X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Ewelaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez zycze wszystkim waszym dzieciatkom super prezentow z okazji ich swieta :-)

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie sluz. te grudki to normalna sprawa. to
    niestrawione resztki mleka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkiego najlepszego dla wszystkich naszych dzieciaczkow!

• Rubi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczamila u Franka w kupie był śluz w piątek...i aż taki biały tylko nie grudki a podłużne takie gluty jak lekko ścięte białko jajka;/ pediatra powiedział, że albo jest to alergiczne, albo mały ma zakażenie drogi pokarmowej (wtedy trzeba zrobić posiew kał i jeśli potwierdzi się diagnoza, to niestety antybiotyk);/ my na razie nie wiemy, nie możemy pobrać próbki, bo od piątku wieczora Franek kupy nie robił i znów zaczynam się martwić co będzie...na razie wszystko oky..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam pytanie do Was...czy któraś z Was kiedykolwiek zauważyła u swojego malucha zasinienie pod nosem i na brodzie....bo Franek m takie coś po tych płaczach....czasem wychodzi a czasem się chowa...i niestety mój mąż wyczytał, że to ma coś wspólnego z serduszkiem :(

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Ewelaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    dziewczyny mam pytanie do Was...czy któraś z Was kiedykolwiek zauważyła u swojego malucha zasinienie pod nosem i na brodzie....bo Franek m takie coś po tych płaczach....czasem wychodzi a czasem się chowa...i niestety mój mąż wyczytał, że to ma coś wspólnego z serduszkiem :(
    Rubi moja mala ma. Bylam w tamtym tyg na echo serduszka i wszystko w porzadku- taka jej uroda.

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • Ewelaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli byloby cos u Ciebie z serduszkiem to od urodzenia byloby a nie teraz nagle by sie pojawilo

Rubi lubi tę wiadomość

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi ciesze się ze u was lepiej.

• anet525 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi ja też sie ciesze ze sytuacja z Frankiem sie opanowała. Nie moge was nadrobić jak wy macie czas by pisac u mnie jak nie malutka to starsza. Mojej nic się takiego od płaczu nie robi ale pediatra zauwazyla ze gdy jej zimno robi jej się pajeczynka na całym ciele na skórze i skore ma jak centki tak to dziwnie wygląda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 05:34

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • jasmin Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)

My po szczepieniu,był wrzask,zapłakanie i zanoszenie się od płaczu :( ale daliśmy radę. Mateuszek ma już 6300g i 68cm. Fajnie gugał z Panią szczepienną do momentu jak mu zasadziła igłę :D Mamy skierowanie na rehabilitację,bo leniuch ciężko podnosi głowę.Ja to zauważyłam wcześniej i liczyłam się z tym.
    Wyobraźcie sobie termin na rehabilitację mamy na koniec września,to jakiś absurd,więc jesteśmy zmuszeni chodzić prywatnie.

Rubi, Tess cieszę się,że z Waszymi maluchami lepiej :)

relg2n0abn31771x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosiaczek31 wrote:
    to nie sluz. te grudki to normalna sprawa. to
    niestrawione resztki mleka.

gosiaczek dzięki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anet525 wrote:
    Rubi jacyez sie ciesze ze sytuacja z Frankiem sie opanowała. Nie moge was nadrobić jak wy macie czas by pisac u mnie jak nie malutka to starsza. Mojej nic się takiego od płaczu nie robi ale piediayra zauwazyla ze gdy jej zimno robi jej się pajeczynka na całym ciele na skórze i skore ma jak centki tak to dziwnie wygląda.

anet u nas też tak się obi głównie na rączkach, taka marmurkowa skóra jest. learka mówiła że nie ma jeszcze rozwiniętej termoregulacji czy coś takiego, i sprawdzać trzeba wtedy kark by sprawdzić czy dziecku nie jest zimno...

anet525 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dzisiaj mój synek zaskoczył bardzo na plus. Szwagierka ma pożyczoną wagę dla dziecka z przychodni i przd kąpaniem Oskara ważyliśmy go, i co???? Waga pokazała 5,700... 6 maja mały ważył 4,700 i zastanawiałam się kiedy przekroczymy granicę 5 a tu już prawie 6 kg :) jestem strasznie szczęśliwa. W ogóle mały normalnie jakby urósł w dwa dni, nagle ubranka są na niego za małe i ubieram mu 68 :)

loszcz, gosiaczek31, anet525, gabi30 lubią tę wiadomość

• loszcz Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wiesci Kaczamila.Widac Oskarek nabral rozpedu w przybieraniu na wadze :-)
    Extra ze tak ładnie wam sie rozwija <3
    Nasze pierwsze forumowe dzieciątko :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 22:19

kaczamila lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunsun zagladasz tu jeszcze kobieto ? ;-)

201503231678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie Scarlett?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas tez marmurowa skora czasami. wogole moja mala ma wrazliwa bardzo delikatna skore. takie mam wrazenie od urodzenia wydala mi sie cieniutka i prawie przezroczysta. pierwsza cora takiej nie miala. no i jasniutka karnacje ma. widsc doslownie wszystkie zylki na glowce. no i ciagle jakies krostki, kaszka na policzkach brodzie..
    ale za to ani razu nie przytrafilo nam sie odparzenie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropos:-) dziewczyny czy w nocy zmieniacie pieluche dzieciakom jak sie budza na karmienie np? tz jak nie ma kupy czy i tak przebierscie.
    ja swojej jak zakladam wieczorem to zmieniam dopiero rano. ale to chyba z lenistwa:-) nie mam sily w nocy jeszcze przy pieluchach sie krecic. na spiaco karmie i zwykle zasypiam razem z dzieciem:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się melduje po szczepieniu Wiktorcia jak zawsze najgłośniej płakała ze wszystkich dzieci ktore były na szczepieniu na szczęście nie miała goraczki i prawie cały dzień przespala a i mała wazy 5900

Kaczamila super ze Oskarek tak slicznie rosnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 23:01

jasmin, loszcz lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja to jak śpi na dworze to powieki jej sinieja.

Gosiaczek ja zmieniam raz bo Hania jak sir czasem usika to pampers normalnie z kilo wazy

‹‹ 1777 1778 1779 1780 1781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ