Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarah88 wrote:a ja jak mam na cos ochote to to jem i tyle, ozywiście z umiarem, nie za często, ale moim zdaniem i zdaniem mojej rodziny lepiej zjeść niż dostać potem "pypcia" cokolwiek to znaczy
ostatnio zjadłam nawet makrele wędzoną mimo ze nie powinno się jeść wędzonego, ale mialam taka ochote ze musialam, i do konca ciąży raczej juz nie zjem
w sumie tez prawda i zgadzam sie, bo musze powiedziec, ze ja juz sama nie zawsze wiem co moge jesc a czego nie i dosc czesto odmawiam sobie rzeczy na ktore mam ochote -
Noa wlasnie myslalam dzis o Tobie rozmawialam z siostra i mowila mi, ze paskudna pogoda i taka ma byc przez caly tydzien wiec trzymaj sie cieplo!
super, bardzo fajnie!!!! to na pewno duza pomoc i oszczedosc. ja dopiero w grudniu taka pake dostane jak siostra przyjedzie na Swieta. ewentualnie bratowa mi os tam odstapinoa8 lubi tę wiadomość
-
bella82 wrote:w sumie tez prawda i zgadzam sie, bo musze powiedziec, ze ja juz sama nie zawsze wiem co moge jesc a czego nie i dosc czesto odmawiam sobie rzeczy na ktore mam ochote
a ja kilka dni temu bylam w McDonaldzie i nawpierdzielalismy sie z mezem
bella82 lubi tę wiadomość
-
Melduje sie po wizycie. Dzidzia cała i zdrowa. Sporo urosła ale pan dr nie mierzył już,wagi też nie podał. Połówkowe jednak 6 listopada bo to ponoć najlepszy czas
Dostałam taki teścik który pomoże panu dr w USG. Lista chorób ktore były w rodzinie,żeby wiedział na co najbardziej zwrócic uwage. Na szczescie nic u nas sie nie dzialo,zadnych chorób nie było wiec jestem w miare spokojna.
Miłego dniaScarlett2014, bella82, noa8, Sarah88, SunSun, kasss, madziutek 23, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny muszę wam cos powiedzieć dzisiaj dostałam ten laktator i cos mnie podkusilo zeby go sobie wypróbować i przystawilam do piersi i zaczęłam pompowac a tam tyle siary wylecialon;o byłam w szoku . chyba będę miała dużo mleka.
Sarah88, slodka100, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
bella82 wrote:Noa wlasnie myslalam dzis o Tobie rozmawialam z siostra i mowila mi, ze paskudna pogoda i taka ma byc przez caly tydzien wiec trzymaj sie cieplo!
super, bardzo fajnie!!!! to na pewno duza pomoc i oszczedosc. ja dopiero w grudniu taka pake dostane jak siostra przyjedzie na Swieta. ewentualnie bratowa mi os tam odstapi
Jest okropna pogoda echh a tam gdzie mieszkam jest 25stopni. Ja te ubrania tez w grudniu dopiero przez przewoźnika przewioze bo do samolotu nie ma opcji. Dzięki za cieple słowana koniec dodam ze wszędzie dobrze ale w domu najlepiej, tesknie juz za mężem .
noa8 wrote:Dziewczyny muszę wam cos powiedzieć dzisiaj dostałam ten laktator i cos mnie podkusilo zeby go sobie wypróbować i przystawilam do piersi i zaczęłam pompowac a tam tyle siary wylecialon;o byłam w szoku . chyba będę miała dużo mleka.
noa8 lubi tę wiadomość
-
Niunia dobrze ze kruszynka zdrowa!
Sarach makrela to pikus zachcianki za mną od soboty chodzi gin z tonikiem bądź jakiś orzezwiajacy drink ale cóż muszę się obejść smakiem nie ma innej opcji!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 14:12
Niunia86 lubi tę wiadomość
noa8 wrote:Niunia dobrze ze kruszynka zdrowa!
Sarach makrela to pikus zachcianki za mną od soboty chodzi gin z tonikiem bądź jakiś orzezwiajacy drink ale cóż muszę się obejść smakiem nie ma innej opcji!noa8, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
hey laseczki
gratuluje pomyslnych wizyt
na dobry dzien a raczej juz popoludnie slodki i smieszny filmik dla was o naszych kruszynkach
https://www.youtube.com/watch?v=3r5_50_trRk
powiedzcie mi czy wy usg polowkowym nazywacie to 3d/4d???? bo ja je bede miec dopiero w 24tc wiec jeszcze mam troche czasu
az wstyd sie przyznac ale jestem jeszcze w pizamiebo po sniadaniu zrobilo mi sie nie dobrze na żoładku i tak sie rozleniwilam do teraz
ale zaraz sie ubiore :p
taka ladna pogoda wiec wypadalo by wybrac sie na spacerchociaz do spozywczaka
bella82, Niunia86, Zosia_Tosia lubią tę wiadomość
-
bella, z tymi rękami, to największa bzdura.. ja ćwiczę, codziennie moje ręce są w górze..codziennie podnoszę ciężary (niewielkie ale jednak), owszem, lekarz mówił, abym wraz z wejsciem w 3-ci symestr wyciszała ćwiczenia siłowe na relaksacyjne, ale póki co nie żadne nie szkodzi.. ja nawet pompki robię!
noa - ilość mleka zależy od tego czy maluch nauczy się ssać i jak często będziesz go przystawiać..bella82 lubi tę wiadomość
-
slodka, nie tylko Ty dzisiaj leniuchujesz. Ta pogoda przybiła mnie też do łóżka. Skoczyłam do sklepu na chwilkę po pieczywo, mleko zsiadłe i pączka
I dalej do łóżeczka
Na alkohol mam ogromną ochotę. Wzięłam łyczka szampana na weselu i nic więcej. Dzielnie się trzymam, ale ślinka cieknieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 14:35
slodka100 lubi tę wiadomość