Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,ja niestety zostaje w szpitalu.Mieli mnie dziś wypisać bo już KTG dobre a tu na badaniu wyszlo że szyjka skróciła sie do 20 mm i mam rozwarcie na 1,5 cm.Kobieta obok która czeka na poród ma lepsze parametry.Powiedzieli ,że nie mogą ryzykować i muszę zostać na pewno do skończenia 34 tc.Czyli 2 tygodnie.Masakra.Trochę sie załamałam.Jakbym nie trafiła do lekarza który nie zbagatelizował tego co mówię(tak jak moja gino) to byłby dramat...
-
nick nieaktualnySarah88 wrote:jak to wychodzi cenowo?
Nie liczyłam, najdroższa z tego wszystkiego jest chyba śmietana kremówka a ja ją czasem zastępuję śnieżką. Śmietanka ok 6 zł, banany kupiłam 4 zł za kilo
i czekolada ja dałam mleczną ale taką firmy sklepowej nie drogą milkę czy wedla tylko lewiatanowską za chyba 1,50
jeżeli chodzi o resztę składników to mąka, kakao, jajka mam zawsze w domu
-
Lez grzecznie kolezanko bo nie ma żartów na ty etapie nie powinnas miec rozwarcia...za szybko.jestem z tobaSunSun wrote:Hej,ja niestety zostaje w szpitalu.Mieli mnie dziś wypisać bo już KTG dobre a tu na badaniu wyszlo że szyjka skróciła sie do 20 mm i mam rozwarcie na 1,5 cm.Kobieta obok która czeka na poród ma lepsze parametry.Powiedzieli ,że nie mogą ryzykować i muszę zostać na pewno do skończenia 34 tc.Czyli 2 tygodnie.Masakra.Trochę sie załamałam.Jakbym nie trafiła do lekarza który nie zbagatelizował tego co mówię(tak jak moja gino) to byłby dramat...
SunSun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SunSun wrote:Hej,ja niestety zostaje w szpitalu.Mieli mnie dziś wypisać bo już KTG dobre a tu na badaniu wyszlo że szyjka skróciła sie do 20 mm i mam rozwarcie na 1,5 cm.Kobieta obok która czeka na poród ma lepsze parametry.Powiedzieli ,że nie mogą ryzykować i muszę zostać na pewno do skończenia 34 tc.Czyli 2 tygodnie.Masakra.Trochę sie załamałam.Jakbym nie trafiła do lekarza który nie zbagatelizował tego co mówię(tak jak moja gino) to byłby dramat...
Kochana mowi sie trudno, ale widzisz jestes pod opieka a w domu bys sie stresowala. lez grzecznie i sluchaj sie lekarzy, trzymam kciuki za zdrowko :-*
SunSun lubi tę wiadomość
-
Najgorsze że przy badaniu ginekologicznym czuć już główkę pod palcami...no szok.A jak mówiłam do gino o skurczach,bolesciach,twardnieniach to TAK MA BYĆ.Anastacia33 wrote:Lez grzecznie kolezanko bo nie ma żartów na ty etapie nie powinnas miec rozwarcia...za szybko.jestem z toba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 14:42
-
ojej SunSun
współczuje..ale lepiej tak niż byś miała jechać do domu i za chwile wracać na oddział...tylko co tu kurde robić przez dwa tygodnie, żeby nie zwariować..
SunSun, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
teraz czytam to co napisalam i mam nadzieje, ze zle mnie nie zrozumiesz SunSun, chodzilo mi o to, ze w sensie,ze dla dzidzi wszystko sie zrobi, nie ze trudno i lez sobie i nie marudz. jejku juz skoncze bo zaraz jeszcze wieksze glupoty napisze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarah88 wrote:czy z gemini wydając ponad 100zł dostałyście jakies gratisy? bo ja uwazam że jak sie kupuje ileś tam rzeczy to powinni dawać, z kilku sklepow internetowych itp dostawalam gratisy, nawet jak zamowilam 3 rzeczy wydając tylko 50zł, a to bardzo miłe i można wypróbować coś nowego, natomiast jak nie dadzą do dużego zamówienia albo przesyłka nie jest gratis to jakoś tak juz nie mam ochoty wracać tam na zakupy...
Ja zamawialam w melisie ponizej 100 zl i dostalam probki kremu barierowego z emolientami, a do olejku biooil pomadke do ust. Poprzednio chyba tez cos dorzucili. Ale wysylka u nich zawsze kolo tygodnia. Za to kontakt mailowy z obsluga bardzo sprawny
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Haha spokojniebella82 wrote:teraz czytam to co napisalam i mam nadzieje, ze zle mnie nie zrozumiesz SunSun, chodzilo mi o to, ze w sensie,ze dla dzidzi wszystko sie zrobi, nie ze trudno i lez sobie i nie marudz. jejku juz skoncze bo zaraz jeszcze wieksze glupoty napisze

wiem co mialas na myśli
bella82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
ja tam zamawialam 3 opakowania vitaminer i nic mi nie dali ale może to dlatego ze 60zł kosztowało tylko...no i mialam z nimi problemy bo dlugo czekalam na przesylke bo zamiast zrobic "/" w adresie to nie zrobili i kurier myslal ze to 2 cyfrowy nr...musialam dzwonic, pisac...za duzo problemow ;/gosiaczek31 wrote:Ja zamawialam w melisie ponizej 100 zl i dostalam probki kremu barierowego z emolientami, a do olejku biooil pomadke do ust. Poprzednio chyba tez cos dorzucili. Ale wysylka u nich zawsze kolo tygodnia. Za to kontakt mailowy z obsluga bardzo sprawny
-
Sun Sun.. współczuję bardzo.. to rozwarcie.. ale nie jest źle.. ja w I ciaży co prawda miałam długa szyjkę..ale rozwarcie 4cm z którym chodziłam 10 dni i nic nie wiedziałam!
a jeśli chodzi o teraz, to też poleguję, bo z kolei nie mam rozwarcia ale szyjka ma 10mm..
mocno wspieram

tak jak to Dorka mowi- budyn z mozgu