Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyska89 wrote:madziutek to w sumie dobrze ze jeszcze troszkę poczekasz z Nikodemkiem w brzuszku po co się spieszyć
no to widzę anastacia ze mamy to samo dzisiaj
Ja kilka razy skracalam pierscionki bo byly za duze, wiec tez najpierw je rozcinali a pozniej jakos " skejali"Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 13:13
-
SunSun jak Ty mnie pocieszasz tymi informacjami. Zaraz sie okaze ze nic sie u mnie nie dzieje i jeszcze przenosze hehe
Justyna mysle ze pierscionek bedzie do uratowanianie martw sie!
Czekam z niecierpkiwoscia na wszystkie jutrzejsze relacje z wizyt. Sama tez sie odezwe po "przegladzie"SunSun, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Hej ja dopiero teraz mam chwile bo od rana była u mnie tesciowa i dopiero teraz piszla wiec mam chwilę spokoju jutro się okaże czy wyjdę lekarz też mowi ze dobrze by było jak bym jeszcze trochę wytrzymała na ktg dziś mi zapisało 170 ruchów mój mały wariat chyba go nie lubi a skurczów było 5 ale żadnego nie czulam;-)
Anet Masziutek cieszę się ze dzieciaczki jeszcze w brzuchach niech siedzą jak najdłużej Rybenka trzymam kciuki za jutrzejszy wypis twój i mój;-)
Sunsun ile schudlas na szpitalnym jedzeniu? Nie spodziewałam się tu rarytasów ale to co podają to jskas masakra milej niedzieli;-)Madzik82, jasmin, Rybeńka, madziutek 23 lubią tę wiadomość
[/url]
-
loszcz wrote:Hej mamcie
jak się dawkuje wiesiolek i liście malin?
I od którego tygodnia zacząć kurację?
Właśnie zaczynam 35 tydzień (według Belly) 34 według suwaczka:-)loszcz lubi tę wiadomość
-
Moja siostra lezala od 32tc w szpitalu i codziennie juz miala rodzic. Efekt byl taki pze przenosila ponad tydzien i przez 2 dni jej porod wywolywali bo nawet oxytocyna nie dala rady.
A u mnie odwrotnie. Lekarz na badaniu stwierdzil ze piekna dluga zamknieta szyjka a na drugi dziennagle urodzilam 3 tyg przed terminem.
W ciazy chyba wszystko moze sie zdarzyc. To co u jednej jest normalne u drugiej moze byc poczatkiem porodu. Nie ma schematu, kazda ciaza jest inna. Ciekawe jaki scenariusz jest nam pisany
loszcz, Ewelaa, gosiaczek31, noa8, MamaAdasia, limcia lubią tę wiadomość
Madzik już niedługo sie dowiemy:-D
Kasss niestety nic nie zeszczuplam a nawet dałam rade przytyc kilo hehe choć porcje małe i np.zupa o smaku mąki a na drugie mięso wielkości palca i marchewkana śniadanie wiadomo dżem a kolacje już jadła swoją bo mi maz zawsze cos popoludniu przynosił
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
A ja musze Wam powiedziec ze w moim szpiralu jedzenie bylo super! Bardzo dobre i porcje tez duze, zawsze cos do picia. Na korytarzu woda mineralna i rozbe herbatki mozna brac. Na salach pieluszki, podklady, cgusteczki, krem do pupy.
Jak tak czytam ze Wy to musicie wszystko ze soba zabierac lacznie z ciuchami dla dziecka to szok!! Po cos te skladki placimySunSun, gosiaczek31, kasss, MamaAdasia, limcia lubią tę wiadomość
Madzik82 wrote:A ja musze Wam powiedziec ze w moim szpiralu jedzenie bylo super! Bardzo dobre i porcje tez duze, zawsze cos do picia. Na korytarzu woda mineralna i rozbe herbatki mozna brac. Na salach pieluszki, podklady, cgusteczki, krem do pupy.
Jak tak czytam ze Wy to musicie wszystko ze soba zabierac lacznie z ciuchami dla dziecka to szok!! Po cos te skladki placimySunSun, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
U mie pada śnieg jest mruż więc ładne widoki za oknem od rana.Ja byłam wczoraj na urodzinach u dziadka i trochę się obiadłam łakoci
limcia gratuluję córeczek najważniejsze że są zdrowe niech szybko przybierają na wadzelimcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanet525 wrote:Hej .ja wciąż w szpitalu. W czwartek w nocy mialam juz silne skurcze porodowe. Dostalam zatrzyki rozkurczowe ale nie wiem pomigly. Wiec faszerują mnie dożylnie magnezem. Niby mala troche odpuscila ale ja jestem wykończona poza tym przez 4 dnu dostaje bez przerwy magnez w zyly i reka chce mi eksplodować. Jutro dowiem sie co dalej zamierzają. Pocieszajace jest ze weszlam w 34 tydz.
Trzynam kciuki za wszystkie
Anet trzymam kciuki abyś jak najdłużej wytrzymała w dwupaku
anet525 lubi tę wiadomość
-
loszcz wrote:Hej mamcie
jak się dawkuje wiesiolek i liście malin?
I od którego tygodnia zacząć kurację?
Właśnie zaczynam 35 tydzień (według Belly) 34 według suwaczka:-)
Wiesiołka połykasz 2 kapsułki 3 razy dziennie a liście malin pijesz 3 razy dziennie napar z 2 łyżeczek liści malin;) zalecenia od mojej położnej więc myślę, że sprawdzone;-)loszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik82 wrote:A ja musze Wam powiedziec ze w moim szpiralu jedzenie bylo super! Bardzo dobre i porcje tez duze, zawsze cos do picia. Na korytarzu woda mineralna i rozbe herbatki mozna brac. Na salach pieluszki, podklady, cgusteczki, krem do pupy.
Jak tak czytam ze Wy to musicie wszystko ze soba zabierac lacznie z ciuchami dla dziecka to szok!! Po cos te skladki placimyMadzik82, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypierścionek da się napewno naprawić. myślałam że opuchlizna zejdzie trochę ale jak po 3 godz nie schodził to mówię do męża żeby ciol. palec mnie teraz tak boli ze szok.
teściowa chciała do nas dzisiaj przyjechać ale ani ja ani mój mąż nie chcemy jej widzieć wiec wybraliśmy się na kebabaheh. ja z tydz potrzebuje żeby jakoś przeżyć jej eidok
-
Witam
Limcia Serdecznie gratuluję MaluszkówŻyczę Wam Duuużo, dużo zdrówka i szybkiego powrotu do formy
Gratuluję również tym z Was,które skończyły juz 36 tyg. Teraz można odetchnąć z ulgą
Za Szpitalne dziewczyny trzymam kciuki
Ja jakoś przeżyłam rozłąke z Malutką chociaż nie było łatwo,ale jak przyjechałam dzisiaj do szpitala to usłyszałem cudowną wiadomość- moje dziecko od wczoraj zjada całe porcję w ciągu 5min i nie ma sondy. Wiec patrząc na wyniki badań i to,że zjada sama podejrzewam, że najpóźniej w poniedziałek za tydz będziemy w domku
Teraz waży 1900g i zaczyna już ładnie trzymać temperaturke. Także trzymajcie kciuki.
Lenka gorąco ppzdrawia forumowe ciocie i dzisiaj postaram się wstawić ładne zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 17:05
SunSun, Justyska89, gosiaczek31, jasmin, kasss, noa8, MisiaMonisia, bella82, ines31, Zosia_Tosia, loszcz, Ewelaa, Sarah88, Madzik82, gabi30, Emartea, Emca, Rybeńka, MamaAdasia, madziutek 23, limcia lubią tę wiadomość