MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się melduję w dwupaku.
Wczoraj trochę po serduszkowaliśmy, ale nic nie pomogło, długie spacery też na niego nie działają, w sumie nic dziwnego ciepło, jeść dają to po co się spieszyć na świat hehe
Ale już moja psychika jest na skraju wyczerpaniaaaaaaaaa........ olabogaaaaa
Niech się wkońcu coś ruszy
-
Dzwoniłam do szpitala na oddział , to powiedziała lekarka że czekać bo to czop pewnie i obserwować się
pillow, Marysia0312, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGadam właśnie. Czarkiem i mówię ze Anecie odszedł czop i poszła sie położyć a ten az podszkoczyl i krzyknął "to niech ona jedzie do szpitala bo to już sie zaczyna o matko ! " i mówią ze baby to panikary
szczessciara, Marysia0312, Viril, magdalena, Effcia28, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRelacja SMS na żywo
Kazali mi sie polozyc i czekac na częstsze skurcze..mojego wrocili do domu ,bedzie przy mnie jak sie akcja ta prawdziwa zacznie,masakra ,teraz tez przestały wyplywac wody(chujowe uczucie)Marysia0312, pillow, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Miriam - pomyślałam zajrzę zobaczę czy moze juz jesteś po, a co najmniej w trakcie akcji POROD-BOBAS.
Atu widzę ze relacje na żywo zdajesz na nocnej zmianie z porodu Kolezanki:) moze się tak w wczujesz w sytuacje i samo ruszy:)
3 mam kciuki za pozostałe marcoweczki.NataliaK, Miriam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny