MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia wrote:dziewczyny mam na sprzedaż leżaczek-bujaczek Fisher Price młody nie chce już w nim siedzieć... wibrajce działają, żadnych uszkodzeń jak nowe. Nie wysyłam odbiór osobisty w Poznaniu lub Rokietnicy
http://olx.pl/oferta/lezaczek-bujaczek-fisher-price-CID88-ID6elMf.html
Moj uwielbia ten lezaczek, karmie go w nim, tylko wystawiam nozki i daje do siedzenia, te grzechotki sciagnelam i wieszam mu tam inne rzevzy ktore lubi. wibracja jakas dziwna nie uzywam, Jas robil dziwna mine jak ja wlaczalamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 17:31
-
U nas Rysiu też nie jest entuzjasta lezaczka:/ kiedyś w nim zasypiał teraz jak spędzi w nim dłużej niż 3 minuty zaczyna się drzec w ogole mamy małe problemy z zasypianiem ostatnio mały najchętniej spal by tylko przy cycku albo na rączkach lub w wózku na spacerze. Nie umie sam zasypiać i nie wiem jak się do tego zabrać, czy juz jest czas na to w ogole jak był malutki to łatwiej zasypiał teraz jest coraz bardziej sprytny i jak zaczyna grymasic to wymiękam i daje cycka
-
kurcze ale macie dobrze ja chyba rozpuściłam troche małęgo:/ bo jeszcze miesiąc temu sam zasypiał bez problemów plus taki też zasypia szybko bo 10-20 minut ale stęka przy tym i domaga się cycola wpływ na to ma tez fakt ze na poczatku dostawł tylko buteleke, potem często a teraz prawie w ogóle i pewnie fakt, ze reaguję na każdy jego stęk, pisk itd. choć nie mogę powiedzieć że jest nie grzeczny, bo w ciągu dnia to Aniołek, ale czasem jak coś mu się ubzdura to wszystko wymusza piszczeniem a ja oczywiście na wszystko przystaje i tak oto wyciagam go z wozka na zakupach albo w kościele a potem się dziwie że czasem marudzi w wózku
-
Jak dobrze ze piszecie ile pija Wasze dzieciaczki, bo ja wszedzie tylko czytam ze maluchy po 3-4 miesiace pija i po 300 ml mleka, a moj jas to tez 140-150 teraz, czasem 100 jak nie ma ochoty. Uffff jak dobrze, ze wasze tez pija "tylko2 po tyle a Jas chudzielcem nie jest. Oto dowod:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 15:34
kaaasiaczek_, Marysia0312, Kocur, juicca, paula22, Miriam lubią tę wiadomość
-
śliczny Jasio
mój od kilku dni wypija na wieczór ok 17 i potem o 20 200ml a tez 100-140 ml zależnie od humoru i głoduEndokobietka lubi tę wiadomość
-
mój pije cały czas 100 ml, czasem nawet 80 ml. zależy czy już do spania się szykuje, czy nie. kiedyś kilka razy dałam mu 125 ml, ale praktycznie to wszystko zwrócił, więc na razie nie kombinuje. nie ma się też co martwić, że dzieciaki teraz są grubsze, bo praktycznie cały czas leżą i jedzą, a jak zaczną się więcej ruszać, podnosić, raczkować, to wtedy zgubią na pewno to co przybrały wcześniej.
juicca, pillow, Bea_tina, Kocur lubią tę wiadomość
-
Zgadzam sie z Toba kaaasiaczku nie ma co się przejmować
Moja lekarka ostatnio stwierdziła że Dawid jest przy kości , no myślałam że buchę smiechem jest szczupły a to że waży 6050g a nie 5410 tak jak twierdziła nie oznacza że zaraz jest jakis grubszy hehehehepillow lubi tę wiadomość