wow Pillow , to kilka dni i Dawidek będzie z Wami
az poczułam ekscytację

Aniu a co ma teściu do gadania hehe , że nie z jego rodziny ? hm...też bym się wkurzyła tak jak TY
ja uważam że dziecku sie nie odmawia
pillow lubi tę wiadomość
-
Pillow trzymam kciuki :* !
Dziewczyny czy orientujecie się w sprawie połoznej na nfz która mogłaby przyjść do domu posłuchać serduszka dopplerem i w ogóle pogadać przed porodem ? Podobno przysługują nam takie odwiedziny 2 czy 3 razy za darmo...Ale kompletnie nie wiem gdzie zadzwonic czy sie zgłosić bo do gin chodzę prywatnie całą ciążę...
Podpowiedzcie coś bo wizyte mam dopiero 3.03 a chciałabym sie upewnić że wszystko ok.
pillow lubi tę wiadomość
-
Oleńka wrote:Pillow trzymam kciuki :* !
Dziewczyny czy orientujecie się w sprawie połoznej na nfz która mogłaby przyjść do domu posłuchać serduszka dopplerem i w ogóle pogadać przed porodem ? Podobno przysługują nam takie odwiedziny 2 czy 3 razy za darmo...Ale kompletnie nie wiem gdzie zadzwonic czy sie zgłosić bo do gin chodzę prywatnie całą ciążę...
Podpowiedzcie coś bo wizyte mam dopiero 3.03 a chciałabym sie upewnić że wszystko ok.
ja dostałam numer do położnej w przychodni dziecięcej -
Ola, ja jak chodzę do ginekologa na NFZ, to mam możliwość takich spotkań z położną (akurat to żona mojego gina), ale jeszcze nigdy z tego nie skorzystałam. wiem, że ona będzie przyjeżdżać do mnie po porodzie.
popytaj np. w pobliskiej przychodni, gdzie przyjmuje jakiś ginekolog, tam na pewno powinna położna.
i owszem to Ci przysługuje za friko, jak każdej z nas.
-
dziewczyny gratuluję udanych porodów.
fajnie się czyta takie opisy i że już macie swoje maluchy po tej stronie brzucha.
ja dzisiaj w nocy oka nie zmrużyłam. taka byłam jakaś niespokojna. od ok 3 w nocy mam skurcze nieregularne co 10-20 minut. najczęściej co 10 minut. ale na razie nic się nie rozkręca. mam nadzieję że synek poczeka przynajmniej do jutra.
wczoraj odebraliśmy wózek
jest prześliczny
pillow, sylvia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość