Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarah a jak u ciebie ze skurczami??
Rubi mysle ze glowka moze byc duzo mniejsza. ja na usg u mojego lekarza mialam podane ze ma juz 34cm a dzis usg w szpitalu pokazalo ze ma 31 a mala wazy 3200 gdzie ponad tydzien temu miala 3270. przestaje sie wiec sugerowac usg i wszystko okaza sie przy porodzie do kotrego zdaniem lekarza daleko tak jak przypuszczalam. na ktg skurcze sie zapisuja ale ja ich nie czulam wiec to pewnie nie te wlasciwe.
Mama Adasia moze okaze sie ze maluch mniejszy i nie trzeba bedzie robic ccMamaAdasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Z ciekawości też sprawdziłam obwód główki i tydzień temu mała miała 33,5 cm. Ja podobno miałam bardzo dużą główkę i żadna czapeczka z zestawów ze sweterkiem nie pasowała
U mnie zero objawów zbliżającego się porodu. Po weekendzie czuję się świetnie, co prawda byłam dziś na badaniach w laboratorium i na zakupach to czuję, że mała ciężka i napiera na dół i tam lekko zaboli czasami, ale to wszystko. Nawet nie wiem co to są skurcze
Na czop nie czekam, bo jak kiedyś coś wspomniałam to ani moja mama ani siostra nie wiedziały o czym mówię, bo im nic nie odchodziło, przynajmniej nic co by zauważyły.
Dziś widziałam się przelotem z mamą to powiedziała, że strasznie spuchłam na twarzy (ostatnio widziałyśmy się w piątek) i że generalnie gorzej wyglądam na twarzy (ah te komplementy mamy). No to jedynie tyle.
Nie mam jakiegoś ciśnienia na poród na dniach, tylko martwi mnie dojrzałe łożysko. Ma któraś z Was też już III stopień? Na szczęście jutro wizyta, to mnie trochę uspokaja.MamaAdasia, Rybeńka, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
MartaM wrote:Hej!
Z ciekawości też sprawdziłam obwód główki i tydzień temu mała miała 33,5 cm. Ja podobno miałam bardzo dużą główkę i żadna czapeczka z zestawów ze sweterkiem nie pasowała
U mnie zero objawów zbliżającego się porodu. Po weekendzie czuję się świetnie, co prawda byłam dziś na badaniach w laboratorium i na zakupach to czuję, że mała ciężka i napiera na dół i tam lekko zaboli czasami, ale to wszystko. Nawet nie wiem co to są skurcze
Na czop nie czekam, bo jak kiedyś coś wspomniałam to ani moja mama ani siostra nie wiedziały o czym mówię, bo im nic nie odchodziło, przynajmniej nic co by zauważyły.
Dziś widziałam się przelotem z mamą to powiedziała, że strasznie spuchłam na twarzy (ostatnio widziałyśmy się w piątek) i że generalnie gorzej wyglądam na twarzy (ah te komplementy mamy). No to jedynie tyle.
Nie mam jakiegoś ciśnienia na poród na dniach, tylko martwi mnie dojrzałe łożysko. Ma któraś z Was też już III stopień? Na szczęście jutro wizyta, to mnie trochę uspokaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 15:27
-
Anastacia33 wrote:Tez mam seville
Ewelaa, Anastacia33 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
ewka1990 wrote:Cześć dziewczynki
Ja po wizycie u ginekologa i wieści sa takie sobie mała mało sie rusza na ktg też nie chciała się ruszać wiec dostałam na środe skierowanie na oddział patologi ciąży mam nadzieje ze z mała wszystko jest w porządku
Na pewno wszystko z Małą jest ok.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Marta ach te komplementy.... nie ma się co przejmować. Co do łożyska to mi ostatnio lekarz tylko powiedział, że jest dojrzałe ale nie mówił o stopniu dojrzałości.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Anastacia33 wrote:Tyle ze moj wozek stoi zafoliowanybtakze nie zaprezentujeOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:wiadomość jaka dostałam od Kasss
My dalej jesteśmy w szpitalu mala spadla z wagi i nie nabiera cala noc byla na obserwacji polozne ja dokarmialy ale nic to nie dało jest strasznym spiochem i przez sen trzeba ja karmić tak mi jej żal było tam zostawiać sorki ze tak marudzę ale mam dość juz pobytu w szpitalu z dobrych wieści do wczoraj zaczęły pojawiać się pierwsze krople mleka mam nadzieję ze laktacja się rozkręci[/QUOT
kasss trzymam kciuki żeby mała nabrała apetytu i przybierała na wadzeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 15:38
-
nick nieaktualny