Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
noa8 wrote:Bella mowia ze na chlopca nie chce sie slodkiego
Ja wrecz przeciwnie miesa nie tkne same lagodne i slodkie smakia wy slyszalyscie o jakis ciekawostkach apropo płci?
noa8 lubi tę wiadomość
[/url]
-
kasss wrote:Noa podobno ilość udezen serca na minutę jeśli do 140 chłopiec jak ponad dziewczynka i jeśli do zapłodnienia doszło przed ovulacja to dziewczynka po chlopiec a słodkie i slone u mnie się nie sprawdzi bo nie jem ani kwaśnego ani słodkiego w ogóle smaków nie mam. Wiem ze to takie głupoty ale ja mam przeczucie na dziewczynkę i te wszystkie zabobony się sprawdzają a jak będzie zobaczymy;-)
u mnie Kruszynka ma 164 uderzenia na minute i lekarz powiedzial, ze cos widzial miedzy nozkami i jest szansa, ze bedzie chlopiecwiec wydaje mi sie, ze kazda ciaza inna i musimy poczekac jeszcze chwilke by sie dowiedziec kto tam sobie siedzi
-
Gabi powodzenia i oczywiście mało stresów w ciąży.
Bella gratulacje i wielu radosnych lat u boku połówki:)
Ja znowu jestem przeziębiona i córka również. Kichanie i katar:( Na szczęście babcine sposoby działają.
Dziś zaplanowałam duuużo odpoczywać. Szykuje nam się piękny dzień
Miłego dnia mamuśki.bella82, gabi30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Bella wszystkiego naj i przede wszystkim zdrowego bobasa!
Ja już wstałam po weselu. Niedługo trzeba sie szykować i jechac na dożynki bo mamy grać zabawe pod chmurkąMam nadzieje.że chociaż nie bedzie padać
Jutro o 17 wizyta. Troche sie martwie ale nie moge sie już doczekac.
Spokojnej niedzieli życze
bella82 lubi tę wiadomość
-
Przesyłam przepis na syropek, który przed chwilką zrobiłam:))) Idealny na przeziębienie.
SYROP IMBIROWO-MIODOWY
- 2,5 szklanki wody
- jeden spory korzeń imbiru
- jedna duża cytryna
- szklanka miodu
- ew 1/2 szklanki cukru jeśli ktoś lubi na słodko
Do garnuszka wlewamy wodę i dodajemy starty (na dużych oczkach) imbir i cukier (opcjonalnie). Gotujemy na małym ogniu ok 25 min. Kiedy przestygnie odcedzamy imbir, dodajemy cytrynę (można też dodać startą skórkę) i miód. Należy wypijać łyżkę syropu 3 razy na dobę bądź szczodrze dolewać go sobie do herbaty.kasss, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
Endi niestety mój organizm nie przyjmuje teraz imbiru. Gabi pewnie ze raźniej zwłaszcza ze wszystkie na tym samym etapie jestesmy=)
Dziewczyny nie wiem co jest grane cały tydz dobrze się czuje a jak jest niedziela to wymiotuje od rana do wieczora wszystkim co zjem:([/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny