Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysek wrote:Miałam teraz znów usg. Coś nie do końca jest ok z przepływami. Był jakiś inny lekarz na konsultacji. Jakieś pi w pepowinowym jest ok, ale coś tam jest na granicy.
Krokodylica, no tylko że to było można powiedzieć na moje życzenie, a jak dwa tygodnie temu leżałam w szpitalu to jakiś stary dziad zrobił mi prawie tak samo bolesne badanie tylko że przez kretyna bym urodziła w 36 tyg! ;/ też miał wtedy krew na rękawiczce i wywołał skurcze...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:Rubi pisałam tu już, ze po takim badaniu urodziłam po 2 dniach.. jak chcesz mieć pewność, to zaciągnij męża do łózka:)
pisałam wczoraj chyba, że myślę o tym, że mąż będzie małego szturchał po głowie
wiem głupia jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 20:16
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi, widzę że Ty jesteś chwilkę przede mną, to może mój dr nie pomyśli o mnie dziwnie jak jutro spróbuję go o to zagadnąć. Swoją drogą-on i tak myśli że ja do końca normalna nie jestem
aaaa i Rubi, żeby mąż mógł dziecko poszturchać, to by musiał być naprawdę dużyzatem nie stresuj się kobieto-potem 6 tygodni celibatu
Przyznam się, że ja miałam sters tak w 36-37 tygodniu, żeby porodu nie wywołać i się powstrzymywałam. Teraz jakoś mi ciśnienie puściło i chyba był pierwszy wyluzowany seks w ciąży- bo nawet jak się zacznie poród to dobrze
Zatem hmmm- udanej nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 20:18
Krokodylica, Rubi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czekaja zaciskam kciuki
To mój bąbelek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 20:55
SunSun, Scarlett2014, Justyska89, Anastacia33, Ewelaa, gosiaczek31, ines31, Emartea, Tygrysek, MamaAdasia, kasss, anet525, kaczamila, Kasha, noa8, loszcz, Tess, Madzik82, bella82, gabi30, Emca, czekaja, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Scarlett2014 wrote:Chyba po odejściu wód trzeba urodzić w ciągu 24h bo potem może to być niebezpieczne dla dziecka i skończyć się np. infekcjąStyczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Kasha wrote:No więc.
Po 3,5 h jestem w pokoiku i czekam do jutra. Mam szczescie w nieszczesciu. Dostalam 1 osobowa salę gdyż nie ma miejsca tyle nieszczescia, bo o krzyżówkach zapomniałam. Ale jest radio
Położna jest bardzo miła i ma chyba nie więcej niż 30 lat :o
I chyba wiem, o której położnej mówisz
Trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
Rubi wrote:ja mam na mojej instrukcji ze szpitala (piszą tam co robić jak i kiedy) e po odejściu wód muszą wywołać poród max do 12h
Przeciez to takiego niebezpieczenstwo