X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Ewelaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez zycze wszystkim waszym dzieciatkom super prezentow z okazji ich swieta :-)

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie sluz. te grudki to normalna sprawa. to
    niestrawione resztki mleka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkiego najlepszego dla wszystkich naszych dzieciaczkow!

• Rubi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczamila u Franka w kupie był śluz w piątek...i aż taki biały tylko nie grudki a podłużne takie gluty jak lekko ścięte białko jajka;/ pediatra powiedział, że albo jest to alergiczne, albo mały ma zakażenie drogi pokarmowej (wtedy trzeba zrobić posiew kał i jeśli potwierdzi się diagnoza, to niestety antybiotyk);/ my na razie nie wiemy, nie możemy pobrać próbki, bo od piątku wieczora Franek kupy nie robił i znów zaczynam się martwić co będzie...na razie wszystko oky..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam pytanie do Was...czy któraś z Was kiedykolwiek zauważyła u swojego malucha zasinienie pod nosem i na brodzie....bo Franek m takie coś po tych płaczach....czasem wychodzi a czasem się chowa...i niestety mój mąż wyczytał, że to ma coś wspólnego z serduszkiem :(

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Ewelaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    dziewczyny mam pytanie do Was...czy któraś z Was kiedykolwiek zauważyła u swojego malucha zasinienie pod nosem i na brodzie....bo Franek m takie coś po tych płaczach....czasem wychodzi a czasem się chowa...i niestety mój mąż wyczytał, że to ma coś wspólnego z serduszkiem :(
    Rubi moja mala ma. Bylam w tamtym tyg na echo serduszka i wszystko w porzadku- taka jej uroda.

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • Ewelaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli byloby cos u Ciebie z serduszkiem to od urodzenia byloby a nie teraz nagle by sie pojawilo

Rubi lubi tę wiadomość

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi ciesze się ze u was lepiej.

• anet525 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi ja też sie ciesze ze sytuacja z Frankiem sie opanowała. Nie moge was nadrobić jak wy macie czas by pisac u mnie jak nie malutka to starsza. Mojej nic się takiego od płaczu nie robi ale pediatra zauwazyla ze gdy jej zimno robi jej się pajeczynka na całym ciele na skórze i skore ma jak centki tak to dziwnie wygląda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 05:34

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • jasmin Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)

My po szczepieniu,był wrzask,zapłakanie i zanoszenie się od płaczu :( ale daliśmy radę. Mateuszek ma już 6300g i 68cm. Fajnie gugał z Panią szczepienną do momentu jak mu zasadziła igłę :D Mamy skierowanie na rehabilitację,bo leniuch ciężko podnosi głowę.Ja to zauważyłam wcześniej i liczyłam się z tym.
    Wyobraźcie sobie termin na rehabilitację mamy na koniec września,to jakiś absurd,więc jesteśmy zmuszeni chodzić prywatnie.

Rubi, Tess cieszę się,że z Waszymi maluchami lepiej :)

relg2n0abn31771x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosiaczek31 wrote:
    to nie sluz. te grudki to normalna sprawa. to
    niestrawione resztki mleka.

gosiaczek dzięki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anet525 wrote:
    Rubi jacyez sie ciesze ze sytuacja z Frankiem sie opanowała. Nie moge was nadrobić jak wy macie czas by pisac u mnie jak nie malutka to starsza. Mojej nic się takiego od płaczu nie robi ale piediayra zauwazyla ze gdy jej zimno robi jej się pajeczynka na całym ciele na skórze i skore ma jak centki tak to dziwnie wygląda.

anet u nas też tak się obi głównie na rączkach, taka marmurkowa skóra jest. learka mówiła że nie ma jeszcze rozwiniętej termoregulacji czy coś takiego, i sprawdzać trzeba wtedy kark by sprawdzić czy dziecku nie jest zimno...

anet525 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dzisiaj mój synek zaskoczył bardzo na plus. Szwagierka ma pożyczoną wagę dla dziecka z przychodni i przd kąpaniem Oskara ważyliśmy go, i co???? Waga pokazała 5,700... 6 maja mały ważył 4,700 i zastanawiałam się kiedy przekroczymy granicę 5 a tu już prawie 6 kg :) jestem strasznie szczęśliwa. W ogóle mały normalnie jakby urósł w dwa dni, nagle ubranka są na niego za małe i ubieram mu 68 :)

loszcz, gosiaczek31, anet525, gabi30 lubią tę wiadomość

• loszcz Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wiesci Kaczamila.Widac Oskarek nabral rozpedu w przybieraniu na wadze :-)
    Extra ze tak ładnie wam sie rozwija <3
    Nasze pierwsze forumowe dzieciątko :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 22:19

kaczamila lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunsun zagladasz tu jeszcze kobieto ? ;-)

201503231678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie Scarlett?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas tez marmurowa skora czasami. wogole moja mala ma wrazliwa bardzo delikatna skore. takie mam wrazenie od urodzenia wydala mi sie cieniutka i prawie przezroczysta. pierwsza cora takiej nie miala. no i jasniutka karnacje ma. widsc doslownie wszystkie zylki na glowce. no i ciagle jakies krostki, kaszka na policzkach brodzie..
    ale za to ani razu nie przytrafilo nam sie odparzenie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropos:-) dziewczyny czy w nocy zmieniacie pieluche dzieciakom jak sie budza na karmienie np? tz jak nie ma kupy czy i tak przebierscie.
    ja swojej jak zakladam wieczorem to zmieniam dopiero rano. ale to chyba z lenistwa:-) nie mam sily w nocy jeszcze przy pieluchach sie krecic. na spiaco karmie i zwykle zasypiam razem z dzieciem:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się melduje po szczepieniu Wiktorcia jak zawsze najgłośniej płakała ze wszystkich dzieci ktore były na szczepieniu na szczęście nie miała goraczki i prawie cały dzień przespala a i mała wazy 5900

Kaczamila super ze Oskarek tak slicznie rosnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 23:01

jasmin, loszcz lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja to jak śpi na dworze to powieki jej sinieja.

Gosiaczek ja zmieniam raz bo Hania jak sir czasem usika to pampers normalnie z kilo wazy

‹‹ 1777 1778 1779 1780 1781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ