Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 01:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dalej spać nie moge...na dodatrk dopadly mnie zgsga i ból brzucha

860isg18r6bpss11.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 03:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a tak z ciekawosci... Bo czytam, ze u Was w szpitalach nie dostajecie podkladow. A jak Wam zabraknie to co? Szpitale nic nie maja?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 03:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti,a ty w końcu będziesz miała tą planowaną cesarkę w marcu czy naturalnie w kwietniu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 03:30

201503231678.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejna bezsenna noc.
    O 2 w nocy smazylam sobie udka kurczaka bo mi się zachciało ;-)
    Postaram się teraz zasnąć.

nick nieaktualny, SunSun, nick nieaktualny, Madzik82 lubią tę wiadomość

201503231678.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik82 wrote:
    Dziewczyny a tak z ciekawosci... Bo czytam, ze u Was w szpitalach nie dostajecie podkladow. A jak Wam zabraknie to co? Szpitale nic nie maja?
    Wtedy dostaniesz gaze ;-) też pytałam o to ;-)

Tess lubi tę wiadomość

ex2btv738sn49jef.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się już melduje na forum...coś kiepsko się czuje...jakoś mnie mdli..no i powróciły te dziwne zakwasy na pipce;/ nieprzyjemne to jest jak jestem w jakimkolwiek ruchu...;/

ja mam wizytę 2.02 matko to już będzie 34tc według OM..

co do porodu..to ja się bardzo boję cc..:( tak bardzo jestem nastawiona na sn (nie wiem czemu) i nie umiem się przeprogramować że najprawdopodobniej nie urodzę tak jak chce...:(

życzę Wam żeby dzieciaczki się poodwracały...

Loszcz Ty to masz te nocki fatalne widzę...współczuję..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 07:52

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Rubi ja też mam wizytę 2.02 :) i będzie to już skończony 34 tydzień :) całkiem poważnie to brzmi :)

Loszcz ja co prawda nocnych kolacyjek sobie nie urządzam ale wczoraj siedząc w domu miałam mega głoda. Co chwilę coś jadłam :)

Miłego dnia! :)

Rubi lubi tę wiadomość

• sylwia85 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Wiecie, ze zrobilam juz z 5 zdjęć z postanowieniem wrzucenia ich na forum i cos mi nie wychodzi. ;-)
    Chyba za leniwa jestem.Tyle z tym roboty.z apatatu do laptopa potem zmiejszac cudowac wgrywac na setwer.za duzo zachodu jak dla mnie

a myślałam ze tylko ja taki leniwiec jak mam foto na kompie to jeszcze wrzuce a jak robić itd itp to kilka razy zrobiłam ale jeszcze nigdy nie wrzuciłąm zdjęcia brzuchola

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • Pocahontas Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypadałoby tą moją torbę po szpitalu rozpakować, poprać i z powrotem zapakować, ale coś się zebrać nie mogę...

ja też miałam problemy z bezsennością, ale teraz staram się coś robić do 22 lub 23, chociaż czasem o 18 mam ochotę się położyć spać... i jakoś z powrotem zaczynam przesypiać noce (z przerwami na siku oczywiście), nie robię sobie też drzemek w dzień i jakoś powiem wam, że jak się taka mega padnięta położę, to lepiej się śpi, nawet w szpitalu jako tako spałam, mimo niewygodnych łóżek

nick nieaktualny, loszcz lubią tę wiadomość

relgj44jmw4925t7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja chyba jestem szczęściarą bo poza tym że zdarza mi się obudzić o 4/5 i być w pełni wyspana to bardzo dobrze przesypiam noce i nie budzę się nawet do WC.

Nadal czuje się średnio ale w porównaniu do wcześniejszych dni jest poprawa więc może zrobię jeszcze ostatnie zakupy na Allegro i ogarnę coś w domu. Męża nie ma cały dzień a nie chcę wychodzić więc pewnie na obiad zjem pizze :)

• ines31 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) nie było mnie troszkę ale laptop mi padł :( i dopiero dziś go odebrałam.
    Trzymam kciuki za wszystkie leżące mamusie (i te nie leżące tez ;) )
    Ja dziś byłam na badaniu crp, hbs i morfologi i moczu jutro się okaże.
    Wizytę mam 20,01 i mam nadzieję że mały urósł, w pasie mam 3 cm więcej niż 3 tygodnie temu więc jest nadzieja (mam nadzieje że to nie mój tłuszcz ;) )
    Ostatnio czuję jakieś dziwne kłucie tam...na dole mam nadzieje że to nic groźnego :/ Macie też takie cuś ?
    Cieszę się że znowu mogę być z wami :)
    Miłego dzionka wszystkim życzę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 09:05

Madzik82, loszcz lubią tę wiadomość

1kk0i09kiu82fc6o.png
  • ines31 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi, lekarze wam liczą ciąże w karcie ciąży tak jak bella czy -2 tygodnie?

1kk0i09kiu82fc6o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Krysti,a ty w końcu będziesz miała tą planowaną cesarkę w marcu czy naturalnie w kwietniu?
    W poniedzialek mi powiedzà wszystko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieñ Dobry Kobietki :) jakos przespalam nic ale z pobudkami ,sny durnowate nad ranem :)

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ines mi lekarze oraz szpital licza skonczone tygodnie czyli dzis mam 33tyg i 5dni a wiec to jest 33 tydzien ciazy. Belly mowi, ze 34...
    tak czytam o tych ppdkladach do szpitala to Wy chyba musicie wziac duza torbe do szpitala albo jedna extra. No bo ppdklady, podklady na lozko, pieluchy, ciuchy dla dziecka... Ja to wszystko mam w szpitalu. Nawet koszule do spania moge sobie codziennie wziac czysta szpitalna ale wole swoja...
    Moze w innym szpitalu nie bedziecie musiamy tyle ze soba zabierac?

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ines mi lekarz wpisuje tygodnie jak Belly czyli np. dziś napisałby 32+0 bo zaczynam nowy tydzień:) Kurcze ppoczątek ciąży mi się dlużył a teraz kolejne tygodnie mijają mi w błyskawicznym tempie.

• Niunia86 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Pocahontas ciesze się,ze takie dobre wiadomości przyniosłaś:) Od razu lepszy humor :)

Sun trzymaj się. JA też w szpitalu 4 dni spędziłam i jestem zadowolona. Lepsze to niż przedwczesny poród :) Trzymam kciuki,zeby skurcze ustały :)

Gratuluję udanych wizyt. Oby tak do 36 tyg:)

Ja też mam wizytę 2.02 i wg usg będe miała skończone 34tyg -później jeszcze 2tyg zdejmuje mi gin pessar. A wtedy mogę już czekac na dzidzie:) Ale ten czas zleciał. ja sobie powtarzam-byle do walentynek bo wtedy gin pozwoli l l się "rozpakowac" :D
    Miłego dnia :)

SunSun, Pocahontas lubią tę wiadomość

iv09cbxm68yuj78z.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamuski!
    ja dobrze spala, i zauwazylam tak jak Pocahontas, zejesli nie spie w ciagu dnia to w nocy spie o wiele lepiej.

Mi zostaly tylko 2 pralki do prania :-)

ja tez mam wizyte 26 :-)

Ines31 ja tez mam takie klucie, zazwyczaj wieczorem i jest to zawsze polaczone z dosc energicznymi ruchami Malego wiec sobie tlumacze, ze pewnie mi cos uciska ;-)

U mnie w szpitalu chyba nic nie daja, musze miec dla Juniora ciuszki bo bedzie w nie przebrany zaraz po porodzie (po 2godz kangurowania), i podobno tez dobrze miec swoja koszule do porodu- niby sa ale czasem ich brakuje :-) wiec ja chyba bede miala wielka torbe do szpitala, badz 3 mniejsze tak jak ktoras z Was doradzala- 1 na porod, 2 na po i 3 dla Mlego- bardzo mi sie spodobal ten pomysl :-)

• Rubi Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi lekarz liczy tak jak mam na suwaczku czyli skończone tyg. bo belly pokazuje już 32t co jest nieprawdą..miesiące liczy się od rozpoczętego

Madzik82 lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Ewelaa Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik82 wrote:
    Od 2h mala tak bolesnie sie rozpycha w brzuchu, ze krzycze z bolu ... Moze sie w koncu zabiera za obrot glowa w dol! Na to licze...
    U mnie wczoraj caly dzien sie Nadula wyginala, bolalo niesamowicie, az mowoe do siebie Boze kiedy to dziecko spi :p

Madzik82 lubi tę wiadomość

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
‹‹ 1015 1016 1017 1018 1019 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ