Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny a powiedzcie mi czy przy takim wzroście bety (przypomne 1.07- 2178, 7.07- 11792) mogę się cieszyć, że wszystko jest ok? np że pojawił się zarodek? bo tak jak mówię wizyta dopiero 18 i troszeczkę się boję. chce żeby było wszystko ok z dzidziusiem upragnionym:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy się właśnie pakujemy jutro jedziemy nad morze na tydzień wiec mogę się chwilkę nie udzielać herbaty zielonej pije 2,3 szklanki dziennie do tego jem dużo bobu w którym jest kwas foliowy także herbaty nie odstawie coś ciepłego pić musze a kawy nie pijam
Dopiszcie mi kolejna wizytę 1.08Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 18:09
slodka100, Anulka26 lubią tę wiadomość
-
Ja też się właśnie powoli pakuję bo nad morze wyjeżdżamy. Co prawda my dopiero w poniedziałek nad ranem ale jutro jedziemy na wesele więc jak wrócimy po poprawinach to sen i od razu wyjazd to akurat wszystko już będzie naszykowane Kilka dni relaxu dobrze mi zrobi,jodu się nawdycham i szybciej czas minie bo do wizyty jeszcze 2 tyg
slodka100, Anulka26 lubią tę wiadomość
-
biedna La to mizzelko musimy chyba ja niestety wykreslic z listy buuu ?????
laseczki wpisalam na liste to co chcialyscie
niunia ale fajnie masz z tym weselem i wyjazdem a gdzie jedziesz ?
ja tez planuje wypad nad morze ale to sie jeszcze zobaczy co gin powie
fajnie tak sie zrelaksowac od tej codziennosci przynajmniej czas szybciej zleci do nastepnej wizyty -
Jedziemy do Sopotu na kilka dni. Ja też pytałam lekarza jak z wyjazdem i powiedział,że jeżeli samochodem to spokojnie mogę jechać tylko najlepiej wygodnie rozłożyć się z tyłu i wziąć nospe w razie co. I tak co 2 godz postój,żeby nogi i kręgosłup rozprostować
slodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny