Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej brzuchatki;)
trzymam kciuki za wizyty MisiaMonisia współczuje przeżyć z cukrzycą odpoczywaj teraz dużo;)
Anet ciesze sie że lepiej u Ciebie daj znać jak się czegos więcej dowiesz
Justi a jak u Ciebie?
Justyśka twój mąż nie chce być przy porodzie? bo mój całą ciąze nic nie mowił wiec stwierdziłąm ze nie bede naciskac na niego a ostatnio jak kolezanka zapytała mnie czy bede miała kogoś przy porodzie ( miała na myśli położną) to odpowiedział przecierz ja będe
Co to kotów każdy robi to co uważa za słuszne ja tylko napisałam że nie podoba mi sie to by kot wchodził do dziecięcego łóżeczka czy wózka uważam ze powinien mieć swoje miejsce ale tak jak pisze to jest moje zdanie i mi nie musi sie to podobac każdy ma prawo do własnego
Mi tez zaczęły rozstepy na brzuchu wychodizc i jest ich sporo najbardziej rano sa widoczne
anet525, MisiaMonisia lubią tę wiadomość
[/url]
-
Ja jestem po usg. Z malutka ok wazy 2300 wszystko prawidłowe. Czekam na wyniki moczu. Moze jutro będzie decyzja jak sie maja sprawy. Skurcze ustąpiły na szczęście.trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ewelaa, madziutek 23, loszcz, Scarlett2014, Tess, bella82, Sarah88, MisiaMonisia, Rubi, Madzik82, MartaM, ines31, Krokodylica, Emca, czekaja, kasss, gosiaczek31, kaczamila, Pocahontas, gabi30 lubią tę wiadomość
-
Kass ja mam kota i nie zaakceptuje tez tego ze chce się gramolic na łóżeczko. I dostaje po tym po dupsku. Ale mąż wziął sie na sposób. Wokolo łóżeczka poukładam skorki pomarańczy i mandarynek i cytryn. Koty nie znoszą cytrusowych zapachów omija teraz łóżeczko szerokim łukiem hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:02
czekaja, kasss lubią tę wiadomość
-
Scarlett2014 wrote:O rany 10 godzin? naprawdę? masakra MisiaMonisia. Współczuje bardzo.
.
Najdłużej się czeka na wizytę u diabetologa.....od 4 do 5 godzinNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
hej dziewczyny
oj ale mnie nie było troche starałam was nie nadrobić ale wszystkiego nie dałam rady
u nas wszystko ok ogólnie bo zgaga to norma, też mam zespół niespokojnych nóg troche pomaga jak zimną wodą je potraktuje ale nie zawsze, nieraz coś poboli gdzieś zakuje a wizyta dopiero w poniedziałek to może sie coś dowiem więcej odnośnie szyjki itd
co do zwierząt to my mamy tylko rybki więc do łóżeczka nie wejdą na pewno a co do kotów włażących tam gdzie nie chcemy gdzieś czytałam żeby przykleić taśme klejącą dwustronną że mu sie łapy raz czy drugi przykleja i już nie włazi
-
nick nieaktualnyKasss szczeze to ja Ci powiem ze sama nie wiem czy chce go kolo siebie z jednej strony dobrze by było jakby był zawsze to wsparcie jakieś a z drugiej niewiem jakbym to przechodziła jeszcze by odemnie dostał. on znowu mówi ze tez ma mieszane uczucia z jednej strony chciałby być dla mnie wsparciem a z drugiej boi się ze padnie jak zobaczy poród na żywo. zresztą ciekawa jestem czy będzie ze mną czy w pracy
-
nick nieaktualnySarah88 wrote:rany...dzisiaj sikam jak najęta! co kilka minut mi sie chce, dopiero byłam, usiadłam, i znowu czuje ze zaraz bede musiala isc ;/
Ja rąk ostatnio miałam to co się wysikałam to znów mi się chciało i to tylko na 3 krople a ledwo mogłam utrzymać najgorsze ze samochodem jechałam to co 3 km kazała mężowi się zatrzymywać heh a ten ze nie i mam trzymać bo się przeziębienie -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
ja dzisiaj mam kolejne ktg mam nazieję że mała nie będzie akurat spała i że wszystko jest w porządku
trzymam kciuki za dziewczyny leżące w szpitalui w domu
trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
anet to super ze z malutką wszystko w porzadku i ze skurcze ustałyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:39
anet525 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:no niestety
Najdłużej się czeka na wizytę u diabetologa.....od 4 do 5 godzin
Misiamonisia współczuję ci że ta cukrzyca ci sie nasiliła i tyle razy musisz sie kuć tą insuliną i że szyjka ci sie skruciła trzymam kciuki zebyś jak najdłużej wytrzymała i urodziła w terminie dużo leż i odpoczywaj a co do kolejki do diabetologa to ja też czekam 4-5 godzin bo nikt nie przepuści kobiety w ciąży niestety -
Witam. U mnie dość ładna pogoda, ale ja siedzę w domu i pilnuję robotników. Czeka mnie z nimi przeprawa, bo zamierzają chyba dziś skończyć, a wg. mnie w niektórych miejscach kaszankę odpierdzielili i jakoś muszę im to powiedzieć. Nienawidzę takich sytuacji. Niestety M w pracy
Kot mojej siostry też jest takim pieszczochem. Lubi dzieci i chętnie się z nimi bawi, ale tylko jak go nie męczą. Jak mała chce go za ogon złapać to ucieka od niej i tyle. Nigdy też nie użył pazurów w trakcie zabawy. I nie jest wredny. To chyba zależy od charakteru kota. No i pewnie też od tego, że od małego wychowywał się z dziećmi.
Z kolei M ma psa, ale jak się wprowadziliśmy do naszego mieszkania to on został z jego rodzicami. Niestety my pracujemy po 8 godzin dziennie, a on nie był przyzwyczajony do tak długiego zostawania bez nikogo, poza tym nie chcieliśmy go stresować nowym miejscem i sytuacją. Mieszkamy bliziutko i często go widujemy, zabieramy go na wycieczki i dłuższe spacerki. Ostatnio jak oglądałyśmy z mamą M rzeczy od siostry to on takimi smutnymi oczkami na nas patrzył, że jest coś innego w centrum uwagi niż on i tak się ułożył, żeby chociaż jakąś częścią ciałka dotykać którejś z nas. Wydaje mi się, że może być zazdrosny o nowego członka rodziny, ale wiem, że nigdy dziecku nic nie zrobi.
A oto i on
madziutek 23, MartaM, loszcz, Ewelaa, kasss, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Właśnie pochłonęłam milion kalorii w postaci naleśników z serkiem waniliowym, konfiturą porzeczkową i syropem klonowym. W ramach pocieszenia za rozstępy
No i mała w brzuchu wariuje.
Co do mojego B. przy porodzie to decyzję pozostawiłam jemu, ale bardzo się cieszę, że przy mnie będzie. Przecież nie ma trzymać głowy między moimi nogami i krzyczeć 'przyj'. Poród może trwać godzinami i wiem, że będzie dla mnie wielkim wsparciem. Nie wyobrażam sobie być tam sama.loszcz, Ewelaa, Emartea, czekaja, bella82, kasss, gosiaczek31, Tygrysek, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
ewka1990 wrote:Misiamonisia współczuję ci że ta cukrzyca ci sie nasiliła i tyle razy musisz sie kuć tą insuliną i że szyjka ci sie skruciła trzymam kciuki zebyś jak najdłużej wytrzymała i urodziła w terminie dużo leż i odpoczywaj a co do kolejki do diabetologa to ja też czekam 4-5 godzin bo nikt nie przepuści kobiety w ciąży niestety
wczoraj przez godzine to musiałam stać w kolejce bo nikt mi nie ustąpił miejsca. Myślałam że zemdleje bo miałam wysoki cukier, a dzień przed skończyła mi się insulinaZalałam się potem i kręciło mi się w głowie.
Faceci i młode siksy patrzyły się na mnie ale nikogo nie ruszyło. Dopiero po godzinie zwolniło się miejsce to usiadłam. Ludzie nie maja ani sumienia ani litości.
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny
-
ja ost jak bylam w aptece to znalazlam jakias informacje ze inwalidzi wojskowi i honorowi dawcy krwi nie musza stac w kolejce ale o nas nic nie bylo napisane aszkoda
laski a do prania ciuszkow niemowlecych to macie specjalny płyn do płukania, płyn/proszek do prania kolorowych i jeszcze płyn/proszek do białych ciuszkow????? -
nick nieaktualnyslodka100 wrote:ja ost jak bylam w aptece to znalazlam jakias informacje ze inwalidzi wojskowi i honorowi dawcy krwi nie musza stac w kolejce ale o nas nic nie bylo napisane aszkoda
laski a do prania ciuszkow niemowlecych to macie specjalny płyn do płukania, płyn/proszek do prania kolorowych i jeszcze płyn/proszek do białych ciuszkow?????
Wczoraj ktoś o to pytal chyba. Mam lovele proszek do koloru i białego i płyn do płukaniaslodka100 lubi tę wiadomość
-
slodka100 - ja mam tylko płyn do prania (akurat Bobini był pod ręką). Nie wiem czy do płyn do płukania jest mi do szczęścia potrzebny.
Poczytaj sobie to, może coś podpowie
http://www.srokao.pl/2013/04/analiza-proszki-i-pyny-do-prania.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:21
slodka100 lubi tę wiadomość
-
tez mam Bobini
. Nie używam zadnych płynów do płukania.
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r.