Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Mamuski!
ja dopieor zwleklam sie z lozka i wykapalam. czuje sie lepiej niz wczoraj ale niestety mdli mnie jak cholera
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty, piszcie jak tylko wrocicie
u mnie dzis troche pada i chlodniej sie zrobilo za co jestem mega wdzieczna!
milego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 10:47
-
Mi z tego kalendarza wychodzi dziewczynka, i podświadomie czuje że tak będzie Co do jedzenia, to na urlopie jadłam same zupy, odrzucało mnie do smażonych, tłustych itp, a teraz dwa dni pod rząd jadłam w MacDonaldzie taką miałam ochotę.. ale juz stop, więcej nie będę! , Mnie wizyta czeka za 2 tyg aby sprawdzić czy infekcja znikneła i zbadać czy brzuch dalej twardy (o co się bardzo martwię) a na USG genetyczne mam się dopiero zapisać, myślę tak ok 10września, ale zobaczę co ginka powie. Trzymam mocno kciuki za Wasze wizyty, dajcie znać koniecznie co i jak ! :*
-
Dzień dobry U mnie na szczęście już zero śladów po wczorajszym mini plamieniu - Uff.. Jednak to chyba był zbyt duży wysiłek. Za tydzień ma dwa wesela pod rząd i już zamierzam od północy podsiadywać krzesełko...
Powodzenia na dzisiejszych wizytach Koniecznnie dajcie znać jak Wasze Maleństwa i oczywiście zdjęcia mile widziane -
a mi z kalendarza wychodzi że chłopak no zobaczymy he he córeczka liczy na siostre ciekawe co z tego będzie
a sprawdziłam jeszcze jak z iga i też mi wychodziło że chłopak a urodziła sie dziwczynka -
nick nieaktualnyA ja właśnie się dowiedziałam, że koleżanka z pracy urodziła zdrową córkę więc liczę, że to dobry znak przed moją dzisiejszą wizytą popracuje jeszcze godzinkę i się zbieram. Dobrze, że mam dziś sporo zajęć bo przynajmniej na razie za dużo nie myślę.
Od wczoraj pobolewa mnie głowa. Czy też macie wrażenie, że w ciąży głowa boli Was częściej? może to syndrom odstawienia kawy -
Hej dziewczyny ja się zebrać dziś nie mogę nic mi się nie chce u nas straszny upal dzisiaj mnie dość mocno zakulo z prawej strony ale nie wpadam w panikę wizyta juz w srode;-) MartaM wiedziałam ze coś nie tak jest z tym prenatalem bo mój organizm też ich nie przyjmuje ale wezmę do środy i popytam gina o jakieś inne. Mamuśki trzymam kciuki za wszystkie wizyty i czekam na relacje powodzenia;-)[/url]
-
Ja juz po wizycie. Dzidzia ma ponad 4cm i machala do mnie raczka wyglada na bardzo aktywna i sympatyczna istote.
Wszystko jest ok, prenatalne na nastepnej wizycie.
Usg mialam przez brzuch.
Niunia pytalam lekarza o mikro plamienia bo tez mialam takie po wizycie w toalecie juz 2x. Taki lekko rozowy slad na papierze i koniec na tym. Powiedzial, ze to z szyjki. Naczynka pekaja i tak sie dzieje do okolo 15tc.Scarlett2014, Niunia86, konwalianka, kasss, MartaM, Madziq, Dorka1979, Emily83, bella82 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
Dziękuję Madzik,że zapytałaś bo ja do czwartku bym pewnie zwariowała.. I oczywiście gratuluję Malucha. Ja w czwartek będę zaczynała 11 tc to może już też przez brzuch USG będzie i Dzidzia już taka duża.. Ostatnio moja miała 85mm... Ależ lecą te centymetry
Nie wiem jak Wy ale ja przez to,że w ogóle nie wymiotowałam jakoś jeszcze nie czuję,że jestem w ciąży.. Czasami to nawet zapominam. Może teraz jak już zobaczę rączki,nóżki,główkę to wreszcie uwierzę,że naprawde mam w brzuszku naszą dzidzie bo póki co nie dociera to do mnie. Chciałabym,żeby już zaczęło kopaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 12:17
-
Teraz to juz zleci, zovaczycie nasteona wizyta to prenatalne, na kolejnej poznac plec a na jeszcze nastepnej usg polowkowe. I polowa ciazy minie nawet nie wiemy kiedy
Tez czuje sie super. Zero boli mdlosci, zmeczenia. Tez zapominan o ciazy i czasem cos dzwigne. Ale za to w pierwszej ciazy dostalam w kosc wiec teraz ciesze sie dobrym samopoczuciem.
Oby Wam tez szybko wszystko przeszlo!!
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyAnastacia to super, tylko pozazdrościć takich ciąż ale ja też nie powinnam narzekać, bo jestem raczej pośrodku z objawami i tak najgorzej to jeszcze się nie czuje
Niunia ja mam odwrotnie - od kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży myślę o tym właściwie cały czas, chyba nawet za dużo. Choć czasami (często) wciąż wydaje mi się to nierealne. Ale może to dlatego, że zaszłam w ciążę w momencie, w którym myślałam, że żeby to osiągnąć czeka mnie ostra walka. Może też dlatego, że o ciąży myślę bardzo dużo tak bardzo dłuży mi się w niej czas.Anastacia33, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa a podobno im dalej tym lepiej ja jeszcze ani razu nie wymiotowałam, ale wczoraj wieczorem była tego zdecydowanie najbliżej od chwili gdy wiem o ciąży Nie ma nic pewnego i tyle, a każdy dzień nadal może nas zaskoczyć.
No nic idę na wizytę -
Madzik82 wrote:Moj lekarz mowil, ze u niektorych dziewczyn objawy nasilaja sie miedzy 10 a 12tc a potem juz powoli zanikaja. U mnie od 9tego byl spokoj... Tez Wam tego zycze
och mam nadzieję że to tylko niestrawność czy coś bo żyć się nie da... Teraz rozumiem co czują dziewczyny c mdłościami - szczerze wam kochane współczuję!!!