Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyByc może ze zalecane nie byłam pewna:) - mi gin zlecała bez pytania mnie o zdanie i robiłam je z pozostałymi zleconymi badaniami:) od razu na pierwszej wizycie. Tsh w ciąży ważna sprawa ja tez musze kontorolowac mimo ze nie jestem na lekach. Faktycznie norma dla ciężarnych jest inna. Moja lekarka nie zwróciła na to za pierwszym razem uwagi a później jak leżałam na patologii to ordynatorka mało na mnie nie krzyczała jak zobaczyła wyniki tsh miałam powyżej 4. Później spadło do 1,9 ale już do konca ciąży brali mnie za matke ze zwiekszonym ryzykiem powikłań. Nawet w karcie wypisowej z porodowóki miałam wpisane noworodek matki z niedoczynnoscia tarczycy i mojej Olci od razu po urodzeniu sprawdzali czy nie ma wrodzonej niedoczynności. Całe szczeście było ok.
-
mnie tez HIV zalecono bez pytania i nie mówiono, że mogę sobie wybrać czy chcę je robić czy nie....a na liście badań lekarz odhaczył 3 pozycje które mogę robić a mogę odpuścić...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Rubi wrote:mnie tez HIV zalecono bez pytania i nie mówiono, że mogę sobie wybrać czy chcę je robić czy nie....a na liście badań lekarz odhaczył 3 pozycje które mogę robić a mogę odpuścić...
-
Mnie tez nie pytano,czy chcę zrobić badania na HIV,choć już wcześniej przed każdym IVF mieliśmy robione,zarówno ja jak i mój mąż. Uważam,że nie zaszkodzi zrobić,nawet jeżeli jest się pewnym.
Dziewczyny fajne macie brzusie,ja dziś tez przyglądałam się swojemu w lustrze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale fajne macie brzuszki
Mój też już odstaje ale na razie nie mam jak zdjęcia wstawic bo na wyjeździe jestem. Ale na zdjęciach widze już ten mój czwarty miesiąc
Mój M dzisiaj rano spojrzał na mnie jak się ubierałam i powiedział tak: ojej jaki Ty masz już fajny brzunio
DobranocZosia_Tosia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Witam się z łóżka szpitalnego:/ wczoraj dostałam krwawienia.. w sumie to nic nie wiem dostałam 3x2 luteina magnez i nospa..i leżeć leżeć leżeć..dziś będzie usg i wyniki krwi bo wczoraj przyjechałam w nocy.ehh boję się..trzymajcie kciuki.Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi trzymam kciuki:) Kurcze myślałam,że na tym etapie już jesteśmy bezpieczne,Maluchy też a tu taa niedobra wiadomość....
Trzymam mocne kciuki i koniecznie daj znać co tam sie dzieje. Mam nadzieje,że to tylko mały wybryk matki natury i zaraz będziesz w domku -
Rubi jestem z Toba
przeciez dopiero bylas na genetycznym i wszystko bylo ok a tu taka sytuacja na drugi dzien. My chyba do konca nie mozemy byc niczego pewne echh.
Bedzie dobrze
Gosiaczek to na swoim przypadku pokazalas ze trzeba koniecznie kontrolowac tsh.Scarlett2014 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Rubi 3majcie się z maleństwem dzielnie! wszystko będzie dobrze trzymam mocno za Was kciuki! pisz nam koniecznie jak się czujecie! uściski
-
nick nieaktualny
-
tylda87 wrote:Hej dziewczyny termin mam na koniec marca 2015 teraz jestem w 12Tyg i dzis zaczelam miec bol ucha lekarz rodzinny podejrzewa ze to zapalenie slinianki czy ktoras z was wie moze jak sobie poradzic z bolem ucha nie chce brac antybiotykow
Rubi kochana mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze wierze w to