Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Może u was raz dostajecie z łokcia a raz z pięty:) i dlatego z dwóch stron, ja czuję w tych miejscach w których gin mi pokazał, że się zagnieździły maluchy:)
miło, że o mnie nie zapomniałyście:)
aaa i z nowości, to dzisiaj rano zauważyłam, że mam już delikatną linię na brzuchu.
a co do tycia w ciąży, to coś czuję, że za kilka dni stuknie mi dycha na plus:)
30-go mam usg połówkowe, ciekawa jestem ile moje chłopaki urosły i czy nadal są chłopakami:)oby rosły zdrowo:)czekaja, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPocahontas 10 kg przy blizniakach to nie duzo:-) Tobie wolno wiecej niz nam:-)
ja narazie depiluje sie sama z lusterkiem albo na czuja:-) poprzednio do konca ciazy dawalam rade i przed porodem w szpitalu tez ogolilam sie sama. Brzuch przeszkadza ale jakos mozna sobie poradzic. Zreszta ja teraz w ciazy nie zaprzatam sobie az tak tym glowy. Mojego G nie bede prosila, jakos mam opory. On pewnie tez by nie chcial z obawy ze mnie pozacinaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 16:44
-
dziewczyny już macie problemy z depilacją? ja do końca sie goliłam tuż przed porodem też na macanego co prawda ale jednak a mnie i tak goliła przed porodem mimo że nie bardzo było co tzn brzuch do cesarki
ja ruchy czuje dosyć często ale bardzo nisko i to mnie troche niepokoi bo macica na ostatniej wizycie była już powyżej pępka a ja ruchy tylko w dole brzucha czuje i to dość intensywne dobrze że pojutrze mam usg to sie dowiem czy wszystko ok -
nick nieaktualny
-
No faktycznie coś ucichło.Kurcze a ja dziś zostałam w lóżku-trochę brzuch mnie bolał i głowa.Stwierdziałam ,że to przeczekam w lóżku i to była najgorsza decyzja!Nie dość że nawet do łazienki nie chce mi się iść to chyba zostanie w pidżamie spowodowało jeszcze gorsze samopoczucie!Dzień chyba trwa już z 40 godzin a ja czuje się jak kupe grubego lenia!
Nagle cere mam okropną,wielki brzuch i tłuste cyce.NIE POLECAM!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAha ja staram się o takich rzeczach nie myśleć bo mąż mi zakazał heh . Mój K gdzieś z kolega rozmawiał i ten ma żonę w 7 mies. ciąży i ten dał mojemu mężowi rade taka żeby mi internet wyłączył bo niby kobieta w ciąży i internet to źle połączenie heh tamten mówił ze swojej żonie wyłączył internet bo wyczytywala wszystko możliwe. Ja staram się nie myśleć o złych rzeczach ale też boje się ze coś przegapie:(
SunSun, bella82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySunSun nie czytaj. Jeśli już Internet to lepiej oglądanie rzeczy dla malucha. Ja dziś nic nie kupiłam amle myślę że jutro bądź dziś zamówię to: http://allegro.pl/jesienny-kocyk-maluszka-minky-75x100cm-kolderka-i4625906522.html
A poza tym to wróciłam z obiadu u teściowej, zjadłam sałatkę śledziową, ciastko i nadal jestem głodn więc gotuje pierogia jutro pewnie będę Wam narzekać ze tyje:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż się w nim zakochałam choć pewnie będzie mało praktyczny
ale trudno kompletowanie wyprawki zaczynam od mniej praktycznych rzeczy
tylko chyba wezmę ten mniejszy? Jest 75x100 albo 100x135? Jak myślicie?
Mam na razie tylko body z Biedronkizgodnie z tradycją forum
MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ratujcie:( mam cos jak jelitowke..nie wymiotuje ale mi cały czas niedobrze..miałam 3 razy wizytę na kablu normalnie że mnie woda leciała..i teraz mam 37, 6 i nie wiem co robić..wzięłam teraz panadol ale boję się że nie pomoże..plecy mnie bolą i ogólnie bardzo mi źle..aha wypilam pół szkl wygazowanej coliStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
cudny ten kocyk już wylądował u mnie w zakładkach te z sówkami boskie po prostu
chociaż szkoda że nia ma tego z małpkami ale może jeszcze będą nie śpieszy mi sie
na początek lepiej mniejszy czy do wózka czy do łóżeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 20:42