MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleńko po CC krwawienie nie jest takie obfite jak po porodzie naturalnym.Ja jestem po porodzie SN i dopiero jakieś 4 dni jest u mnie czysto wcześniej były plamienia .
Jeśli chodzi o hemoroidy też wyszedł mi po porodzie i położna poleciła mi super maść AESCULAN na mnie podziałał rewelacyjnie :)a powiem że siedzieć nie mogłam tak bolało ja się jeszcze przemywałam Tantum Rosa
Pozdrawiam Cię serdecznie:) -
Effcia28 wrote:Oleńko po CC krwawienie nie jest takie obfite jak po porodzie naturalnym.Ja jestem po porodzie SN i dopiero jakieś 4 dni jest u mnie czysto wcześniej były plamienia .
Jeśli chodzi o hemoroidy też wyszedł mi po porodzie i położna poleciła mi super maść AESCULAN na mnie podziałał rewelacyjnie :)a powiem że siedzieć nie mogłam tak bolało ja się jeszcze przemywałam Tantum Rosa
Pozdrawiam Cię serdecznie:)
Dziekuję za odpowiedzi kochane :*
Effcia u mnie są wewnetrzne i w tym problem no cóż trzeba się wybrać do lekarza.
Trzymam kciuki za wszystkie z Was i myślami jestem z nierozpakowanymi mamamiViril, szczessciara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szczesciara i miriam zazdroszcze Wam:-) ja jeszcze nie chce rodzic bo Olus musi pobyc w brzuszku u mamusi ale teraz odliczam do donoszenia a czas leci jak szalony tym bardziej, ze jestem u rodzicow nie nudze sie sama w domu.
ej dziewczyny moze na juicce zadzialala pelnia?
aniu Super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 12:15
szczessciara, Miriam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja a u mnie coś chyba się zaczyna , zauważyłam w toalecie śluz galaretowaty z domieszką koloru brązowego ,pomarańczowego , na podpasce nic nie mam ale jak się wycieram to jest tego trochę....
Effcia28, Miriam, Marysia0312, szczessciara, magdalena, wisnia11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuicca wrote:tylko zastanawiam sie czy jest sens jechac do szpitala..?? bo skurczy nie mam
A jak Twój maluszek jest ułożony? główka w dół?