Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gabi mam nadzieje że juz dobrze u was.
Mi tez fermatiker smakuje, pije go z wodą bo nabiał też poszedł w odstawkę.
http://www.mleczarnia.lowicz.pl/lowicz/index.php?strona=bezlaktozy
Łowicz ma linię nabiału bez laktozy. powyżej link.loszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mi dzis daly popalic urwisy w nocy. wlasciwie zaczelo sie juz wieczorem. starsza zasnela popoludniu co jej sie raczej nie zdarza. czekalam az sie obudzi zeby wyjsc jeszcze na chwile na dwor z dwiema. obudzila sie z placzem ktory przeszedl w histerie. wyszlysmy do piaskownicy i tez placz, do domu placz. kapiel placz. i mala i duza nie chciala sie kapac.
mloda do tego nie chciala jesc. jadla po 3 min i koniec i tak do 22. wkoncu zasnela starsza jeszcze pozniej. mialam sie isc kapac i zasnelam juz ze zmeczenia. a o 1 juz pobudka bo stsrsza przez sen jeczala i miotala sie po calym lozku. jak przysnela to mala sie zaczela wiercic i szukac cycka. na spiaco tez miauczala. jak skonczylam karmic i odlozylam to znow starsza ryczala. i tak na zmiane przez cala noc dziewczyny mi tancowaly. mala chyba katar zlapala i dlatego tam zle spala i budzila sie wyjatkowo co 2 h. a starszej to juz nie wiem o dolega. ale jestem zalamana. bo doslownie histeryzuje tak ze zanosi sie i oddechu jej brak. nie przespalam ani godziny. przysypialam tylko na 10-15 min. a o 4 juz obie nie spaly do 6. i pozniej przysnely do 7,30. a ja z bolacym kregoslupem i oczami na zapalkach. masakra. po takiej nocy jak dzis to mam dosc wszystkiego. -
nick nieaktualny
-
Ja pierwsze trzy saszetki femaltikeru pilam z zakrytym nosem...potem odważyłamnie dosypac kakao i jak się okazało że młodemu nic nie jest po kakale tp pilam tak i mi smakowalo...teraz już nie pije bo z woda to jest ochydne a pilam to już tylko żeby skończyć saszetki raz na tydzień...pokarm mi się już unormował...
Gabi jak tam malutka?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Krokodylica wrote:Dziewczyny widzę że pijecie ten femaltiker, jak Wy to robicie? Ja próbowałam wypić kiedyś, jedną saszetkę, tak jak napisali, rozpuściłam w mleku i nie było opcji, myślałam że się zrzygam, normalnie mnie cofało. Wmusiłam tylko kilka łyków i nie dałam rady. A potem jeszcze kilka godzin czułam ten ohydny smak w buzi. Wam to smakuje?
gabi nie wiem co ci poradzić kurcze. Moja chętnie je mleczko mm, ja podaję hipp. Regularnie co 3h - w tej chwili 140ml wody + proszek.
Zuzia mi rzygała przez 3 dni mlekiem po jedzeniu, ale okazało się że za dużo zjadała, bo nie jadała się wcześniejszą porcją więc zwiększyłam jej porcję, ale o 30ml i ona chciała ale jej żołądek nie wyrabiał i szedł rzyg. Teraz jak się nie najada to zwiększam jej stopniowo o 10ml i jest wszystko w porządku.
Mi bardzo smakuje jest pycha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziweczyny nie jadlam nabialu jeden dzień i spadek w produkcji mleka 50% Czy to zbieg okolicznosci???
A czy jecie produkty w którym jest mleko dodane np.w proszku.Nawet w moich platkach i batonikach musli jest mleko,w parowkach(!)i wielu produktach w których byście nie pomyslaly ( nie jem ale wiem ze jest w chipsach) takze omijacie tylko czysty nabial czy czytacie etykiety i wszystko w odstawke?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 11:08
-
nick nieaktualny