Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie odnośnie huśtawki-bujaczka. Czy któraś z Was coś takiego ma? Spełnia to swoje zadanie? Dziecko jest spokojne. Mój Mati lubi być bujany na rękach a czasami zwyczajnie człowiekowi ręce wiotczeją i nie ma już siły. Zastanawiam się nad zakupem takiego bujaczka, nie chciałabym wyrzucić pieniążków w błoto,bo to dość droga rzecz,dlatego proszę o opinię.
-
jasmin wrote:Dziewczyny mam pytanie odnośnie huśtawki-bujaczka. Czy któraś z Was coś takiego ma? Spełnia to swoje zadanie? Dziecko jest spokojne. Mój Mati lubi być bujany na rękach a czasami zwyczajnie człowiekowi ręce wiotczeją i nie ma już siły. Zastanawiam się nad zakupem takiego bujaczka, nie chciałabym wyrzucić pieniążków w błoto,bo to dość droga rzecz,dlatego proszę o opinię.
jasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:hej dziewczyny ja po obchodzie i dzisiaj nic nowego dalej leżę w szpitalu bez żadnej konkretnej decyzji. znaczy decyzja jest czekamy. jutro mam mieć badanie będę 5 dni po terminie i może coś zaczną działać kroplowka bo mimo wczorajszych zabiegów i skurczy bolesnych nic się nie zmieniło. jak się nie zmieni do jutra to może akurat coś wymyśla. chyba pogodzilam się z tym ze spędzę tutaj święta ale napewno juz nie sama tylko z moja coreczka
Justyska wiem co czujesz takie czekanie bez rzadnej decyzji ze strony lekarzy jest najgorsze sama to przeszlam na patologii ciąży życzę ci dużo wytrwałości i pozytywnego nastawienia -
najlepsze jest to ze te dzieci zaczynaja sie seksic a tak naprawde nie wiedza co to jest orgazm,tylko robia to zeby bylo ze juz maja to za soba i dla swoich glupich chlopakow,nie czerpia z tego trgo co "dorosli"...masakra...a potem od razu ciaza,takie dzieci zaczynaja wchodzenie w doroslosc od dupy strony
-
nick nieaktualnyno i proszę bardzo Krokodylica ma pożądanych lekarzy którzy konkretnie podejmują decyzję a moi juz mi ręce opadły. ale cóż będę marcowa mama rodzica w kwietniu w sumie w marcowych mamusiach mamy styczniowki i lutowe i marcowe a więc miejsce dla jednej kwietniowki się znajdzie hmm???
noa8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:dzięki za kciuki dziewczyny
jejq ja nie mogę z ta gowniara na sali wytrzymać.ze takie młode w ciążę zachodzą. bezmyślne jest jak niewiem. może urodzić wcześniaka i mówi jak mam urodzić to niech rodze.
Zgadzam się z toba zajście w ciążę w wieku 15 lat to masakra dziecko będzie miało dziecko co to się teraz wyprawia Z ta mlodzierza strach myśleć -
ewka1990 wrote:Zgadzam się z toba zajście w ciążę w wieku 15 lat to masakra dziecko będzie miało dziecko co to się teraz wyprawia Z ta mlodzierza strach myśleć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAj ale wkurza mnie to z 3 to moje dziecko takie uparte hehe 3 razy dziennie jest macane po głowie i nic. na dodatek z tego co się dowiedziałam ciężko do mojej szyjki się dostać której prawie nie ma i jest twarda. co lepsze jeszcze położna mówi ze to dziwne bo główka jest bardzo nisko także wszystko gotowe do porodu tylko twarda szyjka która jest dziwnie ułożona.
dzięki dziewczyny ze mnie nie wrzucicie z grona marcowek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny