SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet, ja mam Jedo fyn po synku, przez 2 lata użytkowania nic się z nim nie stalo..kolory się nie odbarwiły (mam brązowo-limonkowy), jak dla mnie zero awaryjności i mogę polecić :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• magdalena1991 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dzewczynki co u was?

madziutek 23 lubi tę wiadomość

Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
    Śpijcie Aniołki [*][*]
    oar8vfxmq4zfza0s.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena witaj !! ;*
    lepiej pisz co u Ciebie ! ;)

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Magdalena. Co u Ciebie?

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah88 wrote:
    jak one wyglądają?
    polegają na tym że brzuch twardnieje robi się właśnie czasami taki jakby szpiczasty.i przy tym są takie jakby lekkie bóle miesiączkowe, takie skurcze trwają koło 30 sekund

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    Madzik super! Cudownie się tu wchodzi i czyta same dobre informacje :)

Choć to tycie mnie nie pociesza :) ale będę dzielna i jakoś dam radę.

Kaczamila rozumiem slinotok bo wlasy mąż zrobił sznycelki i też dostałam slinotoku :)
    A jak tak będziecie pisać to zaraz pójdę frytki sobie robic

• Kasha Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do stron internetowych i spisu. Mogłabym spróbować się tym zająć. Napiszcie mi pw z linkami jakie uważacie za ważne. Ja coś zmajstruje. Uwagi jak najbardziej mile widziane. Przypomnę sobie czasy szkolne :)

bella82, Scarlett2014 lubią tę wiadomość

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:

p.s. zamierzam jutro ubrać coś obcisłego i liczę na informacje że ciężarne wchodzą bez kolejki :) inaczej nigdy tego nie załatwię....
    No to się uśmiałam. To się zdziwisz jak ja w biedronce.stanęłam w długiej kolejce do kasy i na chwilę się odwróciłam do mamy a przede mną wcisnął się jakiś gościu, więc ja do niego: przepraszam ale my też tu stoimy w kolejce,a on do mnie tak ja też i olał mnie.kopara mi opadła i z tekstem do niego: a żeby ci myszy wszystkie ciuchy wyżarły. Dużo mysz

gosiaczek31, Justyska89, konwalianka, bella82, SunSun, kaczamila, Scarlett2014, jasmin, kasss, sylwia85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 05:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja juz spać nie mogę przekladam się z boku na bok i nic. Mój mąż na 3 dni szkolenia pojechał ale najpierw mnie rozbudzil i juz po spania chyba. Dzisiaj mam wizytę i zaczynam się stresować masakra może lekarz powie co za żabka w brzuchu siedzi :)

Dorka rzucilas klątwę ciężarnej :):) należało się :) hehe

konwalianka, madziutek 23, slodka100, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry!

Justyśka trzymam kciuki za wizytę!

no i wszystkiego dobrego dla nauczycielek w naszej grupie:) są takie?

Justyska89, Emily83 lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Kasha Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Polsce panuje znieczulica. Czy to Biedronka, czy Tesco, Carrefour ... Mają kasy pierwszeństwa ale do tego się nie stosują. Nie wspomnę o komunikacji ...
    Jak byłam sama na zakupach czy w komunikacji to wszyscy ślepi. Jechałam z moim A. to dwa razy ustąpiono mi miejsca. To jakaś paranoja. Ustąpiłam niedawno miejsca kobiecie w zaawansowanej ciąży (około 7 m-ąc może więcej), jedna z "babć" spojrzała się na mnie jakby chciała mnie zabić.

Tez już spać nie mogę. Do laboratorium muszę spacerek zrobić. Aż się boję wyników jutrzejszych.
    Justyska będzie dobrze. Jak ma dobry sprzęt i niunia nie będzie się wiercić to zobaczysz. Polecam nie stresować się i czekając przed gabinetem pochodzić. Dzidzia się uspokoi i będzie łatwiej podejrzeć.

A po za tym miłego dnia :)

Justyska89, Dorka1979 lubią tę wiadomość

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc mamusie :-)
    witam sie w 20tc :-) <3 zdjecie wstawie wieczorkiem :-)
    a co do tej znieczulicy to niestety zgadzam si w 100% i to jest straszne :-( kiedys w tramwaju podeszlam do kkolesia bo trzymal na siedzeniu torbe i pytam spokojnie czy mozna tu usiasc a on, ze nie bo jest zajete, wec ja na to czy przez torbe (bo sam byl), a on na mnie popatrzyl wlasnie wzrokiem jakby chcial mnie zabic sciagnal torbe i z chamskim usmiechem na twarzy usiadl!!!! ja normalnie nie wiedzialam jak sie zachowac!!!! bylam/ jestem w ciezkim szoku, ze mozna byc takim chamem!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 08:00

Scarlett2014, kasss, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Mmarina Ekspertka

Wysłany: 14 października 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też witam się w 20 tyg, polowa minela. Ja juz się piatku doczekać nie mogę bo jadę na połówkowe. A ogólnie to zgaga mnie dzisiaj obudziła. A ja ostatnio bylam w sklepie i pooglądałam różne wozki i najbardziej mnie ujal adbor 3x3. Dlatego ze cenę ma fajna bo za zestaw 3 w1 ok 1200 trzeba zaplacic i przede wszystkim jest taki mięciutki, tzn ma fajna amortyzacje. I drugi to tutek grander tylko juz droższy i ta amortyzacje ma taka jak by sztywniejsza

bella82, Scarlett2014 lubią tę wiadomość

p19ucsqv2vqh5m3z.png
    km5s8u69hvi2n2yz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    dzień dobry!

Justyśka trzymam kciuki za wizytę!

no i wszystkiego dobrego dla nauczycielek w naszej grupie:) są takie?[/QUOTE

Ja jestem, dzięki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana. co do znieczulicy to też coś o tym wiem. ostatnio w mc donaldzie byłą strasznie długa kolejka do toalety damskiej, to nie dość ze naprawdę się nastałam bo nikt ciężarnej nie przepuśći a ja biedna aż nogami przebierałam to gdy stałam już następna do toalety przyszła kobieta z małymi dziewczynkami na koniec tej kolejki i mimo tego ze te dziewczynki już prawie płakały bo chciały siku (a to takie 3- 4 latki) to żadna "stara krowa" ich nie puściła i ja powiedziałam tej kobiecie żeby weszła z tymi dziewczynkami to myślałam że te raszple mnie w tej kolejce zjedzą...

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny patrzcie jakie fajne bluzeczki :)
    http://allegro.pl/lans-tunika-koszulka-ciazowa-bluzka-bluzki-ciaza-l-i4691232981.html

bella82, Scarlett2014, SunSun, slodka100, kasss, Justyska89 lubią tę wiadomość

• jasmin Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)

Gratuluję kolejnych tygodni ciąż :)

Co do chamstwa i znieczulicy: im jestem starsza,tym bardziej zauważam to w koło siebie. Ludzie tacy zawistni,bez humoru,wchodzisz gdzieś mówisz :dzień dobry-nikt nie odpowiada ;) Nie,to nie.
    Wiem,że będę kiedyś stara,ale najgorsi są ludzie starzy,takie babki,dziadki:) Mają czasu,ale wszędzie chcą być pierwsi:)Czy to u lekarza,czy na poczcie...ohhh

Kaczamila bluzka urocza :D

kaczamila lubi tę wiadomość

relg2n0abn31771x.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska powodzenia trzymam kciuki;-) mi ostatnio gin powiedział mimo bardzo słabego sprzętu ale pewnie dla tego ze wcale się nie nastawialam a moja malutka siup i nóżki do gory;-)
    U nas babcie nie są lepsze przy zapisach na konkretna godz przychodzą dwie godz wczesniej i później okazuje się ze kilka osób na ta sama godz ale lekarze się się dają i wyczytuja osoby to te babcie tak się zloszcza raz to się prawie pibily za to na lekarzy i pielęgniarki nie mogę narzekać zawsze mnie wpiszą kiedy chce pytają jak się czuje i są dla mnie wyjątkowo mile nawet podały do labolatorium mojego emaila żeby przysłali mi wyniki bety na początku ciąży;-)a wczoraj byłam w aptece po coś na przeziębienie dla męża to też mnie juz znają i pytały czy dla mnie

Justyska89 lubi tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie właśnie czekam w poczekalni... badania załatwiłam szybko a teraz czekam na lekarza medycyny pracy... mój brzuch nie daje mi tu przewagi :)

O dziwo wyszedł mi chyba pierwszy raz w życiu za wysoki cholesterol. Czy to możliwe że to od tego że w nocy przekąsiłam ciasteczko? :)

A i właśnie się dowiedziałam że chyba w grudniu czeka nas wesele... mojej koleżanki ktora tez jest w ciąży i termin ma na koniec kwietnia. Ciekawe co na siebie założę? Worek z kokardką :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 11:05

madziutek 23 lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet znajdziesz coś dla siebie na pewno gorzej będzie miała ta kolerzanka:-)
    Ja też dzisiaj zaczynam kolejny tydz;-)

Scarlett2014 lubi tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
‹‹ 484 485 486 487 488 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ