Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySunSun wrote:Hej,ja niestety zostaje w szpitalu.Mieli mnie dziś wypisać bo już KTG dobre a tu na badaniu wyszlo że szyjka skróciła sie do 20 mm i mam rozwarcie na 1,5 cm.Kobieta obok która czeka na poród ma lepsze parametry.Powiedzieli ,że nie mogą ryzykować i muszę zostać na pewno do skończenia 34 tc.Czyli 2 tygodnie.Masakra.Trochę sie załamałam.Jakbym nie trafiła do lekarza który nie zbagatelizował tego co mówię(tak jak moja gino) to byłby dramat...
Sunsun trzymam kciuki żebyś wytrwała jak najdłużej trzymaj się cieplutko i nie załamuj pobyt w szpitalu to nic przyjemnego ale dla dobra maleństwa i swojego wytrzymasz jesteś dzielna kobietka .Przykro jest słyszec że sa tacy lekarze co bagatelizują nasze niepokojące objawy o których im mowimy bo zjada ich rutyna i to oni wiedzą najlepiej
SunSun, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak to olejuszka chyba marki Skarb matki czy jakos tak. Ale to mozna kupic na spokojnie jesli sie pojawi.
Ja to lubie czasem i kebaba i chinczyka zjesc. Na pizze mam chec czasami albo spagetti. Na coca cole to hmm tylko smaka narobilyscie:-) jak sie napije 2 lyki takiej mocno gazowanej to mi wystarcza:-) ale dzis juz nie dam rady wyskoczyc do sklepu. Najwyzej zloze zamowienie smsem u meza zeby kupil jutro jak bedzie wracal z pracy. I mam ochote na tiramisu:-) mi apetyt ostatnio dopisuje ale wagowo nie jest zle 0,5 kg od ostatniej wizyty na poczatku stycznia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 15:43
MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sun sun trzymaj sie dzielnie. zobacz te 4 tygodnie to w perspektywie calej ciazy niewiele. wiem ze pewnie tam jajo znosisz ale zawsze trzeba dopatrywac sie plusow danej sytuacji:)
jak z seksem u Was dziewczyny?? ja mam taka wielka ochote a na mysl ze mam to robic z brzuchem to mi sie odechciewa. sama mysl ze jest tam maluszek skutezcnie bierze gore nad ochota. a poza tym czuje sie nieatrakcyjnie i moze to tez ma wpływ.
szaroo buro i ponuro...
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olejuszka, skarb matki dijladnie tak! U mnie to ponad 30zl kosztuje. Drogie ale dla kudlaczy dobre. Dla mlodszych lysych dzieci pewnie zwykla oliwka pomoze. Moj ma taka szope na glowie gesta jak nasza biedna SunSun... trzymaj sie dzielnie kochana!
SunSun lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
to wy z mezem wytrzymaliscie te wszystkie miesiace bez seksu?! ja mam non stop ochote i robimy to jak przed ciaza,tylko ze nie ma tylu mozliwosci...ale wazne ze w ogole sie da i jest fajnieczekaja wrote:Sun sun trzymaj sie dzielnie. zobacz te 4 tygodnie to w perspektywie calej ciazy niewiele. wiem ze pewnie tam jajo znosisz ale zawsze trzeba dopatrywac sie plusow danej sytuacji:)
jak z seksem u Was dziewczyny?? ja mam taka wielka ochote a na mysl ze mam to robic z brzuchem to mi sie odechciewa. sama mysl ze jest tam maluszek skutezcnie bierze gore nad ochota. a poza tym czuje sie nieatrakcyjnie i moze to tez ma wpływ.
szaroo buro i ponuro...
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sarah szczerze zazdroszczę.. ja czekam do 5 lutego.. i będzie się działo..
u mnie teraz śluz też sie zmienił.. od gęstego, lekko żółtawego, po wodnisty kremowy w ilościach tonowych.. dziennie idzie mi 13 wkładek..
co do tych cudownych środków na ciemieniuchę.. mój starszak nadal ma (ma 3,5 roku) nic nie pomogło, bo jest alergikiem, więc same wiecie.. -
Do 25tc nie mialam zadnych oporow zwiazanych z tym ze mam brzuch. teraz jednak brzuch jest wiekszy duzo wiekszy i mala kopie non stop wiec ciezko w trakcie wylaczyc myslenie ze mam dziecko w brzuchu. takie opory mam od okolo 30tc a chceci sa ogromne gorzej z realizacja
-
SunSun bd wszystko dobrze, jestes w szpitalu pod fachowa opieka wiec nic zlego nie moze sie stac. Malutka dostala sterydy wiec jesli mialabys wczesniej urodzic, da sobie sama rade. 3mamy kciuki z Nadulka w brzuszku
SunSun lubi tę wiadomość