Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Justi, duże przeżycia..wazne że koniec piękny! dużo zdrowia dla Was
Anastazja..wszystkiego najlepszego.. szybkiego, sprawnego i pięknego porodu
Anet, świetnie, że wychodzisz
a ja chwalę się furą synka:
[/URL]
no i moim brzuszkiem..
[/URL]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:02
Anastacia33, ines31, loszcz, Ewelaa, gosiaczek31, madziutek 23, Justyska89, kasss, SunSun, noa8, MamaAdasia, bella82, Niunia86, Emartea, Emca, Zosia_Tosia, gabi30, Rybeńka, Emrica, Pocahontas, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Hej,
przejrzałam wszystkie posty i miałam łzy w oczach. Justi twoja relacja była przerażająca ale najważniejsze, że z wami jest wszystko w porządku.
Szczerze im bliżej rozwiązania tym szybciej chce urodzić. Co prawda w piątek wracam na oddział, ale mam nadzieję, że mój gin nie będzie długo czekał z porodem.
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze pociechy.
Do piątku postaram się jeszcze coś napisać, później może być trudniej.
W ogóle uświadomiłam sobie, że to był nasz ostatni weekend z mężem i córką.
Za dwa tygodnie o tej porze pewnie nasz Michaś będzie z nami.
Jak ten czas szybko leci....
loszcz, SunSun, MamaAdasia, bella82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki:)
Dziś zaczełam nowy 38 tydzień jeszcze tylko 21 dni do terminuNiestety dopadło mie jakieś przeziębiene i kiepsko się czuje najgorszy to jest ból gardła
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Gratuluje nowych tygodni
trzymam kciuki za dziewczyny leżące w szpitalu
anet to super że wychodzisz ze szpitalaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:42
Scarlett2014, madziutek 23, bella82 lubią tę wiadomość
-
madziutek 23 wrote:dziewczyny a słyszałyście o tej kobiecie co naturalnie urodziła synka 6,5 kg
masakra... wyglądał po urodzeniu jakby miał pół roczku
madziutek 23 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Idziemy do domku!!! Jupi
wieczorem Was nadrobie
ines31, madziutek 23, Madzik82, gosiaczek31, Rubi, SunSun, Scarlett2014, konwalianka, Ewelaa, MamaAdasia, noa8, Sarah88, bella82, loszcz, Niunia86, limcia, czekaja, Emca, kasss, gabi30, jasmin, kaczamila lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:Idziemy do domku!!! Jupi
wieczorem Was nadrobie
Rybeńka to extracoraz mniej mamy szpitalnych mam
ALE za to leżących sporo ;/
a jak tam u was z waga i rozstępami? bo ja mimo leżenia jestem zadowolona z wyniku
+13 kg i rozstępów brak)
Justyska89, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Justyna Twoja corka bedzie kims wyjatkowym! Widocznie miala zyc i ma na tym swiecie cos waznego do zrobienia
Anastazja zycze Ci tylko ZDROWIA. Tylko albo az...
Aneta, Rybenka gratuluje wyjscia na wolnosc!Rubi, Anastacia33, MamaAdasia, bella82, limcia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie i jestem zachwycona
Szyjka sie skraca i jest miekka ale zamknieta. Nadia wazy wg jednego systemy 2600 a wg drugiego 2800 wiec jest ok, rowno przybiera ale Pudzianem nie bedzie.
CIAZA DONOSZONA wiec nie mam sie martwic zadnym kluciem w szyjce, bolem podbrzusza itp. Teraz to wszystko jest fizjologiczne.
Serduszko bije slicznie 130 - 140.
Wod mam calkiem sporo ale siedzi mocno dupka Wiec nie przekreci sie juz glowa w dol na bank. GBS nie pobieral bo cesarka wiec bez sensu. Dostalam szczegolowe info kiedy jechac do szpitala na porod bo to moze byc w kazdej chwili. Jezeli nic sie nie wydarzy w piatek jade na szczegolowe badanie do spitala, test meninga, ktg. Jade juz z torba ale mam nadzieje wrocic do domu bo zakladam ze bedzie ok.
No i tyleSunSun, madziutek 23, konwalianka, Ewelaa, Rubi, MamaAdasia, gosiaczek31, ines31, noa8, Sarah88, bella82, loszcz, Niunia86, limcia, Emartea, czekaja, Emca, Krokodylica, kasss, gabi30, Rybeńka, kaczamila lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Witam i ja po wizycie,
U mnie ok, od ostatniej wizyty nic nie przytyłam, więc mam nadal + 10kg.
Tętno małego miarowe, 140-142 ud/minutę.
GBS ujemny
Za 2 tygodnie znów wizyta, to będzie 38t już.
Gin podkreślała, że dziecko jest duże i nie wiadomo co bedzie, ale ja chce rodzić naturalnie, tym bardziej w szpitalu w Wawie gdzie dostanę znieczulenie w razie W.
Pod koniec 38 tc pójdę do niej prywatnie, zeby zobczyć ile mały waży, skserowałam już wszystkie wyniki badań.
Wtedy ją poproszę o masaż szyjki, to przyśpiesza poród :)Adaś urodził się 5 dni po takim masażu szyjki
Gratuluję udanych wizyt
Kasss, czemu masz wcześniej urodzić?
Rybeńka, Anet, super że wychodzicie, ja bym zgłupiała w szpitalu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 13:30
Ewelaa, Madzik82, SunSun, noa8, Sarah88, bella82, gosiaczek31, loszcz, Niunia86, limcia, Emartea, czekaja, Emca, Krokodylica, kasss, Rybeńka, Scarlett2014, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Juuusti, super że wszystko z małą ok i z Tobą, przy porodzie różne rzeczy się dzieją i niczego nie mozna być pewnym...
Konwalianka, ta fura wyglada jak nówka sztuka
Ładny brzuszek masz
konwalianka lubi tę wiadomość