X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

MARCOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie dziewczyny w dwupakach sie podzialy??? rodza:-)

juicca lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    są są;) czytam i sie uczę tego co dziewczyny piszą ;)

a mnie boli okresowo , pełnia sie zbliża hahaha może cos sie zacznie ;)

pillow, Miriam, magdalena lubią tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • Viril Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ja już z podniecenia przed dzisiajszą wizytą nie mogę spać, mam nadzieje że chociaż rozwarcie się troche powiększyło, dziewczyny tak mnie bolą pachwiny że to normalnie jakieś nie porozumienie, może ciało się jakoś przygotowuje, codziennie wypatruje czopa a tu nic :P , brzuch też mnie pobolewa ale rzadko :(, mam nadzieje że nie urodzę w 42 tygodniuuuuuu.

c55fdqk3si9abh8t.png

Miriam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viril mnie od rana w dzień porodu zupełnie nic nie bolało,znakomicie sie czułam -odpadł mi tylko kolejny kawałek czopu (tydzień wcześniej taka sama akcja była) wiec nie myślałam ze o porodzie a tu nagle o 13.00 wody odeszły:) dobrze ze na ten spacer nie zdarzyłam pójść bo bym była cała zalana:)

Pozdrowionka dla Was:) czuję ,że lada dzień i Wy na porodówce wylądujecie:) Trzymam kciuki Viril i Juicia:)

juicca, Viril lubią tę wiadomość

• paula22 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie;)
    Marysiu co do mojego brzucha to niestety został mi ale liczę, że zginie no i po połogu planuje sie troszke poruszać;)
    Bardziej martwi mnie, że teraz po porodzie wrócił mi dyskomfort z bólem kolan a w ciaży nadwaga była i nie bolały;/ i nie wiem czemu teraz mi dokuczają...
    Od lat mam chondromalacje ale potrafiłam z tym żyć a teraz wstaje z małą np z łózka to mi ciężko...

U mnie Amelka ost marudna sie zrobiła, ciągle na rękach by najlepiej była.

lprktv73nye615w2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca kiedy będzie pełnia ? :)

Miriam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To samo miałam pytać co szczesciara :D

szczessciara lubi tę wiadomość

• juicca Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na kalendarzu zaznaczona pełnia jest na 16 marca ;)
    a jak poszłam wczoraj spać widziałam jak księzyc mocno świecił , taki już okrągły prawie

Miriam lubi tę wiadomość

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• juicca Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a 16 to niedziela HAHAHA

Miriam lubi tę wiadomość

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• paula22 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja trafiłam do szpitala kiedy była pełnia i nie urodziłam;p natomiast po juz tak;)

lprktv73nye615w2.png
  • Oleńka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też coraz lepiej mała chętnie je z piersi i z butelki też daję jej zwłaszcza na noc żeby troszkę dłużej pospała ;)

Mam problem z sobą :/ hemoroidy wróciły z podwojoną siłą ból nie do zniesienia...i chyba mnie zainfekowały po cewniku muszę iść do lekarza.
    Powiedzcie mi jeszcze jak to było z krwawieniem u Was po porodzie bo pierwsze 5 dni lało się wiadomo...ale teraz zauważyłam odrobinę i to po nocy. Nie wiem czy to nie za mało ? Jka to jest u Was? Zwłaszcza u tych co miały cc ?

4afcc1255b.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak w poniedziałek po pełni mogę rodzić ;)

Oleńka moja szwagierka po cc tez nie krwawiła długo, to chyba zależy od organizmu

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• ania_mr Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś mija tydzień odkąd nasz kruszynka przyszła na świat, jak wspominam poród choć był trudny to jak na nią patrzę to wiem że ten trud się opłacał jest oczkiem w głowie mamusi i tatusia. Ładnie je rzadko jak na razie płacze chyba że jest bardzo głodna. W nocy się budzi z 3 razy na jedzonko do północy jest w swoim łóżeczku potem zabieram ją do naszego łóżeczka wówczas wiem że nic nie jest. Mąż mi już mówi że za bardzo się martwię ale tak chyba jest jak się ma pierwsze dziecko.
    Codziennie niestety malutka parę razy dziennie ma czkawkę, pewnie po tatusiu :P
    We wtorek wizyty na u ginekologa na ściągnięcie szwów i mam nadzieję że da mi jakąś maść aby blizna się bardziej zabliźniła bo jeden szew odpadł i położna powiedziała żebym poszła do ginekologa.

juicca, Bea_tina, Miriam, pillow, magdalena lubią tę wiadomość

relgh371tnvgf6k5.png77d19a1547e45cc4.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleńka wrote:
    U nas też coraz lepiej mała chętnie je z piersi i z butelki też daję jej zwłaszcza na noc żeby troszkę dłużej pospała ;)

Mam problem z sobą :/ hemoroidy wróciły z podwojoną siłą ból nie do zniesienia...i chyba mnie zainfekowały po cewniku muszę iść do lekarza.
    Powiedzcie mi jeszcze jak to było z krwawieniem u Was po porodzie bo pierwsze 5 dni lało się wiadomo...ale teraz zauważyłam odrobinę i to po nocy. Nie wiem czy to nie za mało ? Jka to jest u Was? Zwłaszcza u tych co miały cc ?

Olenka ja krwawilam pierwsze 3 dni, potem wystarzcylaby na caly dzien 1 podpaska, po 2 tygodniach jestem na paru wkladkach na dzien, od tygodnia raczej takie wodniste cos leci niz krew, czasem po nocy jest pare kropelek z domieszka krwi.

Jas ma dzisiaj 4 tyogdnie :)

Viril lubi tę wiadomość

17u93e5exqfllrog.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:39

paula22 lubi tę wiadomość

• Viril Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wróciłam , i wcale się aż tak nie cieszę ;P
    Tzn rozwarcie dalej na jeden palec, jak to lekarz powiedział to jeszcze nie moj czas, nie ten i nie najbliższy. Więc jeszcze bede się kulać.
    Igor waży 3588 g :) także jest chłopaszek <3
    Stopień dojrzałości łożyska - to dwa, położenie podłóżne,główkowe.
    No i zła wiadomość to ze GBS wyszedł dodatnio, przy porodzie dostane antybiotyk

f2w3dqk34wtw44xt.png

• paula22 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleńka wrote:

ja jestem po porodzie naturalnym ale ja krwawiłam mocno i dopiero niedawno takie już resztki są ale nadal są. po cc słyszałam, że czesto jest własnie malutko i szybko mija krwawienie

lprktv73nye615w2.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja chce rodzić 16 marca podczas pełni :)

Endokobietka lubi tę wiadomość

• paula22 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pillow wrote:
    U mnie tez jeszcze jest krwawienie, ale raczej resztki, bo to nie krew. Ale juz jakis czas temu tez tak mialam, myslalam, ze sie konczy i znow pojawila sie krew

Mysle, ze jeszcze dzien moze dwa i odpadnie kikut pepkowy, bo juz ledwo sie trzyma :) nareszcie!
    pillow u mnie tak samo jest;) ja tez ost myslałam, że już koniec i wczoraj znowu było troche krwi a dzis prawie czysto

lprktv73nye615w2.png
‹‹ 220 221 222 223 224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ