Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzekaja ja nie odczuwam kłucia w szyjce, ale czasami czuje kłucie (taki dziwny ból który trudno mi określić) w udzie. Lekarz powiedział, że to może być zaburzenie elektrolitów i po ciąży przejdzie
ewentualnie pomóc może magnez (który biorę) i wapano (którego nie biorę)
czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam klucia znowu gdzie indziej, jak raptownie wstaje badz sie przekrecam to boli mnie po bokach i to po obydwu stronach ale zaraz mija..
Scarlett narobilas mi smaka ciastem , jak zrobisz to wstaw zdjeciei daj przepis
Krysti lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Justyska89 wrote:Ale kasss mi się wydaje ze wypłatę powinnaś dostać odrazu wtedy kiedy miałaś mieć wypłatę albo na koniec miesiąca
[/url]
-
czekaja wrote:
Niunia a co lekarz mowil na klucia w szyjce??
Mi powiedział,że to może być po dźwignięciu czegoś bądź przy większym ruchu. U mnie by się zgadzało,bo kłuje głownie na weselach lub jak zakupy niose. Ale może to być też kwestia rozciągających się mięśni, bo powiedział,że szyjke mam w stanie idealnymczekaja lubi tę wiadomość
-
Justyska89 wrote:Dziewczyny a mam coś takiego ze nieraz mnie boli tak jakby kość w posladku czasem nie moge wstac macie coś takiego ???
Ja mam czasami tak,że nie mogę na noge stanąć. Nie wiem skąd to sie bierze. Ponoć w tym miejscu boli jak się rwa kulszowa odzywa ale ja nigdy nie miałam żadnych problemów z tym więc nie mam pojęcia dlaczego tak jest.
A i jeszcze jak sie chwilę zasiedzę to tak mnie boli w pachwinie,że przez chwilę na noge nie moge stanąć aż nie rozchodzę bólu... -
Justyska89 wrote:Dziewczyny a mam coś takiego ze nieraz mnie boli tak jakby kość w posladku czasem nie moge wstac macie coś takiego ???
A nie jest to przypadkiem rwa kulszowa? Czytałam, że to wśród ciężarnych dość popularne, tylko nie wiem czy nie w bardziej zaawansowanej ciąży. Nie życzę tego nikomu. Ja mam tą dolegliwość od kilkunastu lat i powiem wam, że to straszne jest jak zacznie boleć. Boli właśnie tak dziwnie niby biodro, niby coś w dole kręgosłupa ale tak naprawdę nie wiadomo gdzie. Nie mogę wtedy leżeć siedzieć, chodzić. Najlepiej jest stać i się nie ruszać a to jak wiadomo długo jest nierealne. Na szczęście zdarza się to kilka razy w roku i mija po kilku dniach. -
Kass prwcodawca tez nie chcial mi zaplacic. W mailu musialam go postraszyc inspekcja pracy i od razu mialam przelew. Nie mialam wyjscia, ignorowal mnie a ja bez pieniedzy....
Dorka1979 lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
To ja tez dzis wstawie z dzis zdjecie bo wczorajsze bylo do kitu
No zaznaczam ze taki brzuch mam od moze 4 dniwczesniej byl zupelnie plaski
)
Dla pocieszenia i porownania moj brzusio z 17tc
Madzik82, bella82, Emartea, Niunia86, Krysti, Dorka1979, noa8, MamaAdasia, czekaja, magda91 lubią tę wiadomość
-
u mnie się coś zęby odzywają, muszę umówić się do dentysty i zacząć pić mleko, ble, jogurtów i innych tego typu rzeczy też niestety nie znoszę
dzień dzisiaj wyjątkowo ładny, przyznaję
jejku to czekanie 4 tygodnie na następną wizytę jest po prostu wiecznością -
super brzuszki Kochane, moze ja tez sie odwaze i wstawie zdjecie w niedziele jak wejde w nowy tydzien
a ja wlasnie koncze robic rosolek i juz mi slinka cieknie!
piekna pogoda, bylam w sklepie i jest cudownie ale czuc, ze idzie zimau nas otworzyli jarmark i wystawili pyszne jedzonko, kielbaske, chlebek i dania z innych krajow i jak przechodzilam to mi slinka ciekla a jak zobaczylam baklave ktora uwielbiam to oszalalam! ale obeszlam sie smakiem bo byla sprzedawana bez opakowania, i byla na pelnym sloncu wiec ze smutkiem odeszlam
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Madzik82 wrote:Kass prwcodawca tez nie chcial mi zaplacic. W mailu musialam go postraszyc inspekcja pracy i od razu mialam przelew. Nie mialam wyjscia, ignorowal mnie a ja bez pieniedzy....
Madziulek super brzuszek różnica jes duża a tak naprawde to tylko tydz u mnie tak amo jest i załważyłam to dopiero porównując zdjęcia;)[/url]
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:witam i ja! Już od 6 na nogach, dom ogarnięty, zupka się gotuje, kompocik gotowy, mięsko się rozmraża..
u synka choroba się rozwija ;/ nocka kiepska.. ech..
vanilla - witaj!
bella, przy I-wszym nie chodziłam, bo szkoda mi było kasy a nie miałam darmowej, teraz już mi się nie przyda.. zresztą u mnie nikt nie pytał, czy mam szkołę - na pewno pomocne pierworódkom o opiece itd, ale nie oszukujmy się, na sali porodowej masz w d..pie oddychanie i to co ci tam powiedzieli -
nick nieaktualny