Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Ja już po wizycie.
Mam podwyższone TSH 4,782.
Muszę iść do endokrynologa.
Dzięki temu schudłam 2kg, ale gi powiedziała,że dziecko sobie poradzi, to dobrze.
Morfologia i mocz ok.
Kurde, w 1szej ciąży nie miałam nic a tu proszę.
Madzik, gratuluję wizyty
-
nick nieaktualny
-
Anastacia- no właśnie, a ja schudłam, ale ta waga też nie jest wiarygodna.
Poza tym mam mdłości i wymioty, więc może dlatego schudłam ...
Anastazaja- mam skierowanie do endokrynologa, w środę spróbuję sie dostać, zobaczę co powie. Na razie nic nie kazała brać, tylko witaminy.
Niunia, czyli co tydzień jakie badania robisz?
Scarlet trzymam kciuki za wizytę. -
Co tydzień musiałam robić TSH.Jak nie byłam w ciąży to robiłam co miesiąc ale teraz jak jestem w ciąży to muszę kontrolować co tydz,żeby nie przesadzić z lekami a wcześniej musiałam robić bo lekarz nie wiedział czy nie za wolno spada i dwa razy mi dawke zmieniał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 15:26
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratuluje pomyślnych wizyt!
MamaAdasia najważniejsze, że tsh jest niewiele powyżej normy, pozostałe wyniki ok, a gin powiedziała, że maluch sobie poradzi
U mnie dziś koszmarny dzień, za szybko się pochwaliłam, że powoli wszystko wraca do normy. Cały dzień wiszę na kibelku, jedyne co udało mi się zatrzymać w brzuchu to pół suchej bułki, jestem słaba i mam ochotę ryczeć. -
MamaAdasia wrote:Hej,
Ja już po wizycie.
Mam podwyższone TSH 4,782.
Muszę iść do endokrynologa.
Dzięki temu schudłam 2kg, ale gi powiedziała,że dziecko sobie poradzi, to dobrze.
Morfologia i mocz ok.
Kurde, w 1szej ciąży nie miałam nic a tu proszę.
)[/url]
-
MamaAdasia...prxy niedoczynnosc i sie tyje ale powiem ci szczerze ze jak mialam tsh powyzrj 100 yo chudlam dopiero jal zaczelam sie leczyc to przytylam...teraz biore dawke 137 eutyroxu.jutro odbieram wszystkie wyniki lacxnie z tsh...moja endo powiedziala ze raczej zostane przy tej dawce
-
scarlet gratuluje udanej wizyty;) dziewczyny mam mały problem chyba wychodzi mi opryszczka nie jestem pewna bo na razie malutki pęcherzyk a w ciązy jest niebezpieczna zwłaszcza w pierwszych 3 miesiacach i nie wiem co robić tak uważałam nawilżałam usta i modliłam się żeby nie wyszła do konca sierpnia mam skłonnosci do tego cholerstwa i brałam tabletki hewiran ale teraz raczej nie powinnam ich brać ma któraś z was też skłonności do opryszczki?[/url]