Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:powiem ci ze ogolnie jest fajny choc jak wypnę brzuch to dotykam go i nie wiem czy jak bede miala wielki bucholek to bede mogla z nim siedziec
no i smierdzi tym drewnem
ale to mysle ze sie powoli wywietrza wiec ogolnie fajny ale moj M stwierdzil ze zakup bezsensu byl bo wiecej lezy schowany niz uzywam i chyba jednak ma racje bo zanim go wyciagne to wole na poduszce miec lapka ;/
No właśnie zastanawiam się - mam poduszę pod laptopa z Ikei ale w ogóle jej nie używam. Przy czym ona nie ma nóżek a mi zależy, żeby laptop nie leżał mi na brzuchu jak gnije w łóżku i pracuje. Przemyślę to jeszcze ale dziękislodka100 lubi tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:A mnie się podoba ten wózek http://www.bebetto.eu/produkt/17/nico-plus tylko musiałabym obejrzeć go na żywo i poczytać opinie;P
Niunia86 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Mama Adasia ja też miałam tako jumper tzn nadal mam grafitowy a przez środek pasek w kółka więc uniwersalny i do drugiego bąbla sie nada spokojnie bo nie zniszczony wogóle u mnie sie sprawdzał super jedynie spacerówe krótko używałam bo na parasolke sie przeżuciłam bo mniejsza
kass co do tych wózków to nie wiem czy wiesz ale takim żeby skręcić to musisz nagnieść do do dołu cały wózek i przestawić wiem bo moja siostra miała z takimi kołami
a ten np co młodadama wrzuciła link ma przednie koła skrętne i ja osobiście takie polecam ale to już każdy wybiera co sie komu podoba
mi bardzo podoba sie wózek ten zebra co mamaadasia wrzuciła link że sąsiadka ma jakbym teraz kupowała to takiNiunia86, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
A mnie już czwartą godz boli brzuch...
Nie jest to jakiś masakryczny ból ale jak wstane i pochodze to ciagnie od samego dołu jak leże to boli koło jajnikow. Mam nadzieje,że to Maluch się rozpycha i rośnie a nie coś złego się dzieje. Nie mam żadnych plamień,gorączki ani nic więc jestem raczej spokojna ale mogłoby już przejść
-
Endi84 wrote:Nie wytrzymałam i pojechałam z córką po wynik.
Na szczęście wydaje się, że wszystko jest ok. Ryzyko trisomii 21( zespol Downa) wraz z wartością NT pozostaje w normie (1:4273). Ryzyko trisomii 13/18 (zespol Edwardsa) jest poniżej 1: 10 000 co wskazuje na niskie ryzyko:))))
Moje parametry z badania:
Pappa-A 3,9mIU/ml
B-HCG 95,6 ng/ml
Teraz tylko niech fasola rośnie i nabiera sił przed marcem:))))
Endi a ty znasz sie na tych wynikach? ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 18:26
-
Sylwia wiem ja tylko tak oglądałam przed ciąża na pewno naważniejsze w wyborze bedzie to by był praktyczny ale nie myśle jeszcze o wózku mąż juz powiedział że pierwszy mu sie nie podoba a mi sie nie podobają takie małe przednie kółka jak są w niektórych ale będziemy myśleć pewnie po nowym roku
a ten drugi jest też na kołach skrętnych na allegro znalazłam http://allegro.pl/wozek-3w1-bartolino-super-b-bogata-funkcjonalnosc-i4492123447.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 18:31
[/url]
-
Niunia86 wrote:A mnie już czwartą godz boli brzuch...
Nie jest to jakiś masakryczny ból ale jak wstane i pochodze to ciagnie od samego dołu jak leże to boli koło jajnikow. Mam nadzieje,że to Maluch się rozpycha i rośnie a nie coś złego się dzieje. Nie mam żadnych plamień,gorączki ani nic więc jestem raczej spokojna ale mogłoby już przejść
Niunia86 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
madziutek 23 wrote:Endi a ty znasz sie na tych wynikach? ?
-
hej
ja po wizycie dziecko ma 4 cm spało sobie wszystko z Nim dobrze
natomiast pulsowanie które miałam w dole brzucha to skurcze poronne, które nie bolą, mam zwiekszoną dawkę duphastonu,
nospe max i rozpisane co robić w przypadku skurczy plamienia i poronienia. Czekamy do 14 tygodnia czy wszystko będzie dobrze,
prentalne 09.09. patrząc na usg to wydaje Mi się że będzie dziewczyna..
A bardzo chcemy z mężem syna
Jak dodać usg do posta???kasss, MartaM, Madziq, Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
KasikP Ja dodaje ze strony tinypic.com i kopiujesz drugi link z img i tu wklejasz. dobrze że poszłas do lekarza nikt by nie pomyślał że to coś groznego bo z skąd mamy wiedzieć czy coś jest złe czy normalne dobrze że gin ci powiedział co masz robić trzymamy kciuki będzie dobrze;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 20:14
KasikP lubi tę wiadomość
[/url]
-
Rubi mam w domu tylko nospe max i nie wiem czy nie jet za silna...
KasikP mam nadzieję,że leki pomogą i do żadnego poronienia Broń Boże nie dojdzieTrzymam kciuki
Mnie już brzuch nie boli. Zauważyłam,że jak leże na prawym boku to jest najgorzej. Może cos w tym jest,że powinno się leżeć na lewym boku??? Nie wiem...
madziutek 23, KasikP lubią tę wiadomość
-
Niunia86 wrote:Rubi mam w domu tylko nospe max i nie wiem czy nie jet za silna...
KasikP mam nadzieję,że leki pomogą i do żadnego poronienia Broń Boże nie dojdzieTrzymam kciuki
Mnie już brzuch nie boli. Zauważyłam,że jak leże na prawym boku to jest najgorzej. Może cos w tym jest,że powinno się leżeć na lewym boku??? Nie wiem...
Na lewym boku powinno sie leżeć ze wzgledu na dobre krążenie ...Niunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:wizyta moja juz pojutrze ach doczekac sie nie moge tym bardziej ze przed chwila mialam wielki problem z oddaniem kału bo mialam straszne bole podbrzusza przy tym az sie wystrachalam ;/ miala tak ktoras z was może ???
-
nick nieaktualnyRubi wrote:cześć kobitki...a ja mam problem z jedzeniem...na nic nie mam ochoty..;/ a głodna chodzę non stop...martwię się żeby dzidzia nie była niedożywiona, ale ponoć dziecko jest bezpieczne, bo czerpie z zapasow jakie mamy w sobie...gorzej z moim zdrowiem...
Niunia86, Rubi, Anonimowa555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:hej, ciesze sie że wasze wizyty udane a badania w normie!
ja tez mam wstręt do jedzenia, ale zmuszam się do regularnych posiłków min 3 w ciągu dnia.. źle się czuję.. w badaniach moczu wyszły ciała ketonowe..ogólnie hemoglobina 9, hematokryt tez jakoś poniżej normy.. czuję się bez życia..
dziś mam wizytę, właściwie zaraz idę.. trzymajcie kciuki, to nie usg genetyczne ale wizyta u ginki, nie widziałam malucha od 4 tygodni.. -
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich w piękny jesienny poranek
Na weekend ma byc u mnie 28 stopni takze cieplutko.ciesze sie ze u Was nic zlego sie nie dzieje i jest wszystko ok.
Tak sobie pomyslalam odnośnie wózka gdyz pisalam w wczesniejszych postach ze sproboje obejsc sie bez gondoli, ale chyba macie racje takie malenstwo najbezpieczniej wlozyc do gondoli. Te wozki z malymi koleczkami nie nadaja sie dla mnie bo nie mieszkam w miescie, wiec biore pod uwage ten wozek z wiekszymi kolkami.
Dzieki ze wyrazacie swoje opinie bo dzieki Wam moge sie zastanowic czy mam racje.
Te wozki wielofunkcyjne co wstawialyscie linki to super
MamaAdasia, Anastacia33 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia