Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarah88 wrote:a ja jak mam na cos ochote to to jem i tyle, ozywiście z umiarem, nie za często, ale moim zdaniem i zdaniem mojej rodziny lepiej zjeść niż dostać potem "pypcia" cokolwiek to znaczy
ostatnio zjadłam nawet makrele wędzoną mimo ze nie powinno się jeść wędzonego, ale mialam taka ochote ze musialam, i do konca ciąży raczej juz nie zjem
w sumie tez prawda i zgadzam sie, bo musze powiedziec, ze ja juz sama nie zawsze wiem co moge jesc a czego nie i dosc czesto odmawiam sobie rzeczy na ktore mam ochote
-
Noa wlasnie myslalam dzis o Tobie rozmawialam z siostra i mowila mi, ze paskudna pogoda i taka ma byc przez caly tydzien wiec trzymaj sie cieplo!
super, bardzo fajnie!!!! to na pewno duza pomoc i oszczedosc. ja dopiero w grudniu taka pake dostane jak siostra przyjedzie na Swieta. ewentualnie bratowa mi os tam odstapi
noa8 lubi tę wiadomość
-
na tym etapie na ktorym my jestesmy raczej nic juz sie nie stanie jesli "raz na jakis czas" zjemy cos mniej dozwolonego. czasem czlowiek ma na cos takiego ochote ze nie potrafi normalnie funkcjonowac do póki tego nie dostaniebella82 wrote:w sumie tez prawda i zgadzam sie, bo musze powiedziec, ze ja juz sama nie zawsze wiem co moge jesc a czego nie i dosc czesto odmawiam sobie rzeczy na ktore mam ochote

a ja kilka dni temu bylam w McDonaldzie i nawpierdzielalismy sie z mezem 
bella82 lubi tę wiadomość
-
Melduje sie po wizycie. Dzidzia cała i zdrowa. Sporo urosła ale pan dr nie mierzył już,wagi też nie podał. Połówkowe jednak 6 listopada bo to ponoć najlepszy czas
Dostałam taki teścik który pomoże panu dr w USG. Lista chorób ktore były w rodzinie,żeby wiedział na co najbardziej zwrócic uwage. Na szczescie nic u nas sie nie dzialo,zadnych chorób nie było wiec jestem w miare spokojna.
Miłego dnia
Scarlett2014, bella82, noa8, Sarah88, SunSun, kasss, madziutek 23, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny muszę wam cos powiedzieć dzisiaj dostałam ten laktator i cos mnie podkusilo zeby go sobie wypróbować i przystawilam do piersi i zaczęłam pompowac a tam tyle siary wylecialon;o byłam w szoku . chyba będę miała dużo mleka.
Sarah88, slodka100, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
bella82 wrote:Noa wlasnie myslalam dzis o Tobie rozmawialam z siostra i mowila mi, ze paskudna pogoda i taka ma byc przez caly tydzien wiec trzymaj sie cieplo!
super, bardzo fajnie!!!! to na pewno duza pomoc i oszczedosc. ja dopiero w grudniu taka pake dostane jak siostra przyjedzie na Swieta. ewentualnie bratowa mi os tam odstapi
Jest okropna pogoda echh a tam gdzie mieszkam jest 25stopni. Ja te ubrania tez w grudniu dopiero przez przewoźnika przewioze bo do samolotu nie ma opcji. Dzięki za cieple słowa
na koniec dodam ze wszędzie dobrze ale w domu najlepiej, tesknie juz za mężem .
-
Życzę ci z calego serca abys miala dużo mleka.ale to glownie bedzie zależało od tego jak czest bedziesz malucha przystawiac do piersi tym lepiej.noa8 wrote:Dziewczyny muszę wam cos powiedzieć dzisiaj dostałam ten laktator i cos mnie podkusilo zeby go sobie wypróbować i przystawilam do piersi i zaczęłam pompowac a tam tyle siary wylecialon;o byłam w szoku . chyba będę miała dużo mleka.
noa8 lubi tę wiadomość
-
Niunia dobrze ze kruszynka zdrowa!
Sarach makrela to pikus zachcianki za mną od soboty chodzi gin z tonikiem bądź jakiś orzezwiajacy drink ale cóż muszę się obejść smakiem nie ma innej opcji!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 14:12
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
ja na poczatku ciazy mialam ochote na piwo!! a teraz juz nie, chociaz do niedawna łyczek brałam od męża, niektore chleją i palą, wiec nasze zachcianki to nic strasznego, tym bardziej jak nasze bąble juz są wykształcone dobrzenoa8 wrote:Niunia dobrze ze kruszynka zdrowa!
Sarach makrela to pikus zachcianki za mną od soboty chodzi gin z tonikiem bądź jakiś orzezwiajacy drink ale cóż muszę się obejść smakiem nie ma innej opcji!
noa8, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
hey laseczki

gratuluje pomyslnych wizyt
na dobry dzien a raczej juz popoludnie slodki i smieszny filmik dla was o naszych kruszynkach
https://www.youtube.com/watch?v=3r5_50_trRk
powiedzcie mi czy wy usg polowkowym nazywacie to 3d/4d???? bo ja je bede miec dopiero w 24tc wiec jeszcze mam troche czasu
az wstyd sie przyznac ale jestem jeszcze w pizamie
bo po sniadaniu zrobilo mi sie nie dobrze na żoładku i tak sie rozleniwilam do teraz
ale zaraz sie ubiore :p
taka ladna pogoda wiec wypadalo by wybrac sie na spacer
chociaz do spozywczaka
bella82, Niunia86, Zosia_Tosia lubią tę wiadomość

-
bella, z tymi rękami, to największa bzdura.. ja ćwiczę, codziennie moje ręce są w górze..codziennie podnoszę ciężary (niewielkie ale jednak), owszem, lekarz mówił, abym wraz z wejsciem w 3-ci symestr wyciszała ćwiczenia siłowe na relaksacyjne, ale póki co nie żadne nie szkodzi.. ja nawet pompki robię!
noa - ilość mleka zależy od tego czy maluch nauczy się ssać i jak często będziesz go przystawiać..
bella82 lubi tę wiadomość
-
slodka, nie tylko Ty dzisiaj leniuchujesz. Ta pogoda przybiła mnie też do łóżka. Skoczyłam do sklepu na chwilkę po pieczywo, mleko zsiadłe i pączka
I dalej do łóżeczka 
Na alkohol mam ogromną ochotę. Wzięłam łyczka szampana na weselu i nic więcej. Dzielnie się trzymam, ale ślinka cieknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 14:35
slodka100 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH