Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny. wieki mnie nie bylo z wami, u nas narazie wszystko ok. 15 mam wizyte u gina i nie moge sie doczekac;) jesli juz wszystko bd ok to bd na bardzo dobrej drodze. ogolnie czuje sie ok i malo kiedy wymiotuje( na szczescie) co u was?Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gabi trzymam kciuki aby choroba odeszła w dal i aby urodził się zdrowy dzidziuś!
u mnie dziś stres.. pierworodny ma problemy z brzuszkiem - często stolce i wymioty.. po płatkach kukurydzianych z mlekiem - wymiotował, po rosole - wymioty.. jestem starsza o kolejne 5 lat.. podałam enterol, naparzyłam kobylaka, wymieszałam z odgazowaną coca cola i na szczęście już nie było wymiotów ani biegunek; mały zjadł chlebek kukurydziany i z połowę połowy kromki chleba; oczywiscie martwię się okropnie, ta bezsilność mnie dobija ;/
z tego wszystkiego brzuch mnie boli i czuję ucisk w klatce piersiowej - nerwoból jak nic.. ech.. zycie matkigabi30 lubi tę wiadomość
-
Konwalianka wspolczuje najgorsze dla matki jest patrzeć jak dziecko cierpi i sie meczy dobrze ze przeszło małemu
Justyska ja siedzę cały tydz a w niedziele do kosciola nawet nie moge iść mam nadzieje ze to minie;-)konwalianka lubi tę wiadomość
[/url]
-
Niunia86 wrote:Dziewczyny jeżeli chodzi o ból konkretnego jajnika to byc może dzidzia jest umiejscowiona bliżej lewego lub prawego. Ja sobie kupiłam ten detektor tętna i poerwszy raz jak sprawdzałam to położylam na środku brzucha i nic, cicho i głucho.. chwile strachu ale przypomnialam sobie,że lekarz jeździł mi USG bliżej lewej strony i przyłożylam po lewej i piekne tetno uslyszałam. Kilka dni pozniej bylo na srodku a pozniej znowu po lewej
takze ten bol to moze dzidzia sie rozpycha
Dziewczyny jakie Wy polecacie detektory tętna? -
nick nieaktualny
-
Justyska Ja nawet się nie wybieram bo wiem ze nie dala bym rady wytrzymać trzeba liczyć na to ze w drugim trymestrze minie a u mnie zaczyna się juz we wtorek;-) Zosia ja nie mam detektora chyba tylko niunia ma;-)
Justyska89 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
dzięki kass poszperałam trochę w internecie i widzę, że domowy detektor można kupic za około 200 zł muszę sie zastanowic nad zakupem chyba...mój maluszek ma prawdopodobnie 2 naczyniową pępowinę i wolę trzymac rękę na pulsie.
-
Konwalianka ja też w weekend stres z pierworodnym tylko, że zęby. Cała sobota i nocka w sobotę płacz i ból zęba a gdy nurofen w podwójnej dawce przestał pomagać to ręce mi opadły a mały od marcowej wizyty ma uraz do dentysty. Jenak po 1h rozmowie i tłumaczeniu usiadł dziś na fotelu i dał zęba zatruć. Wieczorem w końcu zjadł, tylko napuchnięty jest a rano do przedszkola. A ja tradycyjnie już drugi tydzień po 20 zaczynają się u mnie okropne mdłości i tak męczą aż padnę koło 2-3 w nocy a rano super.
-
Niunia86 wrote:Zosia detektor kupilam na tej stronie www.volos.com.pl i kosztował 200 zł z groszami. Tam jest ich kilka więc możesz poczytac i ewentualnie wybrac ten,który Ci pasuje
Dzieki Niunia86może ten zakup sprawi, że będę trochę spokojniejsza:-) fajnie by było już poczuc ruchy maluszka ale na to chyba wszystkie musimy poczekac... A jak dziewczyny Wasze brzuszki zaokrąglają się powolutku?
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Też już się nie mogę doczekać ruchów Malucha
Dzisiaj ja mam wizyte o 17Mam nadzieje,że wszystko jest dobrze bo nie wiem skąd ale od jakiegoś tyg mam wrażenie,że dzidzia za wolno rośnie i sie martwie...
A co do brzuszka to w sobote na weselu z moim M zauważyliśmy,że zaczął odstawać
Miłego dnia DziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 08:37