Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Emartea..musisz być dobrej myśli..to na.pewno przejściowe. Współczuję bo to na pewno ogromny stres..ale wierzę że słuch wróci..
Emartea lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Noa dzieki ze pytasz
z forum jestem na bieżąco tylko trochę brak czasu na pisanie
podziwiam aktywne mamusie..
U nas to samo co u wszystkich..czyli lekki trądzik na buzi,zastanawianie sie czy dobrze je,czy odpowiednio,lekkie bóle brzuszka,trochę walki z teściowąznoszenie 'dobrych 'rad(zauważyłyscie ze każdy jakas choćby mini radke ma?czy to tylko u mnie ).
Jutro pierwsza wizyta u lekarzadam znac
noa8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzęść dziewczynki dzisiaj mała ładnie spala w nocy wiec i ja się przy okazji wyspalam ☺
Dziś mam z mała wizytę w przychodni u pediatry trzymajcie kciuki
Emartea trzymam kciuki żeby słuch powrócił trzymaj się dozo zdrowia ci zyczeEmartea lubi tę wiadomość
-
SunSun wrote:Noa dzieki ze pytasz
z forum jestem na bieżąco tylko trochę brak czasu na pisanie
podziwiam aktywne mamusie..
U nas to samo co u wszystkich..czyli lekki trądzik na buzi,zastanawianie sie czy dobrze je,czy odpowiednio,lekkie bóle brzuszka,trochę walki z teściowąznoszenie 'dobrych 'rad(zauważyłyscie ze każdy jakas choćby mini radke ma?czy to tylko u mnie ).
Jutro pierwsza wizyta u lekarzadam znac
trzymam kciuki za wizyte , czekamy na wieściSunSun lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
czekaja wrote:Scarlett ja tez karmie z jednej piersi. jedno karmienie jedn piers na zmiane:) czasem siedze i mysle z ktorej karmilam ostatnio:) boze ja mam tyle pokarmu ze nie wyrabiam. czy to sie unormuje?? 60 sztuk wkladek laktacyjnych starcza mi na 4 dni... czasem to irytujace ale ciesze sie ze moge w pelni nakramic mala a przybiera super:)
u nas ciagle pup[a odparzona juz nie wiem co robic. pepek dalej sie trzyma ale pediatra kaze czekac jeszcze tydzien. no i mamy skierowanie na podciecie wedzidelka.
Jusr=tyska trzymaj sie tam!!!!
Rubi trzymam kciuki za Twoja laktacje, super ze odciagasz napewno sie rozkreci!!!
Mysmy w przychodi byli juz dwa razy i cale szczescie nic nie zlapala mala.
pogoda okropna i jak tu na spacery chodzic.
u mnie z rana po nacinaniu lepiej a juz bylam bliska zalamania. smaruje bardzo czesto mascia ceban i solcoseryl. to masci na blizny bo moja byla twarda i bardzo bolesna. teraz jest lepiej.
mala spi to ja tez ide:) dobranoc:) nastepne karmienie 23:) -
Aha ja używam pampersów 2,nie wiem ..jakoś mi wygodnie
po bella happy ma wysypke
z dada jeszcze nie próbowałam bo mam niezły zapas
pepek odpadł w drugim tygodniu,przenywalam octaniseptem ale ok 5,6 razy dziennie.Dalej ma tam strupka i psikam heh dalej.
na brzuszek pomogło biogaia i pryskanie noska przed karmieniem solą morska dismar.
miłego dnia pozdrawiamTess, noa8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny ja po obchodzie i dzisiaj nic nowego dalej leżę w szpitalu bez żadnej konkretnej decyzji. znaczy decyzja jest czekamy. jutro mam mieć badanie będę 5 dni po terminie i może coś zaczną działać kroplowka bo mimo wczorajszych zabiegów i skurczy bolesnych nic się nie zmieniło. jak się nie zmieni do jutra to może akurat coś wymyśla. chyba pogodzilam się z tym ze spędzę tutaj święta ale napewno juz nie sama tylko z moja coreczka
noa8 lubi tę wiadomość
-
Tess wrote:o pryskaniu noska na kolkę nie pomyślałam
Tess lubi tę wiadomość
-
Justyska wspolczuje pewnie juz masz dość tego wyczekiwania. A może oni czekają na łapówkę? Pierwszy raz słyszę by tak przeciągali lekarze termin porodu. U mnie w szpitalu czeka sie max 7 dni po terminie i potem działają. .
Emerteaa bedzie dobrze moze z tym uchem to przejściowe?
Sun Sun ty narzekasz na dobre rady teściowej a moja przed porodem ciągle wydzwaniala czy juz urodzilam a jak juz urodzilam faktycznie i jej powiedziała to od tamtej pory zero telefonów. Jak do niej zadzwoniłam czy zamierza nas odwiedzić i zobaczyc wnuczkę to powiedziała ze ja nogi bolą a ma 3 bloki dalej do bas plus u nas jest winda a w soboty widzę ja jak popiernicza po rynku wiec zero komentarza...
O 12 mam wizytę kontrolna Ineski czy wszystko jest w porządku z płucami. Trzymajcie kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 09:57
Emartea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjakoś to przeżyje mmyślę że do piątku się wszystko wyjasni dobrze ze mam tu swoją położna codziennie bada tylko mnie przed obchodem z rana jednak dobrze jest mieć kogoś znajomego tutaj.
leżę na sali z dziewczynką w ciąży w 34 tyg która ma 15 lat i pali masakra aż mnie telepie jak na nią patrze a jej chłopak wygląda jakby miał 13 lat.
ona ma 2 cm rozwarcia i dają jej sterydy na plucka bi boją się ze wcześniej urodzi ja jej mogę dać swoje rozwarcie a ona niech mi da swoje powiększające się -
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:dzięki za kciuki dziewczyny
jejq ja nie mogę z ta gowniara na sali wytrzymać.ze takie młode w ciążę zachodzą. bezmyślne jest jak niewiem. może urodzić wcześniaka i mówi jak mam urodzić to niech rodze. -
A to ze pali papierosy bedac w ciazy to tylko swiadczy o tym jaka jest nieodpowiedzialna.ja dkugo palilam papierosy a jak tylko dowiedzialam sie o ciąży to przestalam z dnia na dzien takze można rzucic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 11:14
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny