MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No chłopaków od groma ale te rodzyneczki Dziewczynki będą miały w czym wybierać
Gratulacje pillow ;*
A z imion :Damian,Rafał,Patryk
My od poczatku ciązy mówilismy do brzuszka Patryk , i nie mam pojecie czemu, ale póki co odpuściłam sobie kwestie imion, bo już mi się wszystko plącze
miesiąc przed się na cos zdecyduje
a Ja jutro na wizyte, nie moge sie doczekać, chciałabym przyspieszyć czaas, w ogole najlepiej do poroduczemu tak sie nie da
hehe
pillow lubi tę wiadomość
-
Pillow gratuluję synka:) świetna wiadomość
Lenka zostaje wolna więc może ja zrobię rezerwacjęhihi - jutro może będzie wiadoma płeć
wisnia jak dla mnie najładniejsze Rafał i Jakub
sama myślałam o Jakubie ale niestety w rodzinie jest już mały Kubuś więc odpada;/pillow lubi tę wiadomość
-
Marysia0312 wrote:Dziewczyny taki dziwny dzis dzień mam...tak sie martwie aby ta druga połowa ciazy szybko zleciała i bez problemów. Chcę donosić synusia i szczesliwie urodzic w terminie.
nie tylko Ty się martwisz, ja też o tym myślę i jak najszybciej chciałabym już marzec, albo chociaż luty...
-
Marysia0312 wrote:Dziewczyny taki dziwny dzis dzień mam...tak sie martwie aby ta druga połowa ciazy szybko zleciała i bez problemów. Chcę donosić synusia i szczesliwie urodzic w terminie.
Ciągle sobie powtarzam byle do świąt , wtedy u mnie to będzie jakiś 31-32 tydzień chyba a potem to już ostatnia prosta i jak tylko zdam sesję w połowie lutego mogę rodzić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klemens86 wrote:Dziewczęta były juz pytania o imiona dla chlopcow wiec podbijam temat i.prosba o pomoc w wyborze dla dziewuszki
co myslicie o takich (kolejność nieprzypadkowa)
Marcelina, Pola, Nina, Lura
Ja mam bardzo dobrą koleżankę Marcelinkętakże bardzo mi się widzi Pola też