Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybella82 wrote:w sumie wg mojego gina pierwszy termin mialam na srode 11.03, dzis mam drugi termin
i nic sie nie dzieje
nie pomagaja dlugie spacery ( w piatek 4godziny lazilam), chodzenie po schodach, masowanie sutkow itp
Maly sie uparl i nie "wygonisz"
No co zrobisz na niech siedzą jak im tam dobrze brzydka pogoda na wychodzenie jestbella82, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Justyska89 wrote:Anastacia mnie też nogi bola a kręgosłup nie. czasem mam tal jakbym miała jakiś syndrom niespokojnych nóg. ja widzę ze my podobnie ciążę przechodzimy te same dolegliwości mamy
-
nick nieaktualnygosiaczek31 wrote:Justyska i nic zycie toczy sie dalej:-)
A no toczy się i będzie się toczylo dopóki maluchy się zdecydują albo lekarze ich wygonia tak jak u ciebie gosiaczek.ttrzeba będzie twoja córcie wyłonić z brzuszkami już stale się to obojętne jeszcze 2 dni temu przeżywałam kiedy to itd a teraz mam podejście takie ze mam 2 tyg dla siebie
do czwartku niech się nie rodzi bo mam plany na kosmetyczkę jeszcze hehe
-
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:A no toczy się i będzie się toczylo dopóki maluchy się zdecydują albo lekarze ich wygonia tak jak u ciebie gosiaczek.ttrzeba będzie twoja córcie wyłonić z brzuszka
mi już stale się to obojętne jeszcze 2 dni temu przeżywałam kiedy to itd a teraz mam podejście takie ze mam 2 tyg dla siebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:ale ze zrobieniem dziecka nie mieli problemu heh.mmam nadzieje ze po porodzie coś im się pozmienia
A tak poza tym dzis czesto robi mi sie brzuch jak kamien az ciężko siedziec -
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Mój to poprostu leń na dodatek nie z ypu mega dbajacych i troszczacych sie o swoja kobiete.takze ja nie licze ba zmiany.
A tak poza tym dzis czesto robi mi sie brzuch jak kamien az ciężko siedziec
może coś się szykuje:) chyba że to przepowiadajace. ja mam tak w nocy aż boję się przez to nocy bo nieprzyjemne to jest -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mój maz tez nie jest jakiś opiekun on zawsze wychodzil z założenia ze my kobiety jestesmy stworzone do ciazy i porodu wkurzam mnie gdy tak gadal.ale jak sie tylko Ines urodzila to nie umywa sie od obowiązków. Znaczy sam do niej wstaje wyciąga glutki itp widzę jak do niej zagląda i cos stara sie robic choc jest kruszynka i wielu rzeczy sie boi. Ale juz kilka razy sam z nia został bym ja mogla polatać po zakupach wiec daje rade.
Powiedzcie mi czy ja mogę jeść awokado gdy karmie piersią?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 09:41
Anastacia33, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:A no toczy się i będzie się toczylo dopóki maluchy się zdecydują albo lekarze ich wygonia tak jak u ciebie gosiaczek.ttrzeba będzie twoja córcie wyłonić z brzuszka
mi już stale się to obojętne jeszcze 2 dni temu przeżywałam kiedy to itd a teraz mam podejście takie ze mam 2 tyg dla siebie
Nie wiem czemu wszyscy wkolo to tak przezywaja ze termin minal. Czy to cos zlego? A takie odnosze wrazenie po gadaniu roznych osob. A mi to sie smiac tylko chce. Tym czasem korzystam z ostatniego weekendu wolnosci:-) we wtorek malutka juz pewnie bedzie ze mna i skonczy sie rumakowanie a zacznie sie wyzwanie z dwojeczka maluchow.
Kochane nie ma sie co goraczkowac jeszcze zatesknicie za beztroskimi czasami sam na sam:-)
-
Co do porodow to cos na pocieszenie
w piatek mialam absolutnie plaski wykres na ktg, w poniedzialek u lekarza szyjka twarda, zamknieta i do porodu daleko, we wtorek czulam sie super az o 14tej odeszly wody a 15:25 mloda juz na swiecie.
Czasem sie nie zapowiada a tu nagle niespodzianka
Czekam na kolejne bobasyAnastacia33, gosiaczek31, Krokodylica lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!