Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeraz działa. Dziękuję
Aaa moja ciąża jest młodsza o 3/4 dni niż informacja ze stopki (ale stopki nie zmieniam bo na Usg wychodzi zawsze coś innego ) a mimo to było widać malucha przez brzuch więc u Was tym bardziej powinno być ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 18:39
Anastazjaaa, kasss, bella82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEndi, Anulka a jak Wasze wizyty?
Dorka powodzenia jutro:)
Niunia 3 dni wytrzymasz, choć rozumiem że Ci się dłuży. Ja już odliczam dni do kolejnej wizyty - wreszcie u lekarza który chce żebyś był moim prowadzącym. 22 sierpnia:)
A jutro chyba powiemy teściowej... mąż się upomina że jego mama nie wie a moi rodzice takDorka1979 lubi tę wiadomość
-
kasss wrote:Bella też czytalam ze jak ma się skłonność to nie ma czym się przejmować na razie maciupenka kropeczka zobaczymy rano czy to opryszczka ja to mam pecha wszystko mi się przytrafia.
Kochana a moze to po prostu jakis pryszczyk maly? jak masz plasterek czy masc to uzyj na noc na wszelki wypadek. -
nick nieaktualnyWitam, ja też miałam dzisiaj wizytę.
umówiłam się na badania prenatalne na 19 sierpnia i gin powiedziała, że będzie to usg dopochwowe. pytała czy chcę zobaczyć na chwilę dzidzi, bo nie chce go naświetlać. powiedziałam, że chętnie i widziałam, dzidzia ma ponad 4 cm, akurat spał więc się za bardzo nie ruszało, ale serduszko ładnie biło. Lekarka kazała mi zakaszleć i pokazała jak to dziecko przez to się w środku rusza, aż się przestraszyłam ale zapewniła mnie że dzidzi nic nie będzie:)Scarlett2014, Madziq, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
kaczamila to super ja nie moge doczekać sie środy
Bella właśnie męża wysłałam do apteki na ustach jak już mi coś wychodzi to raczej to zobaczymy jak się rano rozwinie
Scarlet troche nie dziwie się mężowi my powiedzieliśmy w 5 tyg i teściowa za raz po nas cieszy się najbardziej;)[/url]
-
nick nieaktualny4 cm? Niezły wynik Gratulacje!
Ja chciałam poczekać z mówieniem ale nie chciałam kłamać na ten temat więc koniec końców sporo osób już wie - ale sami najbliżsi. Z teściową a przede wszystkim z siostrą męża mam stosunki co najwyżej poprawne ale jakoś przeżyje
-
czesc dziewczyny. nie moge sie doczekac nasepnej 2 wizyty u gina. zalozy mi karte ciazy, i znowu bd widziala moje malenkie jajeczko;) oby wszystko bylo ok biore no-spa i duphaston 2 razy dziennie
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
scarlet piękny widok;) gratulacje wszystkim po dzisiejszej wizycie..
ja nie mogę patrzeć na jedzenie...i jestem strasznie słaba mam niskie ciśnienie...
mi też lekarz założy dopiero kartę ciąży...wydaje mi się późno..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
A ja mam lepszy kontakt z teściową niż z własna mama nie powinno tak być ale co zrobić mamie jak powiedzieliśmy to nawet nic nie powiedziała zero radości żałowałam ze powiedzielśmy tak wcześnie za to teściowa strasznie sie ucieszyła cały czas opieprza meża zeby nic mi nie pozwalał robić ma mnie wyręczać i pomagać a ja to mam leżeć i nic nie robić aż dziwne ze tesciowa tak mówi[/url]
-
Scarlet2014 - gratuluję wizyty, super maleństwo. Fajnie, że miałaś przez brzuch, już nie mogę się doczekać takiego badania.
Kaczamila, Madzik - też gratulacje!
Ja też z racji braku objawów nie czuję, żebym była w ciąży, a od ostatniej wizyty tak długo do następnej, że czasami zastanawiam się czy ono tam na pewno jeszcze jest chciałabym oglądać codziennie, a nie raz na miesiąc...magdalena1991 lubi tę wiadomość
-
Rubi mi lekarz tez zalozy karte ciazy dopiero na wizycie we wrzesniu.
a ja z tesciowa niestety sie nie dogaduje, obwinia mnie, ze zabralam jej synusia i ma do mnie o to zal! a jak poronilam to nawet durnego smsa mi nie napisala jak bylam w szpitalu! wiec reszte pozostawie bez komentarza -
bella82 wspolczuje. pozno wam karty zakladaja, ja 19 ide na wizyte i powiedzal ze wtedy zalozy mi karte ciazy, a to bedziue 8 tydzien. mam nadzieje ze wszystko jest okJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]