MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze , ale fajnie to pewnie juz urodziła i odpoczywa ,j dzisiaj miałam fatalną noc,zero snu, Igor coraz cięższy, i ciężej się żyje, modliłam się w nocy żęby wod mi odeszły albo chociaż czop ale nie bo po co, chyba za duzo o tym myślę, dlatego dzisiaj postanowiłam się wybrać do kosmetyczki, Nie na jakies nie wiadomo jakie zabiegi ,tylko żeby mi ładnie naturalnie paznokietki pomalowała, pomyslalam ze przed szpitalem to dobry pomysł. Oby u niej się nic nie zczęło, chociaż wszystko mi jednooo ;P
Podzdrawiam Was Kochane Mamusie i te co ze mną ciągną z dwupaku
MonikaS, szczessciara, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViril a mówił Ci lekarz co jak nie urodzisz do 19 ? da Ci skierowanie do szpitala czy cos ? ja jutro mam wizytę więc muszę się mojego zapytać co w takimprzypadku będziemy robić . Moja znajoma tydzień przed terminem dostała skierowanie do szpitala , że ma się stawić do szpitala w razie czego jakby nie urodziła w terminie .
-
Miriam - Ale to tak na jeden kolorek, taki pod skóre, na krótkie paznokcie, z tego co slyszalam to nie ma przeciwwskazan gorzej by bylo z jakimis tipsami czy cos
Szczęściara- no własnie nic mi nie mówił, w piątek dopiero mam wizytę, u mnie to wyglada tak ze do 38 do 40 tyg co tydzien mam sie stawić czyli ( 2 razy) a póżniej jak jeszcze nic by się nie działo to co 2 lub 3 dni, i jeżdzić na ktg, ale własnie nie wiem kiedy na wywołanie , myślę że w piątek mnie o wszsytkim poinformuję, a jak nie to sama wypytam
Miriam, szczessciara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
co za emocje juicca mam nadzieję ze już tulisz maluszka
Darkowi w imieniny babci 13 marca odpadł pępuszek z czego strasznie się cieszę bo już się zaczął sączyć. kolek nie ma ale te gazy strasznie go męczą i mimo podawania kropelek (tych dobrych, niemieckich) jest tylko trochę lepiej. najgorsze są noce jak tu mi ładnie śpi aż nagle jest przeraźliwy krzyk i nie można go uspokoić dopuki sobie nie purtnie.
mamy też problem z odbijaniem po jedzeniu. mam wrażenie że on boi się odbić.
wczoraj był bardzo niespokojny i cały dzień płakał.za to w nocy odsypiał i mimo wstawania co 2 godziny na karmienie nie musiałam go później pół godziny ziuziać żeby zasnął.juicca lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie odnośnie tych co miały cc. Ile Was bolała rana,brzuch ?
Wróciłam do domu ból był okropny ciężko stać było z łóżka piekący i ciągnący. Po paru dniach ustąpił...ale kurde 2 dni temu wrócił ten piekący ból z jednej strony boję się czy to normalne -
nick nieaktualny
-
Marysiu moja ma czkawke kilka razy dziennie i kicha tez sporo.
połozna mówiła, że malutkie dzieci tak mają i to dobrze bo oczyszczają nosek, ja ost zauważyłam, że momentami ma zapchany nosek jakby to psikam jej sterimarem i sopelkiem wyciągam i pomaga.
Marysia0312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny