Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madera39 wrote:Dziewczyny nigdzie nie ma różowo...mnie bliska osoba z rodziny na wieść o ciąży zapytała z przekąsem czy zamierzam rodzić do 60-tki? nawet nie wyobrażacie sobie jak mi się przykro zrobiło...
-
Madera39 wrote:Ważne że ma się osobę, której można się wyżalić jak świat jest zbyt przykry . Mój mąż bardzo się cieszy i jeszcze bardziej o mnie dba. To cudowne
nie ma co sie przejmowac takimi mendami. kiedys ktos im odplaciJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
niestety to prawda, nie potrafia sie cieszyc a co gorsze zazdroszcza
ja ostatnio uslyszalam "pocieszajacy" komentarz po tym jak sie wyzalilam, ze tak ciezko przechodze ciaze "bedzie dobrze, do 3 razy sztuka" no masakra jakas!Madera39 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za jutrzejsze wyniki.
Teściowa cóż ja na moją nie mogę jakoś strasznie narzekać. W gruncie rzeczy nie jest zła... po prostu nie ma między nami chemii. Czasami mam wrażenie że szkodzi nam to że siostra męża mieszka z mamą tzn. z moją teściową. W konsekwencji czuje jakby teściowa nas porównywała - rodzinę córki i syna a my jesteśmy zupełnie inni niż oni. Bardzo niezależni, lubiący wychodzić, z dużą grupą znajomych z których częścią mamy lepszy kontakt niź z rodziną.
Komentarzy o których piszecie nawet nie ma co komentować - koszmar.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 20:45
Madera39 lubi tę wiadomość
-
hejka
jakoś nie miałam weny wcześniej na pisanie nerwy dziś mi chodzą strasznie o wszystko wrrr....
faktycznie późno u was karty ciąży zakładają ja mam już 2 wpisy w karcie
ja na teściową zła byłam że wygadała wszystkim od razu a ona że tak sie cieszy że całemu światu by powiedziała i co z nią zrobić?.... -
Gratuluje wszystkim wizytującym dzisiaj Mam nadzieje,że dobra passa w tym tyg nie zniknie i reszta,która ma wizyty w tym tyg (łącznie ze mną) będzie tak samo happy jak Wy dzisiaj. W końcu jaki poniedziałek taki cały tydzień
Miłej nocki wszystkim życze. Dobranoc -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Uwielbiam te dni kiedy BBF pokazuje mi,że rozpoczynam kolejny tydzień. Dzisiaj wkroczyłam w jedenasty i do końca pierwszego trymestru zostało jeszcze 3 tygodnie Cooooraz bliżej do etapu spokoju i lekkiego wyluzowania
Miłego dnia i ppwodzenia na dzisiejszych wizytachDorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEndi gratulacje pomyślnej wizyty
Niunia - gratulacje kolejnego tygodnia
A dla wszystkich miłego dni ja podobnie jak wczoraj dziś spędzę w pracy tylko nieco ponad pół dnia, bo rozdzieliłam sobie urlop na 2 części więc liczę, że najbliższe 4, może 4,5 h miną mi szybko. -
nick nieaktualnyWitam
ja dzisiaj idę na badania: mocz, morfologia, CRP, glukoza, grupa krwi i jakieś jeszcze ale się odczytać nie mogę mam nadzieję, że pani w labolatorium się odczyta. Oj i następne pobieranie krwi, jak ja nienawidzę igieł... masakra, ale jak myślę, że to dla dzidziusia to jakoś to znoszę. zamykam oczy zaciskam zęby i jest ok:)
Miłego dnia wszystkim życzę
Scarlett2014 życzę szybkiego dnia w pracy:)