MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wisnia11 wrote:co za emocje juicca mam nadzieję ze już tulisz maluszka
Darkowi w imieniny babci 13 marca odpadł pępuszek z czego strasznie się cieszę bo już się zaczął sączyć. kolek nie ma ale te gazy strasznie go męczą i mimo podawania kropelek (tych dobrych, niemieckich) jest tylko trochę lepiej. najgorsze są noce jak tu mi ładnie śpi aż nagle jest przeraźliwy krzyk i nie można go uspokoić dopuki sobie nie purtnie.
mamy też problem z odbijaniem po jedzeniu. mam wrażenie że on boi się odbić.
wczoraj był bardzo niespokojny i cały dzień płakał.za to w nocy odsypiał i mimo wstawania co 2 godziny na karmienie nie musiałam go później pół godziny ziuziać żeby zasnął.
A próbowałaś espumisanu ? Nam pomógł. Karmisz piersią ? Pij herbate koperkową, powinno pomóc na.brzuszek malucha. Przy przebieraniu możesz zrobić masaż brzuszka, albo delikatnke nóżki malucha docisnąć do brzuszka, może zejdą mu gazy. Po jedzeniu, trzeba malucha nosić aż odbije, nawet jeśli to trwa długo, bo inaczej to powietrze ktore mu sie zbiera bedzie powodować bole brzuszka, kladz go czesto na brzuszku. -
od soboty jakies delikatne skurcze ale w ogóle nieregulane:( dzisiaj jade na 15 na ktg i na wizyte do lekrza zobaczymy co powie... od dwoch miesiecy mam 1 cm rozwarcia dlatego nastawiałam sie na poród wcześniej a tu cisza! no ale mam nadzieje ze coś sie ruszy w końcu kiedy musi;)
szczessciara, magdalena, pillow lubią tę wiadomość
-
Marysia0312 wrote:Jeszcze jedno mam do Was pytanko:
czy Wasze maluszki tez tak czasami ciezko i głosno oddychaja?
Juicca gratuluję
tak moja tak oddycha.
juicca gratulacje;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 10:15
Marysia0312, juicca lubią tę wiadomość
-
Ja dalej w dwupaku, dzisiaj w nocy mialam jakieś chore sny że rodziłam w domu i musiałam dziecko wypychać, normalnie jakaś masakra tak mi się rzuca na głowe
Mnie czasem coś szczyknie, zaboli, ale na chwile, nic specjalnego.Postanowiłam wrzucic na luz i czekać, wkońcu dziecko wie kiedy ma przyjśc na świat , a ja no cóż muszę poczekać
Klemens daj znac jak po ktg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-