MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale fajne rozwiązanie, kurcze nie wiedziałam wcześniej czegoś podobnego... Ja cały czas chciałam kupić kołyskę, bo w mojej sypialni na duże łóżeczko miejsca nie ma, więc chociaż na kilka pierwszych miesięcy, po ok. pół roku elektroniczna niania i mam nadzieję, że dam radę przyzwyczaić dzidziusia do swojego pokoju... ale taka dostawka do łóżka jest godna rozważenia hmmm
Mam jeszcze rozkminkę co do wanienki... bo na tych warsztatach położnik kąpał maleństwo w wiaderku i mega mi się to spodobało.
http://allegro.pl/wiaderko-do-kapieli-tummy-tub-kurier-24h-oryginal-i3556565922.html
Kurczę na prawdę jestem coraz bardziej przekonana, a co wy myślicie o takich kąpielowych wiaderkach ? -
Kocur wrote:Ale fajne rozwiązanie, kurcze nie wiedziałam wcześniej czegoś podobnego... Ja cały czas chciałam kupić kołyskę, bo w mojej sypialni na duże łóżeczko miejsca nie ma, więc chociaż na kilka pierwszych miesięcy, po ok. pół roku elektroniczna niania i mam nadzieję, że dam radę przyzwyczaić dzidziusia do swojego pokoju... ale taka dostawka do łóżka jest godna rozważenia hmmm
Mam jeszcze rozkminkę co do wanienki... bo na tych warsztatach położnik kąpał maleństwo w wiaderku i mega mi się to spodobało.
http://allegro.pl/wiaderko-do-kapieli-tummy-tub-kurier-24h-oryginal-i3556565922.html
Kurczę na prawdę jestem coraz bardziej przekonana, a co wy myślicie o takich kąpielowych wiaderkach ?
Takie wiaderko tez rozwazam dla mnie super sprawa, zwlaszcza ze w domu nie mam wanny. -
Oleńka wrote:Dziewczyny czy Wy też macie takie kłucie w pochwie ? Nie wiem co to może być ?
Olenka mnie wiecznie cos boli, ale ja myslalam ze to przez moja endometrioze.
Brzuch boli mnie calymi dniami, dzisiaj w nocy z tego powodu wogole prawie nie spalam. Uplawy mam dosc obfite, 2-3 wkladki na dzien (rozmawialam z lekarka na ten temat, powiedziala, ze to dobrze, bo organizm broni sie tak przed bakteriami z zewnatrz i niektore kobiety maja wiecej niektore mniej). W pochwie tez mnie cos kluje czasami. -
nick nieaktualnyMnie już od 2 miesięcy kłucie czuje...oczywiście nie codziennie ale jest to dziwne uczucie. Pytałam lekarze i powiedział ,że to normalne i że nie widzi u mnie niczego niepokojącego. Odebrałam dziś wyniki krwi i moczu- wszystko w normie tylko hematokryt mam 34 a norma jest od 37-47 także troszkę zaniżone...hemoglobina w normie.
-
Oleńka wrote:Dziewczyny czy Wy też macie takie kłucie w pochwie ? Nie wiem co to może być ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2013, 17:58
-
A ja tak myślę, że skoro to tylko jedna zima z brzucholkiem to chyba pochodzę po lumpeksach Znalazłam też fajny ciążowy płaszczyk grzybek na tablicy za stówkę, ale niestety zły rozmiar :< Zobaczymy jeszcze co uda mi się upolować na razie dużo jeżdżę autem więc wystarczy ciepły sweter lub ponczo , po weekendzie jak będę miała któregoś dnia mniej zajęć to poszukam czegoś obszernego i cieplutkiego
kaaasiaczek_, Viril lubią tę wiadomość
-
też tak chciałam kupić ale nic u nas nie ma a nie chciałam kupić za dużej kurtki normalne kupuje L a ciążową M, L była o wiele za duża. a po ciąży też można ją nosić bo nie widać że jest ciążowa a zawsze można potem sprzedać
Viril lubi tę wiadomość
-
ania_mr wrote:też tak chciałam kupić ale nic u nas nie ma a nie chciałam kupić za dużej kurtki normalne kupuje L a ciążową M, L była o wiele za duża. a po ciąży też można ją nosić bo nie widać że jest ciążowa a zawsze można potem sprzedać
...albo zrobic sobie drugie dziecko Szkoda zeby sie te wszystkie ciuchy marnowaly przeciez -
wisnia11 wrote:dziewczyny nie wiem czy już o to pytałam ale macie tak ze rano jak wstajecie to macie mniejszy brzuch niż popołudniu i wieczorem? i nie są to wzdęcia...
ja tak mam, juz nawet jak wychodze z pracy mam ogormny brzuch, a rano jest ok. Ostatnio przyszlam rano w zaknietej kurtce, a po pracy nie moglam juz jej dopiac, dopielam ale bylo mi strasznie niewygodnie i ciasno. Wogole wszystkie kurtki mam za male ze wzgledu na brzuch i powiekszony biust.