X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasha czasem lepiej wyjsc i sie uspokoic... np pojsc do przyjaciolki, wygadac sie, nabrac troche dystansu i podjac temat juz na spokojnie bez emocji... bo tylko coreczka Twoja niepotrzebnie sie stresuje ;*

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha nie denerwuj się z facetami tak jest. Ja mojemu reż musze wszystko podpowiadac co ma zrobić itd.faceci tacy są ze jak konie we mgle. Nie złość się skup się teraz na swojej kruszynce. A jak ci bedzie lepiej to trzasnij tymi drzwiami

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vanilla fajne są te kolorowe pieluszki też chciałam takie kupić ale tak się zastanawiam czy one nie będą farbować w czasie prania ?

tak siedzę i się zastanawiam czy kupić dzidziusiowi taki kombinezonik czy będzie mi wogule potrzebny sama już nie wiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 18:44

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem bezmyślność glupota i brak przyszlisciowego myslenia u mężczyzn mnie przeraża. Co by oni bez nas zrobili...hm zginęli by

kasss, Scarlett2014 lubią tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka1990 wrote:
    vanilla fajne są te kolorowe pieluszki też chciałam takie kupić ale tak się zastanawiam czy one nie będą farbować w czasie prania ?

tak siedzę i się zastanawiam czy kupić dzidziusiowi taki kombinezonik czy będzie mi wogule potrzebny sama już nie wiem
    kupić, taki maly dzidziuś bardzo marznie bo się prawie nie rusza, ale ja bym nie wydawała dużo, sama mam ze szpera za 25zl różowy z uszkami :) teraz sezon to tam poszukaj

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cóż więcej mogę napisać o naszych Panach poza tym o czym już pisałyście ;) to gatunek specyficzny :)

Kass ja z tego 3d/4d też nie skorzystam z tego samego powodu co Ty - 20stego mam połówkowe a 24tego normalną wizytę i też nie chcę już męczyć malucha :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarah dzięki za radę wybiorę się w poniedziałek i napewno kupię ładny używany kombinezonik niedrogo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanilla piękne są te rzeczy i tak ich już dużo :)

Madziutek jak dla mnie te listy przydadzą się się jeszc nie raz więc chętnie zobaczyłabym je na blogu.Co myslisz Kasha?

Co się dzieje z Pocahontas, Blanka, Endi, Zosia i jeszcze kilkoma innymi dziewczynami. Dawno nie odzywały sie tez Emily i czekaja. Wiecie coś?

Emily83 lubi tę wiadomość

• Kasha Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie wyszlam. Oddalam ksiazke do biblioteki i ide na pocieszenie na zakupy male do pepco. Moze poprawia mi humor. Macie racje. Emocje takie nie wskazane.

SunSun, kaczamila lubią tę wiadomość

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciuszki super. Ja nadal z zakupami sie wstrzymuje:-) ale jak poznam plec to cos zaczne myslec o tym. Zrobie porzadki w kartonach po Oli. Dokupie co trzeba.
    Kasha nie przejmuj sie facetem, oni nie maja pojecia o naszych sprawach w ciazy i uwazaja ze tylko oni moga byc zmeczeni. Ja tez juz to slyszalam ze przeciez leze z dzieckiem caly dzien. Co mam do roboty. Tz mnie to drazni. Ostatnio nawet postraszylam ze wyjade jak sie nie wezmie za pomaganie. No i mamy ciche dni:-) nie mam czasu sie tym przejmowac mam
    dziecko i dom na glowie.
    Co do listy to tez uwazam ze pare poprawek by sie przydalo:-) ale wiele zalezy od szpitala i potrzeb dziewczyny. Ja bez biustonosza do karmienia sobie nie wyobrazam, ale mam ogromne piersi i nie lubie jak mi luzem dyndaja. Tym bardziej jak mleczko zaczyna sie lac czasem w nieoczekiwanym momencie:-) wkladek poporodowych tez poszlo mi wiecej bo mialam duze krwawienie na poczatku, nie bralabym duzo pieluch tetrowych mysle ze 3 starczaja. Pampersow co najmnien15-20. Pajacr dla mnie super, nie uzywalam praktycznie kaftanikow, skarpetki ewentualnie ale po co buciki? W wiekszosci szpitali nie trzeba kosmetykow do kapania bo maja, do pepka najwgodniej octenispet, nozyczki tez zwykle, te niemowlece za grube. Pudru, oliwki tez nie uzywalam wcale- oilatum do kapieli i skora byla super bez kremowania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasha udanych zakupów ;)

• Mmarina Ekspertka

Wysłany: 16 października 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej, a ja się jutra nie mogę doczekać bo to już jutro połówkowe. Bede robić w ujastku. Zobaczymy jak będzie.

gosiaczek31, slodka100 lubią tę wiadomość

p19ucsqv2vqh5m3z.png
    km5s8u69hvi2n2yz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyrzuty sumienia bo czasami jak Was czytam to mam wrażenie że jestem jak facet. Nie żebym zachowywała się jak rozpieszcona księżniczka.. ale z wyprawką nadal leżę i kwicze :) i niby mam plan żeby się za to zabrać po połówkowym ale nie wiem co z tego wyjdzie :) żyję w radosnym przekonaniu że jeszcze mam dużo czasu i ze wszystkim zdążę :)

SunSun, madziutek 23, gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmarina wrote:
    Hej hej, a ja się jutra nie mogę doczekać bo to już jutro połówkowe. Bede robić w ujastku. Zobaczymy jak będzie.
    Daj koniecznie znać jak tam. Jestem bardzo ciekawa bo ten szpital mocno mnie interesuje :) a planujesz iść tam na dni otwarte? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet ja też taką konkretną wyprawkę to będę kompletować dopiero po usg połówkowym narazie mam tylko body z biedronki i ręczniki z kapturem i 3 kocyki w różnych grubościach ale po połówkowym ostro biorę się za kompletowanie wyprawki
    Mmarina powodzenia na jutrzejszym połówkowym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 19:18

madziutek 23 lubi tę wiadomość

• SunSun Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss Scarlet do Żeromskiego podobno trzeba sie juz zapisać ok 2 miesiąca ciąży.Do szkoły rodzenia można chodzić gdzie sie chce.Mi poleciła gino u poloznej lyora pracuje hmm chyba to były okolice prądnika czerwonego.Zajęcia są od 22 listopada o 18 na nfz.Bardzo fajna babeczka - mialam okazję ja poznać.Doświadczona,grupy kameralne podobno.Mogę wam podać numer jak chcecie :-)

ex2btv738sn49jef.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha nie daj sie! Poodychaj a jutro sobie zrób dzień wolny od spratsnia ,gotowania itp :-)

ex2btv738sn49jef.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    Mam wyrzuty sumienia bo czasami jak Was czytam to mam wrażenie że jestem jak facet. Nie żebym zachowywała się jak rozpieszcona księżniczka.. ale z wyprawką nadal leżę i kwicze :) i niby mam plan żeby się za to zabrać po połówkowym ale nie wiem co z tego wyjdzie :) żyję w radosnym przekonaniu że jeszcze mam dużo czasu i ze wszystkim zdążę :)
    Scarlet mam to samo.Liczę trochę ze ta przyjaciółka co dziś urodzila mi pomoże :-P a takto jakos o tym nir myślę :-)

ex2btv738sn49jef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff a już myślałam że jestem samotnie opóźniona :) a tak serio to mi po prostu w kość daje praca. Absolutnie nie narzekam bo to mój wybór że pracuje i bardzo się z tego cieszę ale konsekwencje są takie że po pracy często po prostu padam.... w konsekwencji w domu mamy burdel, obiad gotujemy rzadko a wyprawki na razie nie widać. Ale za to moja psychika przez większość czasu jest w rewelacyjnej formie i coraz rzadziej schizuje :) Ponoć widac po mnie że promieniuje :) choć coraz częściej mam też świadomość że będę musiała niedługo trochę przeorganizować moją pracę.

SunSun ja poproszę kontakt. Wiem że nie muszę chodzić do szkoly rodzenia tam gdzie chce rodzic ale myślałam że może w taki sposob fajnie byłoby sie zapoznać z me szpitalem, personelem etc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 19:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett cieszę się że z samopoczuciem u ciebie jest teraz rewelacyjnie ;)

‹‹ 506 507 508 509 510 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ