Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
J dawa razy probowalam spac z mala ale to nie dla mnie. budzi mnie kazdy jej ruch i ona chyba tez czuje ze jestem obok bo ciagle sie budzila. tak wiec Mala jest w swoim lozeczku w drugim pokoju a ja z mezem w sypialni. budze sie na kazdy jej placz wiec spie czujnie i przynajmniej mam meza obok a tego teraz bardzo potrzebuje bo ciagle bym sie tylko przytulala nie wiem czemu/
A seksu chce mi sie jak cholera ale co zrobic. polog to polog. tylko pozniej co jak uprawiac seks jak z piersi mleko leci...anet525, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
Kurdę, bo ja się męczę, że jem coś nie tak, a i tak jem niewiele, bo nie zawsze mam kiedy i co
Położna mówiła, żeby kłaść jak najczęściej na brzuszku bo wtedy kształtna główka i właśnie mniej brzuch boli... w sumie się potwierdza, bo spał na brzuchu 3,5 godziny, za to w nocy kiedy ma spać na boku to dziecko jest nieodkladalne do łóżeczka... w ogóle za łóżeczkiem chyba nie przepada i lepiej śpi np. w gondoli
-
Na odparzenia mogę polecić maść pośladkową. Nie jest tak nafaszerowana chemią jak reszta kremów.
U Nas na brzuszek pomogła woda niegazowana oraz przyciskanie nóżek do brzuszka no i masażyk.
Niestety w ruch poszedł dziś w nocy aspirator do noska. Łóżeczko stoi niedaleko okna i strasznie w nocy "ciągnęło". Katarek jak się pojawił, tak znikł.
Miłego dnia.Tess lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzis goncem dobrych nowin:-) o godz. 0:30 przyszedl na swiat synus MisiMonisi - Nikodem:-) porod SN w 40t5d. Waga 3570 i 58 cm. Witamy:-)
Scarlett2014, Ewelaa, jasmin, madziutek 23, Emartea, ines31, loszcz, Rybeńka, SunSun, Krokodylica, anet525, Dorka.1979, kaczamila, MisiaMonisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastacia33 wrote:Dziewczyny js mieszkam w Tczewie a urodzil w Gdansku...w celu rejestracji urodzenia dziecla i odbioru aktu urodzenia udam siie do urzedu sc w Gdansku a vo z nadaniem peselu to tez w urzedzie miasta w Gdańsku czy juz u mnie w Tczewie? Pomóżcie
Ja miałam taką sytuację.Zarówno akt urodzenia jak i pesel wydali mi od razu w urzędzie w mieście gdzie urodził się mój maluch,dodatkowo meldunek. Czyli trzy rzeczy na raz. -
czekaja wrote:J dawa razy probowalam spac z mala ale to nie dla mnie. budzi mnie kazdy jej ruch i ona chyba tez czuje ze jestem obok bo ciagle sie budzila. tak wiec Mala jest w swoim lozeczku w drugim pokoju a ja z mezem w sypialni. budze sie na kazdy jej placz wiec spie czujnie i przynajmniej mam meza obok a tego teraz bardzo potrzebuje bo ciagle bym sie tylko przytulala nie wiem czemu/
A seksu chce mi sie jak cholera ale co zrobic. polog to polog. tylko pozniej co jak uprawiac seks jak z piersi mleko leci...
Czekaja a u mnie wlasnie odwrotnie.. kompletnie mi odeszla ochota na przytulanki...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTess wydaje mi sie ze ten bol brzuszna mógł byc po bananach moja mała tez miała bol brzuszka po bananach jedyne owoce jakie mogę jeść to jabłka
Ja tez spie z moja Wikrorka w łóżku w nocy jeśli płacze i nie chce spac w lozeczku wogule moja corcia nie lubi spac w lozeczku najlepiej śpi jej sie i leży w moich ramionach
Co do sudocremu to ja go urzywam na oparzenia u malej jest super slicznie wszystko goii sudpcrem poleciła położnaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 13:44
Tess, anet525 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymusze się wyzalic na moja tesciowa bo nie wytrzymam. wyobraźcie sobie dzwoni dzisiaj do mojego ze ma do babci do szpitala jechać 60 km od nas bo babci smutno jest bo nikt jej nie odwiedza. babcia mojego męża jest po zabiegu jakimś. no ale nic jej nie jest strasznego. tylko moja teściowa szal zrobiła ze mój mąż ma jechać do niej i ja odwiedzić. ale wymyśliła co dwa dni do mnie dzwoni czy jeszcze nie urodziłam a tu wymyśla ze mój mąż ma jechać 60 km gdzie ja w każdym momecie mogę zacząć rodzic. jejq jaka ona jest niemożliwa
-
nick nieaktualny
-
Bella i MisiaMonisia gratuluję!!! Niech Maluszki zdrowo rosną
Ja też pije kawę rozpuszczalna z płaskiej łyżeczki i nic małej nie szkodzi.
MisiaMonisia lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Hej gratulacje dziewczyny maluszków co raz więcej tess ja jem banany i nic małej nie jest MartaM moja też strasznie ulewa nawet godz po karmieniu albo w trakcie jedzenia strasznie ja to meczy bo krzywi się i pręży ale jest spokojna przesypia noce i praktycznie na okrągło spi w dzień Spika mala brałam dwa razy do nas do łóżka ale nie na cala noc jak niespokojna była przez to ulewanie nie kładę jej na brzuszku chyba ze przed jedzeniem ale nie lubi za długo tak leżeć Rybenka wspolczuje zapalenia ja też miałam pamiętaj żeby nie karmić małej jak temp przekracza 38stopni
Rybeńka lubi tę wiadomość
[/url]
-
Noa, MisiaMonisia gratuluję
A u mnie niestety cisza,skurcze przeszły. Jutro się dowiem kiedy wywołanie, ale obawiam się, że dopiero w czwartek zaczną. Mam ciągle nadzieję, że zacznie się samo. Mam już mało wód i zwapnienia na łożysku.MisiaMonisia lubi tę wiadomość
-
Anastacia33 wrote:Dziewczyny js mieszkam w Tczewie a urodzil w Gdansku...w celu rejestracji urodzenia dziecla i odbioru aktu urodzenia udam siie do urzedu sc w Gdansku a vo z nadaniem peselu to tez w urzedzie miasta w Gdańsku czy juz u mnie w Tczewie? Pomóżcie
A tak się odezwępesel to teraz z automatu chyba idzie i nie musisz tego załatwiać. A ja też z Tczewa
pozdrawiam kwietniowka