X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę ze ewelaa zagląda tu :) jak tam coś nowego się dzieje bo jakiś cały czas o tobie myślę

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska a to szok z ta laska!!! My znamy z tv tylko jedna strone a tu popatrz jak sie mozna zszokowac!

Jak by ktos pytal jeszcze nie rodze. :)
    Jak nie urodze do 31 to mam sie wtedy zglosic do szpitala.

• Ewelaa Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszystko ucichlo. Czekam na obiad, po nim przejde sie kilka razy po szpitalu potem wezme kapiel tak jak polecala Pocahontas i jak mnie nie ruszy to ja juz nie wiem. Mam nadzieje ze w pon jak cos mi wywolaja, dzis spytam pani dr jak jakas sie tu pojawi.
    Justyska moj lekarz tez nie pracuje w szpitalu i bardzo teraz zaluje ze takiego nie wubralam, bo ewidentnie widac ze takimi osobami jak ja sie mniej interesuja :/

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Justyska a to szok z ta laska!!! My znamy z tv tylko jedna strone a tu popatrz jak sie mozna zszokowac!

Jak by ktos pytal jeszcze nie rodze. :)
    Jak nie urodze do 31 to mam sie wtedy zglosic do szpitala.

Ja na poczatku nie załapałam ze to ona ale jak zaczęła mówić to odrazu po głosie ja poznałam. sławna się zrobiła przez swoją głupotę. a wczoraj aż do męża się smiałam ze przez te 5 mies w szpitalu jak siedziała to musi mieć straszny bałagan w domu. jak wtedy 3 dni nie mogła wysiedziec bo musi sprzątać dom

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelaa wrote:
    U mnie wszystko ucichlo. Czekam na obiad, po nim przejde sie kilka razy po szpitalu potem wezme kapiel tak jak polecala Pocahontas i jak mnie nie ruszy to ja juz nie wiem. Mam nadzieje ze w pon jak cos mi wywolaja, dzis spytam pani dr jak jakas sie tu pojawi.
    Justyska moj lekarz tez nie pracuje w szpitalu i bardzo teraz zaluje ze takiego nie wubralam, bo ewidentnie widac ze takimi osobami jak ja sie mniej interesuja :/

Ja mam to szczęście ze do SR poszłam i znam te położne. właśnie dlatego szłam do SR bo wiedziałam że tak może być. nawet jak wczoraj rozmawiałam z położna to mówi ze dlatego ze mnie zna to się po cichu umawiamy na to żebym od 24 nie jadla itd wiec faktycznie jak się kogoś ma w szpitalu to jest inaczej

• Ewelaa Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Ja mam to szczęście ze do SR poszłam i znam te położne. właśnie dlatego szłam do SR bo wiedziałam że tak może być. nawet jak wczoraj rozmawiałam z położna to mówi ze dlatego ze mnie zna to się po cichu umawiamy na to żebym od 24 nie jadla itd wiec faktycznie jak się kogoś ma w szpitalu to jest inaczej
    Ja tez mam tutaj polozne znajome, ale one raczej nic dogadania w tym szpitalu nie maja-lekarz decyduje

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelaa wrote:
    Ja tez mam tutaj polozne znajome, ale one raczej nic dogadania w tym szpitalu nie maja-lekarz decyduje

Ja sama nie wiem jak to będzie narazie jestem upadana na pon ale zobaczymy może będę do piątku siedzieć w szpitalu i to jeszcze w dwupaku zobaczymy

• Ewelaa Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska jeszcze tak bedzie ze mnie wyprzedzisz z porodem :P

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moj synek od wczoraj ma jakas wloske w oczku i napewno go to drazni.. czy moge mu zakropic oczko sola fizjologiczna? Albo delikafnie przetrzec oczko pielucha nasaczona sola fizjologicNa?? Co radzicie??

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziutek 23 wrote:
    Dziewczyny moj synek od wczoraj ma jakas wloske w oczku i napewno go to drazni.. czy moge mu zakropic oczko sola fizjologiczna? Albo delikafnie przetrzec oczko pielucha nasaczona sola fizjologicNa?? Co radzicie??

madziutek ostatnio na SR właśnie uczyli nas pielęgnacji maluszka i nawet powinnaś solą fizjologiczną i wacikiem bo wacikiem delikatniejszy. tylko jeden ruch jeden wacik żeby nie przecierać jednym wacikiem dwa razy.

madziutek 23 lubi tę wiadomość

• Sarah88 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moje maleństwo ma dzisiajj miesiac :) dokladnie za 6 min

MamaAdasia, Pocahontas, gosiaczek31, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tak na szybko nie mam czasu nadrobić Justyska Ewela trzymam kciuki za was wracajcie z dziewczynkami moja Julka ma chyba kolki wczoraj przez dzień strasznie marudna była ale to co było w nocy to się w głowie nie mieści daliśmy jej w końcu te kropelki Sab i zasnela nie wiem czy tak szybko działają czy padła ze zmęczenia Dorka i tu pytanie do Ciebie ile ty ich dajesz Natalce? ja mam znów gorączkę 39 i nie mam siły na nic a dziecko jeszcze tak się meczy jestem zalamana

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • noa8 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss wspolczuje tych przejsc z kolkami, az sie boje kiedy u mnie sie zaczna..:( od czego masz ta goraczke?

dziewczyny ile wasze malenstwa robiły najmniej kupek? Bo moj nie robi od wczoraj , o czym to moze swiadczyc? Dodam ze jest spokojny i brzuszek go chyba nie boli.

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass trzymaj się. Mnie nieustannie boli krocze i też cierpię. Jednak przy takim malucha sprawność na 100 procent ma duże znaczenie. Mojej małej ciągle odparza się pupa:-( dziś już myjemy pupe sama woda i tylko oryginalne pampersy może pomoże. Czy waszym malucha odpadły już pepki. Nasz ciągle jest wygląda dobrze ale też nie wygląda żeby chciał odpasc. Martwię się że to za długo:-(

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• czekaja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pokarmu tyle że nie zarobimy na wkładki laktacyjne. Wpływ duży na ilość pokarmu ma ilość wypijanych płynów

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noa przy karmieniu piersią kupki mogą być nawet raz na tydzień. Jak nie płacze to jest ok. Mój robił przez jakiś czas co 4 dni a od 4 dni robi codziennie, ale jak juz zrobi to muszę go przebierać :)

noa8 lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Hej ja tak na szybko nie mam czasu nadrobić Justyska Ewela

A za mnie to już nikt nie trzyma? :(

• czekaja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wszystkie trzymamy!!!!!:) zazdroszcze Wam tegop momentu jak poloza maluszka na brzuch. cudnowne wspomnienie na cale zycie:)

Scarlett ja od 3 dni tylko wkladka bo to juz taki bardziej sluz niz cokolwiek innego. w sporej ilosci ale dzieki bogu juz nie musze nosic podpasek bo myslalam ze oszaleje. zawsze uzywalam tamponow wiec to byla dla mnie katorga

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• kasss Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    A za mnie to już nikt nie trzyma? :(
    pewnie ze trzymamy tak na szybko doczytala ze Justysia i ewela w szpitalu są ale za wszystkie noerozpakowane mamuśki mocno kciuki trzymamy moja kupę robi raz na dzień a gorączka nie wiem od czego wcześniej miałam od zapalenia piersi mam nadzieję ze nie wróci bo cala noc mala nosiłam to nie było czasu na sciaganie

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • noa8 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaczamila wrote:
    Noa przy karmieniu piersią kupki mogą być nawet raz na tydzień. Jak nie płacze to jest ok. Mój robił przez jakiś czas co 4 dni a od 4 dni robi codziennie, ale jak juz zrobi to muszę go przebierać :)

Uff uspokoilas mnie , juz myslalam ze moze cos zjadlam ale by plakal jak by cierpial. A czy Twoj robil tak rzadko kupki od ktorego tygodnia? Bo moj ma dopiero tydzien i jeden dzien a Twoj juz 2miesiace.

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
‹‹ 1588 1589 1590 1591 1592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ