Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie już jest zarodek więc serduszko to kwestia kilku dni-tak powiedział mój gin. Ale żeby było wszystko wyraźne to jadę nie za tydz tylko za 2:) Wtedy już powinno być pięknie widoczne,mocno powinno bić i może zobaczę już jakąś rączkę...?
mizzelka, Agaawa lubią tę wiadomość
-
witam nową mamę
Rybieńko trzymaj się! szkoda nerwów na fusa ;/
Słodka ja nie spałam całej nocy takie białam skurcze, ciągnięcia itp.. ale to tylko 3-4 dni i potem spokoj czasami zakłuje ale rzadko
co do zielonych herbat wypije raz na jakis czas, bardziej pasują mi soki
a co do ostrych przypraw uwielbiam i jadłam ostry sos przed dwa dni (akurat na wyjezdzie i beta dobrze rosła itp) więc wszystko w umiarze jest OK
więc relaks spokój czekamy na wizytę kolejną
a co do rubryki róbcie co chcecie edytujcie i wstawiajcieslodka100, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
dzieki mizzelka w takim razie poustawialam nas w kolejnosci wg daty porodu od razu fajniej sie czyta
prosze tylko kochane ktore robily bete i wpisywaly ja w tabelke (wynik) o opowiedzenie sie czy sa za wykreslenie wyniikow bety a pozostawienie tylko dat pierwszej bety badz testu bo sie robi balagan za szeroko wszystko wychodzi a ta kolumna jak sama nazwa wskazuje to termin testu a nie wyniki ile wyszlo bo to same nam tu piszecie na forum i fajnie ale w tej tabelce to chyba zbedne co?????? takie jest moje zdanie ale prosze zeby wypowiedzialy sie jeszcze te ktore robily ta bete bo nie bede sie rzadzic i waszych wpisow wykreslac zebym zjebki nie dostala
LISTA MARZEC 2015!
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cIFJIxHWjO0F-czYafHhvPNPAUQo04WtE9LXa3rQv0w/edit?usp=sharing
a nowe mamuski prosze sie wpisywac do tego linka powyzej GratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 15:29
MamaAdasia, Agaawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez jestem za wykresleniem
Na pierwszej wizycie polozna powiedziala ze mam jesc i pic wszystko jak dotychczas, tylko zrezygnowac z zielonej herbaty (ewentualnie raz na jakis czas jezeli musze, bo do tej pory wypijalam dzbanek dzienni) surowego miesa i owocow morza i serow plesniowych. Pytalam tez o ostre potrawy (ktore uwielbiam !) to jezeli nie bede sie po nich zle czula to nie ma przeciwwskazan.
Witam wszystkie nowe przyszle mamy !slodka100, MamaAdasia, Agaawa lubią tę wiadomość