X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet, ja mam Jedo fyn po synku, przez 2 lata użytkowania nic się z nim nie stalo..kolory się nie odbarwiły (mam brązowo-limonkowy), jak dla mnie zero awaryjności i mogę polecić :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• magdalena1991 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dzewczynki co u was?

madziutek 23 lubi tę wiadomość

Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
    Śpijcie Aniołki [*][*]
    oar8vfxmq4zfza0s.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena witaj !! ;*
    lepiej pisz co u Ciebie ! ;)

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Magdalena. Co u Ciebie?

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah88 wrote:
    jak one wyglądają?
    polegają na tym że brzuch twardnieje robi się właśnie czasami taki jakby szpiczasty.i przy tym są takie jakby lekkie bóle miesiączkowe, takie skurcze trwają koło 30 sekund

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    Madzik super! Cudownie się tu wchodzi i czyta same dobre informacje :)

Choć to tycie mnie nie pociesza :) ale będę dzielna i jakoś dam radę.

Kaczamila rozumiem slinotok bo wlasy mąż zrobił sznycelki i też dostałam slinotoku :)
    A jak tak będziecie pisać to zaraz pójdę frytki sobie robic

• Kasha Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do stron internetowych i spisu. Mogłabym spróbować się tym zająć. Napiszcie mi pw z linkami jakie uważacie za ważne. Ja coś zmajstruje. Uwagi jak najbardziej mile widziane. Przypomnę sobie czasy szkolne :)

bella82, Scarlett2014 lubią tę wiadomość

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:

p.s. zamierzam jutro ubrać coś obcisłego i liczę na informacje że ciężarne wchodzą bez kolejki :) inaczej nigdy tego nie załatwię....
    No to się uśmiałam. To się zdziwisz jak ja w biedronce.stanęłam w długiej kolejce do kasy i na chwilę się odwróciłam do mamy a przede mną wcisnął się jakiś gościu, więc ja do niego: przepraszam ale my też tu stoimy w kolejce,a on do mnie tak ja też i olał mnie.kopara mi opadła i z tekstem do niego: a żeby ci myszy wszystkie ciuchy wyżarły. Dużo mysz

gosiaczek31, Justyska89, konwalianka, bella82, SunSun, kaczamila, Scarlett2014, jasmin, kasss, sylwia85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 05:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja juz spać nie mogę przekladam się z boku na bok i nic. Mój mąż na 3 dni szkolenia pojechał ale najpierw mnie rozbudzil i juz po spania chyba. Dzisiaj mam wizytę i zaczynam się stresować masakra może lekarz powie co za żabka w brzuchu siedzi :)

Dorka rzucilas klątwę ciężarnej :):) należało się :) hehe

konwalianka, madziutek 23, slodka100, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry!

Justyśka trzymam kciuki za wizytę!

no i wszystkiego dobrego dla nauczycielek w naszej grupie:) są takie?

Justyska89, Emily83 lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Kasha Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Polsce panuje znieczulica. Czy to Biedronka, czy Tesco, Carrefour ... Mają kasy pierwszeństwa ale do tego się nie stosują. Nie wspomnę o komunikacji ...
    Jak byłam sama na zakupach czy w komunikacji to wszyscy ślepi. Jechałam z moim A. to dwa razy ustąpiono mi miejsca. To jakaś paranoja. Ustąpiłam niedawno miejsca kobiecie w zaawansowanej ciąży (około 7 m-ąc może więcej), jedna z "babć" spojrzała się na mnie jakby chciała mnie zabić.

Tez już spać nie mogę. Do laboratorium muszę spacerek zrobić. Aż się boję wyników jutrzejszych.
    Justyska będzie dobrze. Jak ma dobry sprzęt i niunia nie będzie się wiercić to zobaczysz. Polecam nie stresować się i czekając przed gabinetem pochodzić. Dzidzia się uspokoi i będzie łatwiej podejrzeć.

A po za tym miłego dnia :)

Justyska89, Dorka1979 lubią tę wiadomość

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc mamusie :-)
    witam sie w 20tc :-) <3 zdjecie wstawie wieczorkiem :-)
    a co do tej znieczulicy to niestety zgadzam si w 100% i to jest straszne :-( kiedys w tramwaju podeszlam do kkolesia bo trzymal na siedzeniu torbe i pytam spokojnie czy mozna tu usiasc a on, ze nie bo jest zajete, wec ja na to czy przez torbe (bo sam byl), a on na mnie popatrzyl wlasnie wzrokiem jakby chcial mnie zabic sciagnal torbe i z chamskim usmiechem na twarzy usiadl!!!! ja normalnie nie wiedzialam jak sie zachowac!!!! bylam/ jestem w ciezkim szoku, ze mozna byc takim chamem!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 08:00

Scarlett2014, kasss, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Mmarina Ekspertka

Wysłany: 14 października 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też witam się w 20 tyg, polowa minela. Ja juz się piatku doczekać nie mogę bo jadę na połówkowe. A ogólnie to zgaga mnie dzisiaj obudziła. A ja ostatnio bylam w sklepie i pooglądałam różne wozki i najbardziej mnie ujal adbor 3x3. Dlatego ze cenę ma fajna bo za zestaw 3 w1 ok 1200 trzeba zaplacic i przede wszystkim jest taki mięciutki, tzn ma fajna amortyzacje. I drugi to tutek grander tylko juz droższy i ta amortyzacje ma taka jak by sztywniejsza

bella82, Scarlett2014 lubią tę wiadomość

p19ucsqv2vqh5m3z.png
    km5s8u69hvi2n2yz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    dzień dobry!

Justyśka trzymam kciuki za wizytę!

no i wszystkiego dobrego dla nauczycielek w naszej grupie:) są takie?[/QUOTE

Ja jestem, dzięki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana. co do znieczulicy to też coś o tym wiem. ostatnio w mc donaldzie byłą strasznie długa kolejka do toalety damskiej, to nie dość ze naprawdę się nastałam bo nikt ciężarnej nie przepuśći a ja biedna aż nogami przebierałam to gdy stałam już następna do toalety przyszła kobieta z małymi dziewczynkami na koniec tej kolejki i mimo tego ze te dziewczynki już prawie płakały bo chciały siku (a to takie 3- 4 latki) to żadna "stara krowa" ich nie puściła i ja powiedziałam tej kobiecie żeby weszła z tymi dziewczynkami to myślałam że te raszple mnie w tej kolejce zjedzą...

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny patrzcie jakie fajne bluzeczki :)
    http://allegro.pl/lans-tunika-koszulka-ciazowa-bluzka-bluzki-ciaza-l-i4691232981.html

bella82, Scarlett2014, SunSun, slodka100, kasss, Justyska89 lubią tę wiadomość

• jasmin Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)

Gratuluję kolejnych tygodni ciąż :)

Co do chamstwa i znieczulicy: im jestem starsza,tym bardziej zauważam to w koło siebie. Ludzie tacy zawistni,bez humoru,wchodzisz gdzieś mówisz :dzień dobry-nikt nie odpowiada ;) Nie,to nie.
    Wiem,że będę kiedyś stara,ale najgorsi są ludzie starzy,takie babki,dziadki:) Mają czasu,ale wszędzie chcą być pierwsi:)Czy to u lekarza,czy na poczcie...ohhh

Kaczamila bluzka urocza :D

kaczamila lubi tę wiadomość

relg2n0abn31771x.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska powodzenia trzymam kciuki;-) mi ostatnio gin powiedział mimo bardzo słabego sprzętu ale pewnie dla tego ze wcale się nie nastawialam a moja malutka siup i nóżki do gory;-)
    U nas babcie nie są lepsze przy zapisach na konkretna godz przychodzą dwie godz wczesniej i później okazuje się ze kilka osób na ta sama godz ale lekarze się się dają i wyczytuja osoby to te babcie tak się zloszcza raz to się prawie pibily za to na lekarzy i pielęgniarki nie mogę narzekać zawsze mnie wpiszą kiedy chce pytają jak się czuje i są dla mnie wyjątkowo mile nawet podały do labolatorium mojego emaila żeby przysłali mi wyniki bety na początku ciąży;-)a wczoraj byłam w aptece po coś na przeziębienie dla męża to też mnie juz znają i pytały czy dla mnie

Justyska89 lubi tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie właśnie czekam w poczekalni... badania załatwiłam szybko a teraz czekam na lekarza medycyny pracy... mój brzuch nie daje mi tu przewagi :)

O dziwo wyszedł mi chyba pierwszy raz w życiu za wysoki cholesterol. Czy to możliwe że to od tego że w nocy przekąsiłam ciasteczko? :)

A i właśnie się dowiedziałam że chyba w grudniu czeka nas wesele... mojej koleżanki ktora tez jest w ciąży i termin ma na koniec kwietnia. Ciekawe co na siebie założę? Worek z kokardką :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 11:05

madziutek 23 lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet znajdziesz coś dla siebie na pewno gorzej będzie miała ta kolerzanka:-)
    Ja też dzisiaj zaczynam kolejny tydz;-)

Scarlett2014 lubi tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
‹‹ 484 485 486 487 488 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ