Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj odkryłam,ze moja waga odejmuje 0,5kg
Więc na wadze dzisiaj 69,7.. Także od początku ciąży przytyłam 2,7kg. Mam nadzieje,że nie jest to jakoś dużo
Przez ostatnie 2 miesiące przytyłam 1,5kg więc spoko., bo naprawdę ostatnio sporo zjadam. Ale już od jutra się zaczynam pilnować bo dzisiaj jeszcze zaszalałam bo mamy z moim M. rocznicęPoznaliśmy się 11 lat temu
A teraz lecimy do znajomych:)
Gratuluję wizyt i brzuszków. Ja jutro zaczynam 20 tydz więc pewnie wrzucę swój:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:20
bella82, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
bellybestfriend marcowzisiaj odkryłam,ze moja waga odejmuje 0,5kg
Więc na wadze dzisiaj 69,7.. Także od początku ciąży przytyłam 2,7kg. Mam nadzieje,że nie jest to jakoś dużo
Przez ostatnie 2 miesiące przytyłam 1,5kg więc spoko., bo naprawdę ostatnio sporo zjadam. Ale już od jutra się zaczynam pilnować bo dzisiaj jeszcze zaszalałam bo mamy z moim M. rocznicęPoznaliśmy się 11 lat temu
A teraz lecimy do znajomych:)
Gratuluję wizyt i brzuszków. Ja jutro zaczynam 20 tydz więc pewnie wrzucę swój:)[/QUOTE]
ja tez jutro nowy tydzien ;* -
Dorka1979 wrote:Powiem szczerze że też o tym myślałam tyle że na dłużej, tak raz w tygodniu żeby przychodziła
u mnie ze sprzataniem nie ma problemu, bo w kazdy weekend maz bierze szmate i jedziemi nawet mopem podlog nie pozwolil przetrzec
jedyne co moge robic tozmyc czasem naczynia
ale przed porodem chcialabym by ktos konkretny przyszedl i kazdy kacic wyczuscil, pomyl okna porzadnie itp. na meza nie narzekam ale wiecie nie ma jak to koieca reka
gosiaczek31, SunSun, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Scarlett2014 wrote:Dziewczyny mam pomysł
co jakiś czas ktoś wrzuca tu linka a z czasem pewnie będzie tego więcej. Co myślicie zeby zrobić listę z przydatnymi linkami? Np. do sklepowy online, tanich aptek albo zaufanych sprzedawców na Allegro?
Myślę,że to bardzo dobry pomysł. Wszystko będzie w jednym miejscuDorka1979 lubi tę wiadomość
-
Hej ,gratuluję udanych wizyt!
ja ide jutro.Mam nadzieję ze bede mogła odstawic antybiotyk oraz dupka.
Dziś przyszedł mi doppler-choć czuję juz wyraźne ruchy to strasznie dużo radości mi sprawiło posluchanie serduszkapuls 151;-) i nie żałuję ,ze kupiłam.Jak dałam posłuchać mężowi tez przestał gdakac ,ze to niepotrzebe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:53
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
co jakiś czas ktoś wrzuca tu linka a z czasem pewnie będzie tego więcej. Co myślicie zeby zrobić listę z przydatnymi linkami? Np. do sklepowy online, tanich aptek albo zaufanych sprzedawców na Allegro?
-
-
nick nieaktualnyA czy któraś z Was umie stworzyć np. listę w dokumentach google? Albo jakąś inną którą można uzupełniać? Ja nigdy tego nie robiłam
ale jak wrócę jutro o przyzwoitej godzinie to mogę spróbować się tym pobawić
p.s. zamierzam jutro ubrać coś obcisłego i liczę na informacje że ciężarne wchodzą bez kolejkiinaczej nigdy tego nie załatwię.... Swoją drogą czy któraś z Was wie ile trwa ekg?
-
Scarlett2014 wrote:A czy któraś z Was umie stworzyć np. listę w dokumentach google? Albo jakąś inną którą można uzupełniać? Ja nigdy tego nie robiłam
ale jak wrócę jutro o przyzwoitej godzinie to mogę spróbować się tym pobawić
p.s. zamierzam jutro ubrać coś obcisłego i liczę na informacje że ciężarne wchodzą bez kolejkiinaczej nigdy tego nie załatwię.... Swoją drogą czy któraś z Was wie ile trwa ekg?
Kochana swietny pomysl, niestety internet/komputer nie sa moimi najlepszymi stronami wiec ja nie pomoge
EKG trwa doslownie pare minut
myslisz, ze ludzie zwracaja uwage na ciezarne? -
Mamuśki gratuluje udanych wizyt;)
ja ruchów też nie czuje jutro zaczynam kolejny tydz ale że jet połowa powiem jak bedzie 20t0d w szpitalu licza skonczone tyg i gin tez tak liczy
my tez musimy kupic wszystko ale co zrobić pry kolejnym malenstwie bedzie lżej Scarlet ja tez rozwazam kupno wóżka jedo fyn ale mam jeszcze dwa inne do wyboru
ekg trwa hwilke 5 min góra;) mi ostatnio kobiety w kolejce do kardiologa zrzuciły że jestem w ciąży to bez zapisu jestem a one pół roku czekają no myslałam ze mnie cos trafi oby szybko udało ci sie to pozaławiać[/url]
-
Scarlett2014 wrote:Nie wiem czy ludzie zwracają uwagę na ciężarne ale jeztem zdesperowana i zamierzam spróbować wszystkiego
Czy przed badaniem cholesterolu muszę być bez śniadania?
to powodzenia i daj znc, bo u mnie na razie to nie dziala ;-/
wydaje mi sie, ze tak... -
kasss wrote:Mamuśki gratuluje udanych wizyt;)
ja ruchów też nie czuje jutro zaczynam kolejny tydz ale że jet połowa powiem jak bedzie 20t0d w szpitalu licza skonczone tyg i gin tez tak liczy
my tez musimy kupic wszystko ale co zrobić pry kolejnym malenstwie bedzie lżej Scarlet ja tez rozwazam kupno wóżka jedo fyn ale mam jeszcze dwa inne do wyboru
ekg trwa hwilke 5 min góra;) mi ostatnio kobiety w kolejce do kardiologa zrzuciły że jestem w ciąży to bez zapisu jestem a one pół roku czekają no myslałam ze mnie cos trafi oby szybko udało ci sie to pozaławiać
o wlasnie, ja raczej na taka reakcje bym liczyla. u mnie ludzie odwracaja glowy jak mnie widza :-)chyba jakas tredowata sie zrobilam przez ta ciaze :-DDDWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 20:23
-
nick nieaktualnyAle weźcie pod uwagę że choć z natury należę do miłych osób (ustepuje miejsca starszym, przypuszczam w kolejce ciężarne i matki z małymi dziećmi etc.) to jutro zamierzam perfidnie wykorzystać mój stan i wepchac się w kolejkę
no chyba że zabraknie mi tupetu
bella82, SunSun lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEkg i holter nie pomogę niestety. Ale znalazłam listę stron internetowych na których po zalogowaniu można dostać bezpłatne próbki kosmetyków i różnych innych rzeczy a dodatkowo jest tam wiele ciekawych rzeczy i informacji na temat maluchów:)
Tj:
bebiprogram.pl
mustela.pl
lovela.pl
hippi.pl
bella82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość