Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
I ja zaczynam dzisiaj 20 tydz
Kaczamila bluzka super! Chyba sobie kupie
Scarlett ja mam wesele 8 listopada i już od tygodni siedze na allegro,żeby coś kupić. Chyba dzisiaj wreszcie coś wybiorę. Moja bratowa jest krawcową to zawsze moge iść i coś poprawić
Miłego dnia dziewczyny i powodzenia na wizytach:)
Justyska trzymam kciuki za podglądnięcie płci Maleństwabella82, Scarlett2014, slodka100, Justyska89, kaczamila lubią tę wiadomość
-
hej dziewczęta
to ja miałam 2 sytuacje w ciąży które bardzo dobrze zapamiętałam i obie na poczcie
raz stoje w kolejce żeby wysłać paczki a że nigdy sie nie upominałam żeby mnie ktoś przepuścił i miałam dużo bo pełne torbe z ikea to stałam cierpliwie i jak już była moja kolej podszedł Pan i bardzo grzecznie zapytał czy moze tylko 1 list wysłać nawet był przystojny i ładnie sie uśmiechał to go puscilam a za nim baba dosć młoda do mnie z mordą że może bym tą Panią przepuściła (wskazując na jakąś emerytkę) bo by wypadało jak sie zapnieniłam powiedziałam że NIE bo mnie nikt nie przepuszcza mimo że jestem w ciazy
a druga sytuacja stoje grzecznie w kolejce kilometrowej na poczcie a tu wpada młoda babka popatrzyła na mnie na kolejke i na cały głos że kto to słyszał żeby ciężarna tak w kolejce stała że to Pani przy okienku powinna mnie poprosić jako pierwszą jakby miała troche kultury a później babka z okienka mnie przepraszała bo ona nie zauważyła że jestem w ciąży (byłam w 7 miesiącu a na poczcie byłam co drugi dzień no coż mogła nie zauważyć he he)bella82, SunSun, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem z siebie dumna! Zrobiłam awanturę, powołałam się na Juniora i właśnie wychodzę. Gdyby nie to siedziałabym w poczekalni nadal. Panie z rejestracji oczywiście mi podały inną godzinę wizyty a lekarce inną. I gdybym się nie odezwała spędziłabym w poczekalni co najmniej jeszcze godzinę.
bella82, Niunia86, gosiaczek31, kasss, Emartea, SunSun lubią tę wiadomość
-
hey laseczki
dzis mama nakupowala mi duzo rzeczy dla stasia z lumpkaale sa fajne
wlasnie je piore
powiedzcie mi czy te wasze usg polowkowe to poprostu usg 3d/4d ????????
mi lekarz o polowkowym nic nie mowil, ja sie z nim umowilam na 3d/4d na 24tc bo ponoc najlepiej wtedy -
cześć dziewczyny...ja miałam dzisiaj wybrać się na lumpa w celu znalezienia jakiejkolwiek kurtki jesiennej, ale mi się nie chcę jutro pójdę..
w Piotrze i Pawle przynajmniej w moim mieście na ścianie wisi kartka kobiety w ciąży i osoby niepełnosprawne są obsługiwane poza kolejnością....i chodzi o kolejki do wędlin....niestety rzadko tam jestem a ostatnio byłam na początku ciąży to bym chyba musiała zdjęcie z usg pokazać, albo test ciążowy:D
ja za połówkowe płacę 180zł, ale zwracają 75 z ubezpieczenia, więc tragedii nie ma...
Madziutek piękny brzuszekmadziutek 23 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Ja nie wiem ile zapłace nie pytałam ale za to w 12 tyg placiliśmy 120 zl wiec myśle że więcej jak 200 nie bedzie
słodka ja nie wiem czy to bedzie 3d4d i szczerze mówiąc nie zależy mi na tym chce tylko by gin wzystko dokładnie pomierzył i powiedział że dzidzia zdrowa i czy zostaje dziewczynka;)[/url]
-
kasss wrote:Ja nie wiem ile zapłace nie pytałam ale za to w 12 tyg placiliśmy 120 zl wiec myśle że więcej jak 200 nie bedzie
słodka ja nie wiem czy to bedzie 3d4d i szczerze mówiąc nie zależy mi na tym chce tylko by gin wzystko dokładnie pomierzył i powiedział że dzidzia zdrowa i czy zostaje dziewczynka;)kasss lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
madziulek super brzusio;)
mamuśki znalazłam taką i zastanawiam się czy kupić nie lubie kupować ubran przez internet ale teraz nie mam za bardzo wyboru co myślićie? http://www.groupon.pl/oferty/cala-polska/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1885-5/46129279[/url]
-
Hej. Mam dziś wizytę połówkową. Może się dowiem kim jest ten brzdąc w brzuchu. Już nie mogę się doczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:26
gosiaczek31, slodka100, Niunia86, MartaM, kasss, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
A wiec. jutro pogrzeb przez kosciol mojego malenstwa wraz z innymi Aniolkami ktorych nie pochowali rodzice. w czwartek wracam do pracy. jestem na lekach od psychiatry jakos nie potrafie sie ogarnac. cos mnie dzis pobolewa brzuch wiec moze dostane 1 po zabiegu @.Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]