MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny też macie takie wrażenie ,że Wasze maluszki strasznie szybko teraz rosną? bo ja od kilku dni czuje jakbym miały wybuchnąć - strasznie napiętą mam skórę mimo ,że smaruję to i tak rozstępy sie powiększyły.
A po 2 znów świruję bo ostatnio na wizycie byłam 10dni temu i strasznie sie martwie o maluszka - byle do wtorku! -
wow Pillow , to kilka dni i Dawidek będzie z Wami az poczułam ekscytację
Aniu a co ma teściu do gadania hehe , że nie z jego rodziny ? hm...też bym się wkurzyła tak jak TY
ja uważam że dziecku sie nie odmawiapillow lubi tę wiadomość
-
Pillow trzymam kciuki :* !
Dziewczyny czy orientujecie się w sprawie połoznej na nfz która mogłaby przyjść do domu posłuchać serduszka dopplerem i w ogóle pogadać przed porodem ? Podobno przysługują nam takie odwiedziny 2 czy 3 razy za darmo...Ale kompletnie nie wiem gdzie zadzwonic czy sie zgłosić bo do gin chodzę prywatnie całą ciążę...
Podpowiedzcie coś bo wizyte mam dopiero 3.03 a chciałabym sie upewnić że wszystko ok.pillow lubi tę wiadomość
-
Oleńka wrote:Pillow trzymam kciuki :* !
Dziewczyny czy orientujecie się w sprawie połoznej na nfz która mogłaby przyjść do domu posłuchać serduszka dopplerem i w ogóle pogadać przed porodem ? Podobno przysługują nam takie odwiedziny 2 czy 3 razy za darmo...Ale kompletnie nie wiem gdzie zadzwonic czy sie zgłosić bo do gin chodzę prywatnie całą ciążę...
Podpowiedzcie coś bo wizyte mam dopiero 3.03 a chciałabym sie upewnić że wszystko ok.
ja dostałam numer do położnej w przychodni dziecięcej -
Ola, ja jak chodzę do ginekologa na NFZ, to mam możliwość takich spotkań z położną (akurat to żona mojego gina), ale jeszcze nigdy z tego nie skorzystałam. wiem, że ona będzie przyjeżdżać do mnie po porodzie.
popytaj np. w pobliskiej przychodni, gdzie przyjmuje jakiś ginekolog, tam na pewno powinna położna.
i owszem to Ci przysługuje za friko, jak każdej z nas. -
dziewczyny gratuluję udanych porodów. fajnie się czyta takie opisy i że już macie swoje maluchy po tej stronie brzucha.
ja dzisiaj w nocy oka nie zmrużyłam. taka byłam jakaś niespokojna. od ok 3 w nocy mam skurcze nieregularne co 10-20 minut. najczęściej co 10 minut. ale na razie nic się nie rozkręca. mam nadzieję że synek poczeka przynajmniej do jutra.
wczoraj odebraliśmy wózek jest prześlicznypillow, sylvia, Marysia0312 lubią tę wiadomość