Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niunia86 wrote:slodka100 mnie od 3-4 dni napiernicza lewy jajnik a pierwszego dnia to aż do uda promieniował i też się bałam,że może być pozamaciczna ale wczoraj byłam na USG i wszystko w idealnym porządku-nawet mały Kropuś był, także nie masz się co martwić. Widać taki urok naszych Maluchów
mnie jak jajnik boli to też ten lewy, dziaiaj czułam go kilka godzin jeszcze teraz co jakiś czas zakłuje, no ale cóż, przychodzi chwila, że się martwię, ale przecież nic na to nie poradzę, staram się szybko zacząć myśleć o czymś miłym i mówię do brzuszka-fasolki: "kocham cię i czekam na ciebie" gdzieś te słowa przeczytałam i zapożyczyłam:)slodka100, Rubi, Niunia86, SunSun lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
staram się nie zwariować czasem myślę, jaka byłabym spokojna gdybym nie miała dostępu do internetu:) od dzisiaj postanowiłam nie wchodzić na dłużej niż 4 godz w ciągu całego dnia:)
jakbym przeczytała, że jedna osoba napisała, że jak zobaczyła zakonnice to za dwa dni poroniła to człowiek jest taki, że będzie o tym tylko myślał i bał się zobaczyć zakonnicy choćby w tv, mimo że wie że to głupie... ale potem jakiś głupi lęk siedzi w człowieku i wraca to na myśl chociaż się tego nie chce...
miłej nocy dziewczynki, my dzisiaj śpimy we troje, mężulek wraca z delegacji:) będzie chciał się nacieszyć brzuszkiem:)SunSun lubi tę wiadomość
-
Ja uciekam spać bo weselny weekend przede mna a później wczasy Ale pewnie bede Was podczytywać bo nie wytrzymam he he
Dobranoc wszystkim i dobrego samopoczucia fizycznego i psychicznego przede wszystkimAnulka26, MamaAdasia, Rubi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej MAMUŚKI Wyspane? Ja tak średnio- z resztą cały czas chce się mi spać A weekend zapowiada się w łóżku ponieważ u nas leje jak z cebra Okropna pogoda, jedynie zachęca do tego aby nakryć kołdrą ciałko i spać Oj tak jak tylko wrócę z pracy daję nura pod kołderkę Widzę, że duzo z nas wybiera się nad morze Co na to Wasi lekarze? Ja umawiam się na wizyte dopiero po powrocie
-
U mnie w szpitalu codziennie pobudka o 6 heh nie dadzą pospać miłego dnia Kobitki :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
slodka100 wrote:ale sie wystrachalam przed chwila ;/ pare dni temu mąż kupil mi takie gotowe tiramisu ala jogurcik i zaczelam se jesc i nagle mnie olsnilo ze tam moze byc alkohol i faktycznie jest masakra mam nadzieje ze te 2 kęsy nie zagrozą mojej kropeczce ale nie ma co swirowac tylko cieszyc sie ciaża
bez przesady, dwa kęsy nie zaszkodzą.. niektóre kobiety nawet nie wiedzą, że są w ciąży i prowadzą normalny tryb życia a dzieci zdrowe.. nie popadajmy w przesadę.. -
Witam Was kochane...a u nas w nocy jacyś debile się darli coś rozwalali tłukli i mąż rano mówi, że lusterko nam w drugą stronę wygięli ;/ co za idioci życzę temu, który to zrobił, żeby złamał rękę ;/ chyba że kopali nogą...no niestety na nasz samochód trafiło...ehh ja mam słuchajcie taki apetyt, że co się rano budzę to aż mnie ciągnie cały przełyk i dalej i woła jeść, więc idę rzucić się na lodówkę...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
mam pytanko do Was...Jeżeli mój lekarz przyjmuje prywatnie w klinice nierefundowanej przez nfz, to czy ze jeśli dał mi skierowanie na badania to będę musiała za nie płacić?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
hej dziewczyny ja spałam jak zabita bo wczoraj w pracy byłam sama i tak się nabiegałam pracuje w restauracji a teraz wakacje i pełno ludz szef mi nie dał nikogo do pomocy i miałam wyrzuty sumienia że mecze tak kruszynkę nie długo będę musiała mu powiedzieć byłam taka zmęczona jak nigdy więć dziś leniuchuje cały dzień[/url]