Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
noa8 wrote:Juusti69 dzieki pewnie masz racje i widocznie rejestratorka tez dobrze mnie poinformowala
a Ty kiedy masz genetyczne?? I u jakiego Dr ja mialam 3 do wyboru i wybralam pierwszego lepszego
Ja już miałam 3 USG, każde u innego lekarza, i zostaje przy tym ostatnim tzn dr WIKTOR KRZYSZTOF, super facet (młody) wszystko mi pięknie tłumaczył, byłam z mężem to mówił "Szanowni Państwo a tu widzimy.." a nie tylko do mnie
Opowiedziałam mu o moich bólach brzucha, o lekach jakie biore, o tym że inny gin stwierdził ze mam twarda macice, więc mnie bardziej szczegółowo zbadał,pytał nawet czy mam już wyniki badań krwi i moczu, dużo tłumaczył bardzo,wyjaśniał. I nawet na chwile przełączył na 3D choć przecież wcale nie musiał
Jestem bardzo zadowolona i mąż też stwierdził że facet zna się na rzeczy. Pozatym bardzo długo trzyma w gabinecie (bo było przedemną kilka Pań) Ale według mnie to dobrze, bo szczegółowo wszystko mierzy i dużo rozmawia z pacjentką, natomiast na wcześniejszym USG jak byłam, to kobieta trzymała może z 10minut... także ekspresowo. Wolę dłużej poczekać, ale też być wysłuchaną
Wizytę mam 3.09
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 10:48
-
no już sama nie wiem...najdziwniejsze, że mi się zaleczyła nadżerka...a chyba z 5 razy ją leczyłam różnymi dziwnymi specyfikami
a jak odpuściłam to ona chyba też
Monia gratulacje....dobrze, że wszystko dobrze...jesteś przykładem, że jeśli się coś dzieje, to bez zastanowienia powinnyśmy lecieć do lekarza...!MoniaP lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
noo powiem Wam, że w takim momencie sie nie myśli. Dobrze, że mój maż był ze mna bo ja byłam w takim szoku, że mało co pamiętam... Z jednej strony bardzo sie bałam, ale dziwnie też byłam spookojna (moze też dlatego że to nie była szklannka krwi tylko troszke). No i nie spodziewałam się, ze mnie zostawia w szpitalu na 4 dni. ale odpoczełam sobie od komputera, telewizora i zaliczyłam swój pierwszy pobyt w szpitalu (nie było tak źle)
Endi84 lubi tę wiadomość
-
Juusti69 to rzeczywiście wzorowy lekarz
ciekawe na jaka osobe ja trafie, mam nadzieje ze tez poswieci mi duzo czasu i przekaze wszystkie inf
ja napisalam ci na priv nazwisko mojego lekarza prowadzacego , twoj suwak dobrze wskazuje dni i tyg? bo mialas ten sam termin co ja chyba z roznica jednego dnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 11:03
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
dziękuje, chociaż każda pewnie by tak postapiła. Teraz mam L4 i musze leżeć... Kręgosłup mi już wysiada, ale czego sie nie robi dla dziecka
No i wczoraj sie ważyłam u lekarza, przytyłam tylko 2 kg a mam wrażenie że jem non stop i powinnam przytyć z 5 kg
-
noa8 wrote:Juusti69 to rzeczywiście wzorowy lekarz
ciekawe na jaka osobe ja trafie, mam nadzieje ze tez poswieci mi duzo czasu i przekaze wszystkie inf
ja napisalam ci na priv nazwisko mojego lekarza prowadzacego , twoj suwak dobrze wskazuje dni i tyg? bo mialas ten sam termin co ja chyba z roznica jednego dnia.
A u którego lekarza sie zapisalas na USG?Mój suwak się zmienił, ja w ogole mam 3 terminy
jeden z miesiaczki,ale miałam przesunieta owulacje wiec nie adekwatny, drugi z pierszego USG, ale na nastepnym USG okazał sie jeszcze inny i ciaza jednak starsza niz z ostatniego
i póki co mam termin wyliczony przez kalkulator belly
-
noa8 wrote:Aha jeszcze chcialam zapytac gdyz dopiero wczoraj zapisalam sie na genetyczne tj. 11.09 w luxmedzie , czy to usg jest w cenie normalnego tzn 100zl czy jakos szczegolnie wiecej? Bo nie wiem na ile sie nastawic ?
noa8 lubi tę wiadomość
-
noa8 wrote:Aha jeszcze chcialam zapytac gdyz dopiero wczoraj zapisalam sie na genetyczne tj. 11.09 w luxmedzie , czy to usg jest w cenie normalnego tzn 100zl czy jakos szczegolnie wiecej? Bo nie wiem na ile sie nastawic ?
-
Dzień dobry
Dziękuje za miłe słowa
Monia gratulacje że z maleństwem wszystko dobrze
Justin69 dobrze że trafiłaś na dobrego lekarza to już 50% sukcesu
Ja płace za prenatalne usg 180 zł. i nie wiem czy to dużo czy mało najważniejsze aby badanie było zrobione dokładnie i wszystko było dobrze
U nas dziś słonecznie supper aż żyć się chceMoniaP, kasss lubią tę wiadomość
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 22:56
-
Dziewczyny a ja nie mogę się przełamać do przytulanek z mężem boje się ze dostane krwawienia lub plamienia po i na pewno nie będę mogła się skupić a nie mogę też go tak odtracac choć nie nalega wiem ze chce nie wiem co robić? Powiedziałam że w drugim trymestrze wrócimy do tego a zaczyna się już we wtorek
[/url]
-
Kass..mam ten sam problem....mój D się podpytuje...a ja czuje że jak dojdzie do zbliżenia to będę strasznie spięta i dupa z tego będzie...my też mieliśmy czekać do 2 trymestru...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyKasss wiem coś o tym też mam jakąś blokadę co do bliskości z mężem .niby czytałam ze nic się stać nie może ale jakoś tez boje się tego i tez odkładam to do drugiego trymestru a co jak nie będę nadal chciała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 11:23
-
No właśnie a jak lekarz zabroni bo też tak moze być będę miała wtedy wyrzuty sumienia ze nie chciałam jak można bylo. Widzę ze nie tylko mnie to dotyczy a juz się bałam ze coś nie tak ze mną. Może to tylko kwestia pierwszego razu po takiej przerwie nie wiem juz sama
Konwalianka teoretycznie my to wiemy gorzej z praktykaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 11:33
[/url]
-
Juusti69 wrote:A u którego lekarza sie zapisalas na USG?
Mój suwak się zmienił, ja w ogole mam 3 terminy
jeden z miesiaczki,ale miałam przesunieta owulacje wiec nie adekwatny, drugi z pierszego USG, ale na nastepnym USG okazał sie jeszcze inny i ciaza jednak starszao niz z ostatniego
i póki co mam termin wyliczony przez kalkulator belly
Zapisalam sie do Dr Szymula nawet nie wiem czy to kobieta czy mezczyzna no ale nic ..
Lekarz powiedzial zeby sugerowac sie pierwszym termin z usg zmieniajace sie terminy zebym nie brala pod uwage
W takim razie my mamy cos tanio to usg genetyczne skoro 100zl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 11:37
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualny