Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyserio ja juz po prostu nie mogę jak jej kiedyś nie zabije to będzie cud masakra. juz nigdy nic przy niej nie zażartuje bo wychodzę na najgorsza. urazić am pół rodziny aż 4 pokolenia heh moja córkę mojego męża jego mamę i jego babcie normalnie jestem czarna owca juz skreślona jestem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emartea wrote:Ciekawe jak się sprawuje teściowa Kaczamili?
Sarah88, Madzik82, Ewelaa, madziutek 23, gosiaczek31, flores lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnymadzik jakbym ja tak zazartowala sobie jak ty to oj była bym biedna teściowa by mnie powiesila i teraz by nie płakała tylko matka z babka ale i siostry i bracia mojego męża nad tym jak ich syn wnuk i brat mógł wziąć sobie taką żonę
Madzik82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
czytam to co piszecie i normalnie nie moge hahahahah
a co do tego to moja T jak mi cos opowiada to zazwyczaj sie zasmieje cicho a ona zawsze " no to nie jest smieszne","i z czego sie smiejesz" a przeciez jakby mowila cos przykrego to bym aie nie smiala tylko jak mowi normalne rzeczy,szkoda ze ona sie smieje albo dogaduje wtedy kiedy nie powinnaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 17:22
-
Oj Mądzik ciekawa jestem reakcji męża? Justyska no wiesz co ładnie to tak naśmiewać się z teściowej bidulka później plakala(hihi) a apropo teściowej powiedziałam mężowi ze nie chce żadnych odwiedzin tylko on moze przyjechać a on dzwoni i mowi tesciowa do ciebie jedzie uparła się i koniec;-)
Madzik82, madziutek 23 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj maz jak to facet dopiero przy kolorze skory polapal sie ze to zart. Oczywiscie sie wystraszyl ze syn a nie corka ale absurdalna waga nie dala mu do myslenia haha to ze wyochnelam takiego kloca w pozycji miednicowej silami natury tez nie.
Zalamuje mnie czasem...
Napisal mi tylko "Ty gupku" bez "ł" heheRubi, Ewelaa, MamaAdasia, Emartea, gosiaczek31, Rybeńka lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Tesciowe sa zazdrosne ze kobieta w ciazy przyciaga najwiecej uwagi. Chca byc numer 1 wiec musza wymyslic jakas afere zeby narobic troche szumu dookola siebie.
gosiaczek31, ines31 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
Mnie najbardziej denerwuje w teściach słowa typu to pojedziemy wspólnie wszyscy na wakacje, będziemy przyjeżdżać wozić dziecko, nosić, paradować przed znajomymi, nie mam może nic przeciwko niektórym tu czynnością ale to napewno jak coś to za parę miesięcy a nie jak wyjdę ze szpitala, wtedy chcę mieć cisze i spokój, chcę nawiązać relację, dojść do siebie i nacieszyć we trójkę z naszego małego szkraba.
Rubi, gosiaczek31, Ewelaa, ines31, Krokodylica, loszcz lubią tę wiadomość