Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja się już melduje na forum...coś kiepsko się czuje...jakoś mnie mdli..no i powróciły te dziwne zakwasy na pipce;/ nieprzyjemne to jest jak jestem w jakimkolwiek ruchu...;/
ja mam wizytę 2.02 matko to już będzie 34tc według OM..
co do porodu..to ja się bardzo boję cc..
tak bardzo jestem nastawiona na sn (nie wiem czemu) i nie umiem się przeprogramować że najprawdopodobniej nie urodzę tak jak chce...
życzę Wam żeby dzieciaczki się poodwracały...
Loszcz Ty to masz te nocki fatalne widzę...współczuję..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 07:52
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Rubi ja też mam wizytę 2.02
i będzie to już skończony 34 tydzień
całkiem poważnie to brzmi 
Loszcz ja co prawda nocnych kolacyjek sobie nie urządzam ale wczoraj siedząc w domu miałam mega głoda. Co chwilę coś jadłam
Miłego dnia!
Rubi lubi tę wiadomość
-
loszcz wrote:Wiecie, ze zrobilam juz z 5 zdjęć z postanowieniem wrzucenia ich na forum i cos mi nie wychodzi.

Chyba za leniwa jestem.Tyle z tym roboty.z apatatu do laptopa potem zmiejszac cudowac wgrywac na setwer.za duzo zachodu jak dla mnie
a myślałam ze tylko ja taki leniwiec jak mam foto na kompie to jeszcze wrzuce a jak robić itd itp to kilka razy zrobiłam ale jeszcze nigdy nie wrzuciłąm zdjęcia brzuchola -
Wypadałoby tą moją torbę po szpitalu rozpakować, poprać i z powrotem zapakować, ale coś się zebrać nie mogę...
ja też miałam problemy z bezsennością, ale teraz staram się coś robić do 22 lub 23, chociaż czasem o 18 mam ochotę się położyć spać... i jakoś z powrotem zaczynam przesypiać noce (z przerwami na siku oczywiście), nie robię sobie też drzemek w dzień i jakoś powiem wam, że jak się taka mega padnięta położę, to lepiej się śpi, nawet w szpitalu jako tako spałam, mimo niewygodnych łóżek
Scarlett2014, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja chyba jestem szczęściarą bo poza tym że zdarza mi się obudzić o 4/5 i być w pełni wyspana to bardzo dobrze przesypiam noce i nie budzę się nawet do WC.
Nadal czuje się średnio ale w porównaniu do wcześniejszych dni jest poprawa więc może zrobię jeszcze ostatnie zakupy na Allegro i ogarnę coś w domu. Męża nie ma cały dzień a nie chcę wychodzić więc pewnie na obiad zjem pizze
-
Witam
nie było mnie troszkę ale laptop mi padł
i dopiero dziś go odebrałam.
Trzymam kciuki za wszystkie leżące mamusie (i te nie leżące tez
)
Ja dziś byłam na badaniu crp, hbs i morfologi i moczu jutro się okaże.
Wizytę mam 20,01 i mam nadzieję że mały urósł, w pasie mam 3 cm więcej niż 3 tygodnie temu więc jest nadzieja (mam nadzieje że to nie mój tłuszcz
)
Ostatnio czuję jakieś dziwne kłucie tam...na dole mam nadzieje że to nic groźnego
Macie też takie cuś ?
Cieszę się że znowu mogę być z wami
Miłego dzionka wszystkim życzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 09:05
Madzik82, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ines mi lekarze oraz szpital licza skonczone tygodnie czyli dzis mam 33tyg i 5dni a wiec to jest 33 tydzien ciazy. Belly mowi, ze 34...
tak czytam o tych ppdkladach do szpitala to Wy chyba musicie wziac duza torbe do szpitala albo jedna extra. No bo ppdklady, podklady na lozko, pieluchy, ciuchy dla dziecka... Ja to wszystko mam w szpitalu. Nawet koszule do spania moge sobie codziennie wziac czysta szpitalna ale wole swoja...
Moze w innym szpitalu nie bedziecie musiamy tyle ze soba zabierac?Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
Witam

Pocahontas ciesze się,ze takie dobre wiadomości przyniosłaś
Od razu lepszy humor 
Sun trzymaj się. JA też w szpitalu 4 dni spędziłam i jestem zadowolona. Lepsze to niż przedwczesny poród
Trzymam kciuki,zeby skurcze ustały 
Gratuluję udanych wizyt. Oby tak do 36 tyg:)
Ja też mam wizytę 2.02 i wg usg będe miała skończone 34tyg -później jeszcze 2tyg zdejmuje mi gin pessar. A wtedy mogę już czekac na dzidzie:) Ale ten czas zleciał. ja sobie powtarzam-byle do walentynek bo wtedy gin pozwoli l l się "rozpakowac"
Miłego dnia
SunSun, Pocahontas lubią tę wiadomość
-
hej mamuski!
ja dobrze spala, i zauwazylam tak jak Pocahontas, zejesli nie spie w ciagu dnia to w nocy spie o wiele lepiej.
Mi zostaly tylko 2 pralki do prania
ja tez mam wizyte 26
Ines31 ja tez mam takie klucie, zazwyczaj wieczorem i jest to zawsze polaczone z dosc energicznymi ruchami Malego wiec sobie tlumacze, ze pewnie mi cos uciska
U mnie w szpitalu chyba nic nie daja, musze miec dla Juniora ciuszki bo bedzie w nie przebrany zaraz po porodzie (po 2godz kangurowania), i podobno tez dobrze miec swoja koszule do porodu- niby sa ale czasem ich brakuje
wiec ja chyba bede miala wielka torbe do szpitala, badz 3 mniejsze tak jak ktoras z Was doradzala- 1 na porod, 2 na po i 3 dla Mlego- bardzo mi sie spodobal ten pomysl
-
mi lekarz liczy tak jak mam na suwaczku czyli skończone tyg. bo belly pokazuje już 32t co jest nieprawdą..miesiące liczy się od rozpoczętego
Madzik82 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
U mnie wczoraj caly dzien sie Nadula wyginala, bolalo niesamowicie, az mowoe do siebie Boze kiedy to dziecko spi :pMadzik82 wrote:Od 2h mala tak bolesnie sie rozpycha w brzuchu, ze krzycze z bolu ... Moze sie w koncu zabiera za obrot glowa w dol! Na to licze...
Madzik82 lubi tę wiadomość