Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kasss wrote:Witam gratuluje wczorajszych udanych wizyt ja byłam wczoraj na małej rodzinnej imprezie i jak tylko wróciłam do domu to wszystko zwróciłam a myślałam ze to juz za mną. Dzisiaj mam wizytę u Endo a jutro u gina ciekawe jestem ile spadło moje tsh. Bella ciekawa jestem czy to prawda ze na dziewczynki tak się wymiotuje i wszystko drazni ? Ty chyba masz mieć chłopca?
lekarz powiedzial, ze chlopiec ma byc -
Witam się w nowym tygodniu cotygodniowym zdjeciem
) już brzusio troszkę widoczny
) z czego bardzo się cieszę
)
Kto dziś wizytę? Za kogo trzymamy kciuki?
noa8, Zosia_Tosia, Scarlett2014, kasss, Rubi, SunSun, Niunia86, bella82, gabi30, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Mamusie
Jak dobrze czyta się o Waszych łagodniejszych objawach;-) U mnie też większośc objawów poza bólami głowy złagodniały co akurat w moim przypadku nie cieszy bo jestem po wielu latach starań i stracie w tym roku wiec niestety jeszcze nie osiągnęłam pełnego spokoju...ale jak Was czytam to od razu czuję się spokojniejsza!Dziękuję dziewczynki!
Ja dzisiaj wybieram się do stomatologa na przegląd mam nadzieję że nie będzie miał za dużo roboty:-)
Miłego dniaDorka1979 lubi tę wiadomość
-
A co do dolegliwości to ją miałam mdłości 3 dni i już miałam dosyć
) także bardzo wam wspolczuje.. ;/ i że mimo tego tak bardzo się cieszynie ta ciążą i się nie zrazacie tym ;* podziwiam;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 11:32
-
kasss wrote:Sunsun u mnie też było podejrzenie salmonelli dostałam antybiotyk i na tym się skończyło s ty oddawalas próbki kalu do sanepidu ?
-
SunSun wrote:Ja antybiotyku nie dostałam,próbkę dawałam plus do tego wszystkie próby watrobowe i na trzustke musialam zrobić.U mnie okazało sie ,ze mam za szybką przemianę i sie nie zdarzyło zabarwiac..byłam na ścisłej diecie - choć szczerze mówiąc przez wymioty i mdłości w ogóle mi to nie przeszkadzalo
[/url]
-
Witam,
Gratuluję pomyślnych wizyt.
To nieprawda, ze wymiotuje się na dziewczynkę, ja w pierwszej ciąży wymiotowałam do 20tc, a urodziłam chłopca.
Teraz nadal mam mdłości i od czasu do czasu wymioty, już przywykłam do tego.
czy ktoś wie co z Madziq i z Welonisią ?
Mój brzusio dzisiejszy
Ja narazie mam około -0,5 kg do wagi z 8tc,ale już zaczynam przybierać.
W 1szej ciąży na tym etapie miałam około 2,5 kg na +
Madziutek śliczny brzusio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 12:07
madziutek 23, bella82, magda91, gabi30, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
MamaAdasia wrote:Witam,
Gratuluję pomyślnych wizyt.
To nieprawda, ze wymiotuje się na dziewczynkę, ja w pierwszej ciąży wymiotowałam do 20tc, a urodziłam chłopca.
Teraz nadal mam mdłości i od czasu do czasu wymioty, już przywykłam do tego.
czy ktoś wie co z Madziq i z Welonisią ?
Mój brzusio dzisiejszy
Ja narazie mam około -0,5 kg do wagi z 8tc,ale już zaczynam przybierać.
W 1szej ciąży na tym etapie miałam około 2,5 kg na +
Madziutek śliczny brzusio
no Twoj tez juz ciazowy ;* superale widze ze w dzinsy sie jeszcze miescisz... ja mimo ze od poczatku przytylam ok kg to juz od 8 tyg chodze tylko w leginsach i sukienkach bo zawsze mnosilam bardzo obcisle dzinsy i nie chcialam mojego maluszka usciskac
)
-
czekaja wrote:http://zapodaj.net/9411efffb99d1.jpg.html
http://zapodaj.net/a6468942044f2.jpg.html
Też mam na swoim zdjęciu zapis 11,8 cm/1,6/22Hz i nie wiem co to jest to 11,8 cm bo długość dziecka miałam podaną wtedy 6cm to 1,6 to jest przybliżenie z jakim jest zrobione zdjęcie bo na innych zdjęciach mam w oddali dziecko i jest 1,1. Ale jak będę u gina 29 września to dopytamczekaja lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny piękne brzuszki! A to mój dzisiejszy brzuchol
Edit: Przepraszam za lustro, dopiero teraz widzę jakie jest brudne <wstyd>
Niestety dziś znów dopadł mnie dzień zombie. Przez mdłości i wymioty musiałam przełożyć wizytę u stomatologaCo najdziwniejsze mimo mdłości mam ogromną zachciankę na tajskie curry, więc właśnie zabieram się za obiad
Któraś z marcówek dziś wizytuje? Czekamy na czyjeś relacje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 16:08
SunSun, Zosia_Tosia, madziutek 23, MamaAdasia, kasss, Anastacia33, bella82, magda91, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny piękne brzuszki, ja tez mam taki zaokrąglony narazie. Ale zobaczycie jak zaczniemy rosnąć to w takim tepie ze nie nadazymy zdjęć dodawać. Pamiętam w pierwszej ciąży do 6 miesiąca mialam ladna okragla piłeczkę a potem jak ruszyłam to masakra, z dnia na dzień coraz wieksza
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
MartaM wrote:Dziewczyny piękne brzuszki! A to mój dzisiejszy brzuchol
Edit: Przepraszam za lustro, dopiero teraz widzę jakie jest brudne <wstyd>
Niestety dziś znów dopadł mnie dzień zombie. Przez mdłości i wymioty musiałam przełożyć wizytę u stomatologaCo najdziwniejsze mimo mdłości mam ogromną zachciankę na tajskie curry, więc właśnie zabieram się za obiad
Któraś z marcówek dziś wizytuje? Czekamy na czyjeś relacje?
hey zauwazylas ze mamy prawie takie samo zdjeciefigurke i brzuszek tez
hihi
a wogole to chyba uruchomilam lawine zdjec?
MartaM lubi tę wiadomość